ההופעה בבת-ים

REHILOT0

New member
מחר יום שני 21.5.07 בהיכל התרבות בבת ים....

מחר יום שני 21.5.07 בהיכל התרבות בבת ים.... אירוע התרמה עבור קניית ציוד למידה לשנת הלימודים הבאה עבור ילדים הזקוקים לכך. מחיר כניסה 20 שח בלבד. ההכנסות נתרמות. בין האמנים המופיעים: בן ישראלי, מורן אהרוני, שיר ביטון,גיא איראלי, להקת הבנות הדיאמונד ועוד.... חשוב להגיע !!!!

ה-הופעה בבת ים [[:

אין לי מילים לתאר , ההופעה בבת ים ? הייתה כל כך נדירה ! הבנים התייחסו מדהים ללא יוצא מהכלל , אין עליהם , והיחס שלהם ? באמת אוח ! כ"כ נהנתי וניצלתי כל רגע עם החייממשששששששלי היפה שלי הזאאאאת , אוח אורטל פדידה שלללי
כפרני עליה
כ"כ נהנו , ואורטל ? תודה שנתת לו , אין עלייך , היה מדהים , עוצר נשימה פשוט ה=כ=ל , אני מזה שמחה , ובסוף אחרי הההופעה הם נכנסו למן אוהל ירוק כזה , ויצאו אחד אחד חחח מסכנים |: כל המעריצות היו שם P: חח מן הסתם , ושרון יצא אחרון , ומי מי היחידה שהצליחה לנשק אותו ? א-נ-י :) בפעם הראשונה , אין חחח וזה היה מצחיק חח כי הוא מיהר כזה ועם כל השומרים חח מוזר והוא גבוווווהה חחח יותר ממני [: בקיצ' נהנתי , ובנות בע"ה תבואו ב-1.6 ההופעה הולכת בע"ה להיות ס=ו=ף !

צחקו צחקו עליי יש מי שרואה למעלה !

והאמממ .... "צוחק מי שצוחק אחרון" , ולא אני לא לוקחת ללב , למה לי ? טחחחח מושפעות אחת אחת פה !

חן XD

New member
../images/Emo221.gif טועה, את תבכי ואנחנו נצחק:]

מושפעות תקראי לחברות שאין לך :) שבת שלום וחיים יפים שיהיו לך

חן XD

New member
../images/Emo221.gif אני סתומה? חחח הצחקת אותי יעוגה אחת

את ממש מסכנה שתהיי בעיניינים ועוד פעם את מדברת ככה אליי אני לא יודעת מה אני עושה לך אני לא רואה אותך ממטר ימסריחה אחת אבל אני לא יריב איתך פה אני לא רוצה להרוס ת'פורום

למעלה