הבמה

LoveYourHate

New member
../images/Emo168.gifהבמה../images/Emo168.gif

סליחה על האיחור[מבחן מעצבן...]כ"כ מעצבן אותי שזה יוצא לי בדיוק על היום של הפינה.. לא נורא העיקר שאני עושה >< טוב אז..ההופעה שלנו להיום היא:Gone With The Sin הופעה שאני אישית הכיייי אוהבת
המקום: Live At Rock Am Ring השנה:2001 ארץ:גרמניה שאלות!!=] ביצוע: גיטרה: תופים: בס: קלידים: שירה: שיתוף פעולה מהקלה: 1-10 מה הייתם משנים בהופעה: מה הייתם עושים בשביל להיות בהופעה הזאת:

Elpar

New member
לא הבנתי מה לעשות כאן :/

ואת יודעת שקאליבן מגרמניה??? והם באים לארץ!!! אני כל כך בהופעה שלהם!!!

milkshakit

New member
מה יש להבין? ../images/Emo3.gif

רואים את ההופעה (מי שלא ראה), ולפי זה עונים על השאלות: ביצוע: גיטרה: תופים: בס: קלידים: שירה: שיתוף פעולה מהקלה: 1-10 - פה זה הקהל*
מה הייתם משנים בהופעה: מה הייתם עושים בשביל להיות בהופעה הזאת:

Elpar

New member
אז ככה:

ביצוע: סבבה אגוזים גיטרה: ממש טובים! הייתי מוסיף לגיטריסט אולי קצת יותר שיפור בהופעה על המקום.... לא משהו לדעתי תופים: מעולים בס: יפה, אבל יש מקום לשיפור בהופעה קלידים: מאוד טובים! שירה: יפה מאוד שיתוף פעולה מהקלה: 1-10: 6... מה הייתם משנים בהופעה: הסיגריה, להעיף... קצת יותר התלהבות מצד הגיטריסט, ושהבסיסט לא יישב בהתחלה אני חושב.. ואת הקטע כשוילה הסתובב ועשה תנועות מוזרות עם היד. מה הייתם עושים בשביל להיות בהופעה הזאת: דורך על נמלה

ויקס

New member
../images/Emo192.gif

שאלות!!=] ביצוע:6 גיטרה:8 תופים:8 בס:6 קלידים:8 שירה:8 שיתוף פעולה מהקהל: 1-10 :9 מה הייתם משנים בהופעה:לא יודעת קצת יותר חיים ללהקה למרות שזה שיר איטי ... מה הייתם עושים בשביל להיות בהופעה הזאת:מממ הכל בכל זאת זה HIM

DanaValo

New member
סקס. [מילת סיכום להופעה]

ביצוע: 10. יש משהו בהופעה הזו שהוא כ"כ מיוחד כאילו הוסיפו עוד מימד לשיר הזה, מוזר, לא יודעת להסביר
גיטרה: מעולה :) חוץ מזה שההופעה הסטלנית שלו הולמת אותו בטירוף
. תופים: אחלה, נותנים את כל הקצב האיטי לשיר, אהבתי. בס: קלידים: מצמרר, אהבתי. מיוחד. שירה: אורגזמי בטירוף
!!!!1111. כלומר, אהבתי, גם זו ה-תקופה של ווילה מבחינת הקול, לטעמי. שיתוף פעולה מהקהל: 9. מה הייתם משנים בהופעה: מפשיטה את ווילה. מה הייתם עושים בשביל להיות בהופעה הזאת: רצה ערומה ברחוב, כלומר, אני אעשה הכל. D: אני לא מאמינה שאני כ"כ מפוצצת במטלות ואני כותבת בפורום
יומטוב חתיכי וחתיכות הפורום. 3>

למעלה