בת ה י ם

New member
../images/Emo166.gif../images/Emo6.gif

== 20 שניות של חיוך == שני הומואים מטיילים בפארק כשעוברת מולם בחורה בלונדינית חתיכה, עם גוף משגע, ממש לא מהעולם הזה. הומו אחד אומר לחברו: "אתה רואה את החתיכה הזאת?" משיב לו החבר: "כן, מה איתה?" אומר לו הראשון: "שלושה חודשים חיזרתי אחריה כדי להשיג את אחיה."

sidi

New member
רגע....

אני מבין אבל שבסוף לא יצא משהו רציני מהקשר שלו עם אחיה, כי עכשיו הוא עם מישהו אחר, לא? או שזה סתם יזיז שלו...? חחחחחח אחלה בדיחה

מיקי 35

New member
עוד בדיחה

זוג הולכים מחובקים... אומרת הבחורה, אני נחושה בדעתי לקיים יחסי מין רק אחרי החתונה. עונה הבחור, אז תתקשרי אלי אחרי שתתחתני

בת ה י ם

New member
../images/Emo6.gif

ילד קטן נשפט על אונס. אמא שלו יוצאת לדוכן להגן עליו ואומרת: "תראו את הילד הזה, הוא כזה קטן, איך הוא היה יכול לעשות את זה?" היא פותחת לו את המכנסיים, מוציאה את האיבר משם ואומרת: "תראו את זה ותגידו לי איך הדבר הקטן הזה יכול היה לאנוס מישהי?" פתאום הילד אומר לאימו: "אמא אל תגעי יותר מדי, אחרת נפסיד."

jess ועוד

New member
אפרופו .. כושים

אל תרגיש זנוח לא לכולם יש גדול ואני מכירה כמה שיש להם גדול ופשוט לא יודעים מה לעשות איתו .... לא שמעתם את זה ממני

sidi

New member
ג´סוס

אל תההי לנו חסודה פתאום ("לא שמעתם את זה ממני") לי אין סיבה להרגיש זנוח חחחחחח

jess ועוד

New member
אני רוצה

הוכחות חותכות ..... כמו זה הוא יכול להוכיח ... שיש לו נ.ב כן מותר להוסיף תמונות זימה ...

sidi

New member
גם הוכחות וגם חותכות?

ג´ס? את? הפתעת אותי...

sidi

New member
כלום לא עשית

רק הצגת לנו פה תמונה של הלוחש לסוסים הזה עם השטרונגול שלו חחח

jess ועוד

New member
רומני מזוייף

או שיותר מדי זמן בבת גלים ????? <לא מכירה אותך יותר>

@@

New member
אני בהלםםםםם

סידי, וגם את ג´ס, מה זה התמונות האלה על הבוקר? אני לא צריכה להתחמם על הבוקר ובייחוד שאין לי איזה גברבר להתפרק עליו

@@

New member
סידי, אל תיתמם../images/Emo8.gif

כי אתה שובב לא קטן, רק מחשק אותה "ילד טוב ירושלים"

למעלה