אילו שירים הייתם רוצים לשמוע בהופעות?

gellerj

New member
../images/Emo168.gif אילו שירים הייתם רוצים לשמוע בהופעות?

יצא לי לעבור בימים האחרונים על פלייליסטים מההופעות שבהן הייתי, ובאופן כללי ניכר שערן מנסה לשלב בהופעות שירים מכל התקופות. יש שלד קבוע שמופיע בכל ההופעות (ערב ב' כסלו, תמונה אימפרסיוניסטית, פרפרי תעתוע וכו') וסביבו מבחר שירים שחוזרים על עצמם בהרבה הופעות. בשוליים נוספים פה ושם שירים שמבוצעים לעיתים רחוקות יחסית - כמו נימפה או פרח שחור למשל. לעומת זאת, ישנם שירים שלא מבוצעים בהופעות כלל, לפחות לא בזמן האחרון, ושאני מאוד הייתי רוצה לשמוע. ראשונים מבחינתי הם "בחצרות בחושך", "החבר של המשוגע" ו"שקט"..
אילו שירים הכי הייתם רוצים לשמוע בהופעה חיה?

נראה

ששירים מ"אתה חברה שלי" כמעט ולא מבוצעים, ויש שם כמה שירים שיכולים להיות אדירים בהופעות ("כשתבוא"
), עדיין לא יצא לי להיות בהופעה, אבל יש לי דיי הרבה בוטלגים. נראה גם שהיה נחמד אם ערן היה מבצע קאוורים מתקופות שנות ("רחוב 60" שבוצע במופע לזכרו של יוסי אלפנט, "השדות האדומים" מ"מאמי", "סיגריות לייט" מערב לזכרה של ענבל פרלמוטר, "שיר קדשמתי" מ"אתה חברה שלי", "שקט", "וזה לא מה ש...", "מותק" מ"חברים שרים קורין", "ערפד", "האונס" מ"מאמי", " פנלופה" (שמבוצע רק באקוסטיות), "אריק" של שלומי שבן שבוצע ב"הוא והוא", "נערת הרוק", ובטח יש עוד, ואם למישהו יש עוד הוא מוזמן לשלוח לי
). יש גם שירים שקטים שעושה רושם לכמעט ולא מבוצעים ("עץ", "שלושת האחים" ובעיקר שירים נפלאים מהאלבום הזה.), למרות שעושה רושם שערן מנסה לגוון בעזרת שירים חדשים.

osn

New member
טוב

אני מתחילה להרגיש כמו תקליט שבור, או שרוט, או משהו בסגנון,אבל מדינה שלושת האחים ובכלל, כל שיר מ"עיוור בלב ים" שלא מבוצע בד"כ....

"כשתבוא"

אוהבת מאד מאד הלוואי וילחין עוד קטע מהשיר הנפלא הזה ובכלל, כבר המון המון המון זמן לא שמעתי אותו אוהבת אותו צורח אוהבת את הקונוטציה את העוצמה את התשוקה אוהבת. (כתבתי המון סיפורים בעקבות המילים האלה של יונה וולך והתשוקה האישית שלי, אז אולי זה קטע רגשי, אבל אני אוהבת את השיר הזה, מתגעגעת אליו.) "ערפד" - למרות שזה לא שיר שלו, הוא נותן לו את האווירה האפלולית המתאימה, אף אחד לא ישיר את השיר הזה טוב כמוהו. בטח שלא אלונה. אני שמעת אותו המון בעבודה כי הוא נותן לי כוח כשאני נירדמת, ומחייך אותי ("עם חזה אינטיליגנטי וישבן מכובד ושיהיה במה לנשוך אותה...." ובמיוחד:"ואם תראו איש שמח ומאושר תדעו לכם שזה לא אני" אני לא יכולה שלא לחייך, שיר נהדר) לאן באמת נעלם "בחצרות בחושך"? "כך אני אוהב את זה קורע את בגדיה כך אני אוהב את זה דוחק עצמי אליה" (אוףףף ומה אם פנטזית האונס? קראתי שזו הפנטזיה הכי שכיחה. אבל הגבר הזה לעולם לא יוכל לאנוס. מי תתנגד?) טוב, לפחות נשארה לי השורה הזו לדמיין אותה, ויהיה נעים (מאד) לראות אותו מבצע אותה בהופעות... על "אריק" כבר דיברנו כאן המון הלוואי והיה שר אותו בהופעות הוא מבצע אותו כל כך נפלא, כל כך! הוא נכתב בשבילו, בין אם שלומי יודע את זה או לא, רוצה כל כך לשמוע אותו כמו כן, כמובן, לשמוע את "ג'נטלמן" שנעלם (רוצה כבר להשמיע אותו לחברים מהפורום שלי, הם יאהבו כל כך, ומתאפקת...) ואת השירים מהדיסק האחרון (גלגל, רמזור, והחיים, צולף ושות.) טוב, עשית לי חשק להופעה :)

למעלה