הבמה

LoveYourHate

New member
../images/Emo168.gifהבמה../images/Emo168.gif

אני מקווה שיהיה יותר הענות לפינה הזאת..=\ מישומה לא הרבה מגיבים =] אבל לא נורא
אני אמשיך לעשות עבודתי נאמנה
טוב אז ההופעה שלנו להיום :Right Here In My Arms מיקום:Taubertal Festival שנה:2003 ושאלות.. ביצוע תופים: קלידים: בס: גיטרה: שירה: השאלה המתחלפת הייתם משנים משהו? איזה רעיון הכי מטורף עולה לכם לראש שרואים את וילה בתנוחות האלה?!?XD ציון סופי =]

DanaValo

New member
זה ידוע שבניגוד ללהקות אחרות, HIM

חזקים גם בלייב :) ביצוע תופים: נהדר, היה חלש, אבל זה התאים- שיישמעו יותר את ווילה ;-] קלידים: בסדר. בס: לא אגיב חוץ מזה שמיג'ה כ"כ הצחיק אותי
"Don't even know the words?" חחחחחח, ענק- אחד המצחיקים. כפרע הווילה הזה. גיטרה: סקס, מעולה. שירה: יש משהו בקול שלו שהוא פשוט מדהים- ובמיוחד בהופעה המסוימת הזו, כ"כ Devillllllicious. מלבד לזה שאני אוהבת את המעברים מהקול הגבוה לנמוך, הצעקות המצלתלצלות מדי פעם פעם ואת הR הפייננייית והסקסית הזו- ווילה פשוט יודע [!!!] איך להלהיב קהל, לשתף אותם ו-וואו. צריך מיומנות בשביל זה חבר'ה
השאלה המתחלפת הייתם משנים משהו? ממש לא. איזה רעיון הכי מטורף עולה לכם לראש שרואים את וילה בתנוחות האלה? -אין תגובה- ציון סופי: 9.5- כי אין הופעה מושלמת ,תמיד אפשר לשפר עוד

little WhiSper

New member
מנסה..

אני אנסה לענות, למרות שאני גרועה בדברים האלה ולא כזה מבינה... ביצוע תופים: קצת חלש, אפשר לסבול את זה, אבל לא הכי נותן בראש כזה..
קלידים:סבבה? בס:סבבה? גיטרה: פשוט ראאררררר...
שירה: משום מה זה נשמע לי כזה לא משתלב, השירה של וילה והמוזיקה,יכול להיות בגלל הווליום ויכול להיות שזה רק אני. השאלה המתחלפת הייתם משנים משהו? לא נראה לי איזה רעיון הכי מטורף עולה לכם לראש שרואים את וילה בתנוחות האלה?!?XD הלוואי והייתי המיקרופון?
ציון סופי 8

milkshakit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

ושאלות..: ביצוע: ביצוע מעולה!! תופים: אחלה כמו תמיד
קלידים: לא ממש התמקדתי בקלידים, לא נראה לי שהם ממש דומיננטיים בשיר הזה ובכלל, בהופעה. בס: חחח פסדר
גיטרה:
שירה: חחחחחחח D: שירה מצויינת! וילהההה
השאלה המתחלפת: הייתם משנים משהו? לא
איזה רעיון הכי מטורף עולה לכם לראש שרואים את וילה בתנוחות האלה?!?XD -
שיש לו פיפי
חחח הוא כזה מצחיק כשהוא עושה את זה..וגם ההבעות פנים
אחת ההופעות הכי טובות אי פעם@#!!! חחחחח הקטע עם מיג'ה פשוט קורע
, אפילו אחותי אהבה את זה! ציון סופי: 10!!!!

MyTearsDontFall

New member
נאמ.

פעם ראשונה שלי עונה ורואה את ההופעה. ושאלות.. ביצוע: אממ ביצוע יפה. תופים: אממ, אחלה? קלידים: בסדר בס:עבודה טובה או משו כזה... גיטרה: SEX שירה: DoubleSex השאלה המתחלפת הייתם משנים משהו?אמ..את התאורה, היא די מעצבנת. איזה רעיון הכי מטורף עולה לכם לראש שרואים את וילה בתנוחות האלה?!?XD שהוא מת לגמור עם ההופעה? לאדעת, ככה זה נראה חחחחח ציון סופי: 8.5 D:

ויקס

New member
../images/Emo192.gif

ושאלות.. ביצוע 9 תופים:10 קלידים:10 בס:10 גיטרה:10 שירה:9 השאלה המתחלפת הייתם משנים משהו?נופ איזה רעיון הכי מטורף עולה לכם לראש שרואים את וילה בתנוחות האלה?!?XD חחח האמממ..
ציון סופי 9.5 נקרעתי מהקטע שמיג'ה מנסה לשיר ואז ווילה תוקע לו גוש "אתה בכלל לא יודע תמילים"
=]

למעלה