יומעצמאות שמח

יאי פירוטטטטטטטטטטטטט

מההתחלה התחלה התחלה
נסעתי לשם עם שכנה שלי שגם הבת שלה מופיעה...
ואז כזה נכנסו, ורוב הבנות כבר היו לבושות בבגדים של הריקוד הראשון, ואני לא
אז ילדה אחת החזיקה לי את הוילון והתלבשתי בצד
אני שונאת להתלבש ככה בהופעות, שכולם יחד, אבל אין לי ברירה...
אחר כך היה התזמורת, ובאמצע היצורים הגועליים של שרית חדד נכנסו, ופשוט העיפו אותם מהבמה. ממש ככה. גועל נפש. ואז שרית חדד, שכמובן לא יכולה ללכת שני מטר ברגל, נסעה עם האוטו המכוער שלה (היא כמובן לא נהגה, לא, זה למטה מכבודה) ע-ד הכניסה לבמה, ולמרות שההופעה היא ש-ל-נ-ו, המנהל שלה או משהו, צעק עלינו, שנעוף משם ושנתרחק, וזה ילדים קטנים והוא צועק עליהם! מה הוא חש תצמו?! מי בכלל רוצה לראות אותה?! בכולופן, היא שרה ובינתיים בחדר ההלבשה שלנו התחלנו להאפר, עם אור פצפון ובקושי מראות שהבאנו מהבית
אחר כך הסתובבנו קצת והכל, פגשתי שם אנשים מהתנועה שאין לי מושג מה הם עשו שם
אבל לא חשוב
אחר כך היה ההתעמלות קרקע, ואז התחיל המופע שלנו... הריקוד הראשון.... ובינתיים החלטתי, שבמקום שאני אעמוד על הבמה ופשוט אסמן את התנועות בלחץ כדי לא לטעות חס וחלילה, אני אחייך, ופשוט אהנה מזה כמה שאפשר... ואז אנחנו עלינו, ובקושי נשמתי
ואז המוזיקה כזה התחילה, ורצנו לבמה והכל, ובדיוק עשיתי את מה שהחלטתי
חייכתי
נהנתי מזה
רקדתי באמת, לא סתם
ואפילו שהיו לי כמה פאשלות קטנות, חפיף
היה פשוט מושלם
ואז ירדנו מהבמה
ורצנו להתלבש, ואחרי כמה ריקודים שוב היה אנחנו, יחד עם בנות בגודל הזה -> |
הן פשוט היו נורא נורא קטנות
מתוקות שכמותן
אז הן עלו על הבמה, ואז אנחנו הצטרפנו, וזה היה כזה בהתחלה כולם בשורה אחת וזה היה מדהים שכזה
ואז היינו צריכים לפתוח כזה לשני אלכסונים, ואני הייתי בראש של אלכסון אחד, אתם יודעים מה זה להוביל לבבד טור שלם, כשאני עוד ראשונה?! אמאלה
אבל היה פשוט מושלם
וכשסיימנו את הקטע של האלכסונים, אז היינו צריכים לעלות על המפלס העליון ולעשות כזאת קפיצה, כזה שרגל אחת, זאת שפונה לקהל בפזה והידיים כזה כמו בשסה, והרגל השניה ישרה כזה, יודעים על מה אני מדברת?
קיצר זה מה שעשינו
ואני שוב הייתי ראשונה בזה
זה היה מושלםםםםםם
ואז ירדנו מהבמה ורצנו בטירוף להתלבש, כי היה לנו רק ריקוד אחד להתלבש, וזה היה מלחיץ
אבל הספקנו, ואז היה הריקוד האחרון שלנו
הוא היה ממש יפה, זה היה סיפור הפרברים, והיה ממש כיף
ואז היה לנו מלאמלא זמן פנוי עד לסיום...
ואז היה הסיום
היה כיף
ואז היה הזיקוקים שהיו מושלמים שכזה
(אני מרגישה כמו פאקצה
) וזהו

חחחחחחחח שווה לך!

כמה
בהודעה אחת?
תיכף יבוא הפירוט שלי.. מוהאהאהאהאהאהא (ושוב, אני אחסוך בשמות, כי יש כאן מרגלים שרוצים לרצוח אותי כבר זמן רב
)

הפירוט שלי ../images/Emo9.gif

אז ככה. אני מאמצת שמות בדויים כשצריך (וכן גם "אלחנדרו", פונה למישהו אחר. הפעם לא מטלנובלה
). בגעתי לשני בערך בשש (בערב..) ויסמין גם הייתה שם, והן היו צריכות ללכת להתקלח אזהן הלכו להתקלח
ואני נשארתי למטה וחיכיתי להן
. ואז הן סיימו (כמעט אמרתי גמרו
) ואז היינו צריכים לחכות לאלחנדרו שהיה אמור לבוא בשבע, אבל לאאאא, הוא חייב לאחר איחור אופנתי! של 28 דק' (אם אני זוכרת טוב)
. ואז יצאנו לבמה איפה שהיה את המופע, והלכנו די הרבה אבל לא הרגשנו את המרחק
והגענו לשם, ודיברנו כל הדרך והיה מצחיק. אז ראינו את החזרות למופע ג'אגלינג והיה נורא נחמד. ואז הגיעו עוד כמה חבר'ה וישבנו על הטנק (מוהאהאהאהאהא
) וצחקנו. ואז ילדים ערסים קטנים תפסו לנו את המקומות ליד הבמה
אז ישבנו קרוב יותר לבמה
על הדשא והיה מצחיק. כל שנייה צעקנו לאנשים: "תעשה לי ילדדדדד" ודברים כאלה.. והיו שם בנים שרקדו כמו הבנות, והם היו עם טייץ צמודים וזה היה מצחיק כ"כ...
. ושמו זיקוקים ודברים ואי וטוב, והכל נפלא ונהדר. ואז אני שני ויסמין רצינו פיצה, אז הלכנו לדוכנים, ופתאום אנחנו שומעות מוסיקה של מצעד מתחילה!!
ואנחנו רואים ילדים בכיתה ג'-ד' עם דגלים בידיים
מנסים לרמוס אותנו. אז אנחנו צורחות וצוחקות ובורחות משם מהר
. ואלחנדרו היה טיפה מסומם טבעית אז הוא נדבק אליי וכל הזמן חיבק אותי והיה מוזר נורא...
. אבל אז הוא הציל אותי ממשהו
. אז קיצר, ואזכשנגמרה היופעה היו אמורים להיות שני סרטים ישראליים (סוף העולם שמאלה, ומדורת השבט) ורוב הבנות רצו להשאר כדי לראות את אושרי כהן
במדורת השבט. אבל בסוף לא נשארנו
. והלכנו לאיזשהו גשר וצחקנו נורא וכולם התחילו לריב והיה מוזר. ואז הלכנו לעוד כמה מקומות והתפזרנו לבתים
. וזהו. היה כיף!

Danielushhhh

New member
יומעצמאות שמח../images/Emo13.gif../images/Emo165.gif

היה ממש ממש כיף
קודם כל הייתי בבמות גבעתיים וראיתי את נינט שההופעה שלה הייתה די מאכזבת ואת דודו טסה שאפילו לא הקשבתי לו
ואז איזה מטומטם שהנחה את הערב התחיל לקשקש לנו שעות בכדי למתוח אותנו בקשר להראל אבל בסוף המלך עלה
אני הולכת לפתוח שרשור על ההופעה שלו לפני שהוא עלה התחלנו לעשות מלחמת שלג והייתי עם פן
באו אליי והקציפו אותי
אחרי זה הלכנו לעשות על האש וחזרתי ב-5:30 עייפה וישר נשפכתי על המיטה אבל היה ממש כיף

i love skat

New member
היה לי מ=ש=ע=מ=ם!! יצאתי ולא עשינו

כלוםםם!! בעעע משעמממםםםם!!!

למעלה