הי לכולם!

פעמונה

New member
../images/Emo166.gifהי לכולם!

טוף אז אני חדשה פה ואני מה זה שמחה שאם לא כאלה כבדים כמו רוב האנשים בפורומים האחרים.... קוראים לי שני והניק ניים שלי זה פעמונה עכשיו אל תשאלו אותי מאיפה פילצצתי את השם הזה כי אין לי משוג...חחח....
אז יש לי 2 שאלות: 1. זה רק אני או שבנות גילמור נהיה כבד כזה? זה לא שאני לא אוהבת את הסידרה... להפך פשוט פעם זה היה קליל כזה ומצחיק ונחממד.... טוב ו 2. זה אם אתם יודעים אם רורי שיחקה בעוד סדרות או סרטים כי היא ממש מ ה מ מ ת ! טוב סליחה על האורך... תודה למי שיגיב... ביי פעמונה

v i o L e T

New member
../images/Emo24.gif בורכה הבאה

ותשובות לשאולות שלך..... 1.בנות גילמור ניהיה בהרבה יותר מענין ממה שהיה פעם!,בעונה הראשונה הכל היה משעמם כמו אנ´לא יודעת מה....ועכשיו הכל ניהיה יותר מענין מאז ג´ס הגיע כמובן
. 2.אני רק יודעת..שהיא שיחקה באיזה סרט שאמור לצאת בקרוב דניאל

shirakl

New member
שני - ברוכה הבאה!

כמו שבטח שמת לב, אנחנו ממש לא כבדים, ואנחנו מקבלים מאוד יפה את כל החדשים... ובקשר לשאלה 1 שלך - אני לגמרי מסכימה עם דניאל! אני רואה עכשיו את השידוירם החוזרים של העונה הראשונה, וזו הפעם הראשונה שאני צופה בעונה הזו מההתחלה (ראיתי פעם קודמת רק מהאמצע), ואני חייבת להגיד שהעונה השניה הרבה יותר מצחיקה! בין השאר בגלל ג´ס, וגם בגלל שהמשחק והעלילה השתפרו מאוד!

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

אז ככה, בקשר לשאלה הראשונה שלך- זה לא שהסדרה נהייתה כבדה היא פשוט, יותר דרמה עכשיו מאשר דרמה קומית. אבל זה תמיד ככה בפרקים האחרונים של העונה. ואל תדאגי, את הפרק הבא (והאחרון
) את תאהבי (חח אני שומעת עכשיו If you come back, וזה השיר של הפרומו של הפרק הבא
). אני מבטיחה. ובקשר לשאלה השניה- לשחקנית שמשחקת את רורי קוראים אלקסיס בלדל ובנות גילמור זאת הסדרה הראשונה שאלקסיס מופיעה בה על המסך. היא מסיימת עכשיו לצלם את הסרט.. שכחתי איך קוראים לו. ותמיד כשמדברים על הסרט אני חייבת להגיד שהיא משחקת עם ג´ונתן ג´קסון המהמם ותמונה של הסרט.. למעלה. מה עוד
אה כן, בקשר לאורך של ההודעה, זה בסדר, מותר לכתוב מגילות ומותר גם לכתוב מילה או שתיים. אה ולפני שאני אסיים, אני ממליצה לך לקרוא את הודעת המנהל (בעצם רצוי שכל החדשים יקראו את הודעת המנהל). וזהו, אני חושבת שסיימתי
אה בעצם לאאא
יש היום יומולדת לצ´אד מייקל מוריי (טריסטן) אז תשרשרי למקום הנכון מזל טוב

ד י י ז י

New member
ברוכה הבאה!!!!!

כולכן צודקות.. תחילת העונה הראשונה היתה דיי משעממת.. באמצע היא השתפרה.. וכך יותר ויותר! בכל מקרה , תמיד כשאני רואה את התמונה של הסרט הזה , עם האיש הזה , הוא ממש מזכיר לי את בילי משכנים שכנים!! מה הקשר? אין ממש.. לא משנה.. אההה!!! ושאלה!! מי זאת האיש שתמיד בפרקים עושה את ה - "לה לה לה לה.." אתם מכירים את זה? אתם גם תראו מחר , כשרורי רואה את ג´ס שם ומתקרבת (זה לא ספוילר נכון? היה את זה בפרומו..) אז היא שוב עושה "לה לה לה לה.." זאת זאתי ששרה את השיר פתיחה? (אני יודעת את השם שלה!! משהו עם קינג.. רק שכחתי עכשיו..) או שסתם מצאו אישה ברחוב ואמרו לה "שלום , יש לך קול יפה , את מוכנה להקליט לנו כמה "לה לה לה לה" שלך? אני מצטערת.. הייתי חייבת להוציא את זה.. אתם לא חייבים להתייחס.. ועדיין , ברוכה הבאה!!

PURPLE CHICKEN

New member
אממממ... כמה דברים...

דבר ראשון- לזמרת קוראים קרול קינג אבל אני לא בטוחה שהיא שרה את השיר פתיחה !! יש לי במחשב את השיר המקורי (שלה!) ואת השיר ששומעים בסדרה וזה מ-מ-ש לא אותו קול! (חוץ מזה שגם הביצוע שונה קצת...) יכול להיות שהיא שרה רק חלק מהשיר פתיחה? (שימו
- יש שם שני קולות!) ובקשר ל"לה לה לה"- אין לי מושג אבל זה נורא דומה לקול ששר שני בשיר פתיחה!! (הקול היותר מתוק...), אז.... אוווף לא יודעת- אין לי מושג!!! חחחחחחח.....

בקשר לשאלה שלך...

את שיר הפתיחה של ב"ג קרול קינג שרה יחד עם הבת שלה... יש גם את הגרסה המלאה, שאז קרול קינג שרה לבד... בקשר ל"לה לה לה לה לה" אין לי משוג מי זה... גמני רותה לדעת.

פעמונה

New member
וואי איזה חמודות כולכן!../images/Emo23.gif

וואי! אתן מה זה חמודות!!! ותודה על הפרטים של רורי או שאקרא לה אלקסיס.... ואני ממש ממש אוהבת אותה! אה ואולי אתן צודקות כי בעונה הזו הפרקים נהיו עם תוכן ולא מרפרפים כאלה..... אז תודה על התגובות ועוד שאלה: אתן מכירות אתר רשמי לסידרה או משהו כי אני ממש לא מוצאת.... תודה רבה! פעמונה

פעמונה

New member
אה שימרית.....

הי לך!!! דבר ראשון אני פשוט אוהבת את הפורום הזה כי הייתי בפורומים אחרים וכולם שם ממש כבדים ופה לא!!! וגם פה אני רואה שהמנהלת ממש מעורבת בעניינים ויורדת אל העם.... חחחח.... טוב אז סתם רציתי להגיד לך שאת ממש אחלה ותודדה על קבלת הפנים הנחמדה! (ואם תזכרי בשם ל הסרט אני יודה לך מאוד
) אז יאללה ביי! פעמונה!

The Charmd One

New member
אלוהה../images/Emo42.gif

היי..אני בת דודה של פעמונה המתוקה והגעתי לפורום בהמלצתה שפה נחמדים לעומת רוב הפורמים האחרים..
אז היי היי קוראים לי ענת .. ו ו זהו
ממ ואה: את השיר פתיחה..אז איך קוראים לגרסה שמושדרת עם הדואט של השתיים הקצבי והיפה?..כי מה שמצאתי זה רק בקול אחד גרסה איטית כזאת....
אה ומישהי יודעת מתי העונה הבאה של גילמור תשודר
אוף רציתי לצרף תמונה של גילמור של כל הצוות תמונה מתוקה שיש לי אבל היא נעלמה!! כנראה מחקתי אותה ברגע של שפיות...
באמר..טוף ביי ביי ויום נפלא לכולם

Chloe

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

למעלה