ההופעה המושלמת(לדעתכם)של חמי.

../images/Emo168.gifההופעה המושלמת(לדעתכם)של חמי.../images/Emo168.gif

(מקווה שזה בסדר וכל זה.
) טוב, אז לכל אחד בטח יש בראש את ההופעה שהיה הכי רוצה שחמי יעשה. אז יאללה, זה הזמן לתכנן.
איפה תהיה ההופעה?
עם מי תלכו אליה?
ההופעה תהיה אקוסטית\חשמלית?
באיזו עונה היא תהיה?
מה הפלייליסט שיהיה בה?

Lady In Blues

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

רעיון ממש נחמד
איפה תהיה ההופעה? בבארבי ת"א
(נו, כי אפשר לעשן שם...)
עם מי תלכו אליה? סוֹלו.
ההופעה תהיה אקוסטית\חשמלית? וואי, קשה לבחור... אני חושבת שחשמלית.
באיזה עונה היא תהיה? בחורף הגשום והיפה
מה הפלייליסט שיהיה בה? הוו, הרבה
לבן בחלום שחור, שוב לא יהיה לי רגע, רחל ראי את בנימין, העצב שלה, הגרסא המגניבה של בואי נפרד, השמיים הגבול, אולי בכל זאת סאלי, מכונת השירים הגדולה, אחת לדרך ארוכה, שתיים בלילה (אבל לא בחשמלית
), כל אחד והבוב שלו ועוד ועוד.

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

איפה תהיה ההופעה? במקום סודי שרק אנשים שאוהבים את חמי באמת יוכלו למצוא
עם מי תלכו אליה? עם החברים שלי
ההופעה תהיה אקוסטית\חשמלית? גם וגם באיזו עונה היא תהיה? זה לא חשוב מה יהיה בחוץ, חשוב מה שבפנים. מה הפלייליסט שיהיה בה? נשל אישה, חמלה, מות ההיסטוריה, האם השלישית,הרוב הדומם, שיר הכלב והאישה, כאוס, אלוהי האירה עיניי, הולך איתך לנצח, רחל ראי את בנימין, פגישה לאין קץ , הביאו את הסתיו, זוהי סדום, מסעותיי עם עצמי, כובע כחול, הולך רגל, להיות באור, גאולה, אולי בכל זאת סאלי, בואי נפרד, כל אחד והבוב שלו , מה היה, מלנכוליה אהובתי, מלאכים נופלים, הרבה יותר יפה לי מקרוב, ירח , מכונת השירים הגדולה, כלא החופש, יפה כמו מנגינה, זה אותו הקיץ, פעם אחת ביום, השארת אותי עם רוח , יכול להיות שמח, אחד אלוהים , העצב שלה, איפה הרוח, קראתי את מכתבך. נסחפתי
אבל אני מניחה שאם הייתה הופעה כזאת, לא היה נשאר לי למה לצפות.

A t z a

New member
דיון מעולה! אבל קשה..../images/Emo80.gif

איפה תהיה ההופעה? ת"א,שיהיה נוח להגיע. עם מי תלכו אליה? עם הכנופייה של ההופעה בתמונע,היה אדיר. ההופעה תהיה אקוסטית\חשמלית? הממ...אני לא יודעת מה לבחור. באיזו עונה היא תהיה? חורף
? מה הפלייליסט שיהיה בה? הפלייליסט הנוכחי ועוד כמה שירים שחובה שיהיו: חמלה,כובע כחול,איפה הרוח, מות ההיסטוריה,כל אחד והבוב שלו,העצב שלה, הרבה יותר יפה לי מקרוב, זוהי סדום,מלאכים נופלים,העצב שלה, יכול להיות שמח,אימפריות נופלות לאט (למרות שזה לא שלו-יש לפעמים נדמה לי,שיהיה קבוע),החום שאני צמא לו כלכך,כמעט שיר אהבה,יהיה אשר יהיה.
די.

הו, זה קל

חלק ראשון אקוסטי, חלק שני חשמלי. שיהיה בבארבי, חלק אקוסטי בישיבה ושיעמדו בחלק השני שאני לא יהיה הטמבל היחיד שזז כמו חולה אפילפסיה. האקוסטי: מסמרים חלודים חמלה נשל אישה הברית שצריך לחדש בואי ניפרד (בגרסה המוקלטת) הולך איתך לנצח מלנכוליה אהובתי (כמו שצריך, עם פסנתר והכל
) גאולה, למרות שיצא לי לשמוע אותו בהופעות נוסע נפלת חזק (זה יהיה מגניב באקוסטי
) מפה אני רוצה חשמלי
ישראליאנה אמריקה קרובה מה שעובר עלי השמים הגבול אולי בכל זאת סאלי זה אותו הקיץ הדרן: אור ישו נזכר על הצלב הדובה הגדולה

או..אחלה שרשור!

איפה תהיה ההופעה? בטבע באיזה קרחת יער או שדה פתוח.. עם מי תלכו אליה?חברים ההופעה תהיה אקוסטית\חשמלית?שילוב באיזו עונה היא תהיה? חורף מה הפלייליסט שיהיה בה? סאלי, אין רוק'נרול בעברית, בואי ניפרד (אקוסטי), נפלת חזק (אקוסטי), רק בשביל לקבל חיבוק (אקוסטי), גאולה, מכונת השירים הגדולה, הברית שצריך לחדש, מלנכוליה אהובתי, זה אותו הקיץ, הרבה יותר יפה לי מקרוב (אקוסטי).. אלה השירים שחובה

ordoron

New member
ובכן..

מקום:נראה לי שזאפה יכול להיות אחלה אבל גם בארבי ת"א הולך עם מי:לא משנה העיקר שלא יהיה קהל דכאוני בגיל העמידה ומעלה בלבד כמו בתמונע... סוג הופעה-כמו בסבב של המכונה,שירים שקטים לצד רועשים עם כלים חשמליים וגיטרה אקוסטית,כדוגמא לאיך ההופעה צריכה להתנהל כדאי לקחת את ההופעה שהייתה בבארבי בחופש הגדול. עונה-בלי ספק חורף,אין יותר כיף מלשמוע שירים של חמי בחורף,להגיע בלבוש חמים להופעה של חמי כשבחוץ יורד גשם זלעפות נראה לי כיף לאללה. פלייליסט- הרוב הדומם/קין מות ההיסטוריה נשל אישה הברית שצריך לחדש כלא החופש זה אותו הקיץ השארת אותי עם רוח פעם אחת ביום חמלה סוד הדברים הפשוטים מלנכוליה אהובתי אולי בכל זאת סאלי בואי נפרד-גרסת קופצנית אין רוקנרול בעברית נביא השעמום השמיים הגבול בתוך התחתונים מה שעובר עליי זוהי סדום זה כל כך קשה כי יש לי עוד כל כך הרבה להוסיף,זה הכי מצומצם שהצלחתי

:}}}}}}}

איפה תהיה ההופעה? מועדון התאטרון בת"א
עם מי תלכו אליה? חבריי/בת דודה ההופעה תהיה אקוסטית\חשמלית? חשמלית
באיזו עונה היא תהיה? חורף מה הפלייליסט שיהיה בה? לזרום עם הרוח,כאוס,בואי ניפרד,אין רוקנרול בעברית,יהיה אשר יהיה,מה שעובר עליי,כל מכונת השירים הגדולה,לילה בלי טיפה של דלק,אימפריות,חדרים שבלב,גאולה,מנלכוליה,רק בשביל לקבל חיבוק,הברית שצריך לחדש,זוהי סדום

רק שתיהיה הופעה. ../images/Emo7.gif

איפה תהיה ההופעה? ירושלים, שיהיה נוח להגיע. :) עם מי תלכו אליה?חברים. ההופעה תהיה אקוסטית\חשמלית?חשמלית. באיזו עונה היא תהיה? חורף, כי תמיד מזיעים בהופעה אז עדיף כשיוצאים שיהיה קר. מה הפלייליסט שיהיה בה? וואו קשה. הרבה איפה הילד, שירים יותר בועטים. בכלל הייתי מוותרת על חלק מהשירים מהמכונה בגלל שהם יותר מתאימים להופעה אקוסטית. לדעתי זה די מעיק לבוא להופעה חשמלית ולעמוד עם שירים רגועים, זה מתאים לאקוסטית עם כיסאות ושולחנות. ואולי שיארח בחלק מהשירים את יוני בלוך, השילוב בניהם לדעתי מצוין.

ליעתע

New member
../images/Emo9.gif

בטח אף אחד לא זוכר אותי כי לא הייתי פה בערך מאז שהפורום נפתח. מחשב לא עבד וזה.. איפה תהיה ההופעה? בארבי, אני אוהבת את המקום:) עם מי תלכו אליה? עם אנשים שלא ראיתי הרבה זמן, זה תמיד כיף ההופעה תהיה אקוסטית\חשמלית? שילוב. אני אוהבת שעושים בהופעות גרסאות אקוסטיות לשירים רועשים יותר.. זה נותן איזה טויסט כייפי במוח באיזו עונה היא תהיה? קיץ, הופעה של אחרי הבגרויות מה הפלייליסט שיהיה בה? הרבה איפה הילד, אני מעדיפה.

למעלה