99 !

מה זה הסיפורי צ'יזבטרון הנ"ל ?? ומאיפה הקרצת חירבון במערת פעמון ??? לא ראיתי כזה דבר מאז קום המדינה ...
 

Cobe Anan

New member
לחברים שלי נמאס מהשרותים המסריחים של הפילבוקס

וליד הפילבוקס יש מערת פעמון (מערה שהפתח שלה הוא למעלה), אז הם פשוט ישבו על הקצה וחירבנו פנימה. זה היה רעיון די מוצלח, רק שלא כדאי לשכוח שבמכנס ב' הכיס נמצא נמוך ויש לו פתח גדול. חבר שלי שכח. אתה מוזמן לחפש את הסלולר שלו במערה שצמודה לפילבוקס בפני חבר (נבי יקין), הוא עדיין שם.. כל הזין בחירבון לתוך מערה! (איתי, נוב' 01)
 

דיתוּש

New member
אפשר בצורה ירושלמית?

ללכת לקנות בירות במכולת השכונתית, לשבת על ספסל ברחוב ולשתות אותן כשנהגי מוניות רנדומליים עוברים לידנו ועושים הפסקות כדי לדבר ולשתות לנו מהבירה. חג עצמאות שמח!
 

GMN

New member
נכון

כי רק בירושלים שותים בירה. זה ייחודי ביותר.
 
טעות

אגב..שפונים שמאלה מגיעים לבית של מפקד המחנה..הייתי שם. כוונתך ימינה..שם יש מדרגה
 
יש לי שאלה: ../images/Emo163.gif

מה לעזאזל אנשים בירושלים חשבו לעצמם כשהם החליטו להמציא את טרנד ה'מציצות'?
 

kuzary

New member
../images/Emo98.gif חגיגה

להכין מנגל על טנדר פתוח תוך חיפוס מקום חניה למסיבה של גידמק. לשרוף יער שלם ולהצטדק כי היו שכחנו את הפחמים בבית. לריב עם מנגליסט שכן כי אין מקום בעוד ש 10 מטר מהמקום יש מקום פנוי. להאזין לאום כלתום בקולי קולות ולקלל את כל הערבים. לעשות מנגל עם מכנסים מופשלים חציים על הישבן. לומר שהוצאנו את האישה לנוח כדי שלא תעשה שום דבר, בעודה טורחת על כל המאכלים. לריב עם המנגליסט השכן כי עשן המנגל שלו חודר לעיניים של הסבתא. להכין ערימה של בשרים וכאשר מתישבים לאכול לגלות כי הכלב אכל חצי.
 
למעלה