../images/Emo16.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo165.gif

פורום יתומי צה"ל מציין שנה שלישית להקמתו וממשיך להביא לידיעת הציבור את מצוקות יתומי צה"ל בישראל. השנה עלתה לפורום גם הפינה לזכר הנופלים. גולשים המעוניינים להעלות סיפורים או קורות חיים לזכר נופלים מוזמנים להעלותם לפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=684&msgid=76897310

Aeon

New member
רוק עצמאות - אלא מה?../images/Emo163.gif../images/Emo104.gif

westlife 4ever

New member
רוצים לראות מש'ו קטלני?!?!

לא לבעלי לב חלש! אני מזהירה אותכם מעכשיו: כנסו לקישור: http://www.s.fila.co.il/ כדי שתגבירו את הרמקולים כדי להבין ולפחד קצת!!! תלחצו כל הזמן על הגו!

Cuttie Cat

New member
לא להכנס סתם יקפוץ עליכם משו

אנחנו נראים לך מטומטמים שנכנס לזה?

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo165.gifשאלון ליום העצמאות../images/Emo165.gif

*מה את עושה בערב יום העצמאות? * מה עשית שנה שעברה? *אתה עוקב כל הזמן בת כמה המדינה? *מה אתה הכי אוהב? א.זיקוקים =] ב. ההופעות. ג. שהכל נגמר כבר *מה אתה עושה יום אחרי? *באיזה שעה אתה בערך יוצא? *אתה קונה את הזוהרים האלה? *אתה קונה ספריי שלג ועושה עם זה מלחמות? * מה אתה מאחל למדינה? ======================================================== *מה את עושה בערב יום העצמאות? הולכת להופעות * מה עשית שנה שעברה? גם הלכתי להופעות
חה חה אני אראה את יעל נזרי ואתם לא
[מלכת היופי שלנווו מקרית שמונה] ואני אראה גם את ניר[נירו
] לוי *אתה עוקב כל הזמן בת כמה המדינה? לפעמים שוכחת אבל הפעם אני זוכרת ש 58 *מה אתה הכי אוהב? א.זיקוקים =]
ב. ההופעות.
ג. שהכל נגמר כבר
*מה אתה עושה יום אחרי? או שאסע לקיאקים בכפר בלום או אשאר בבית או אפגש עם חברות *באיזה שעה אתה בערך יוצא?אמממ... נראה לי 19:00 משהו כזה *אתה קונה את הזוהרים האלה? השנה אני אקנה
*אתה קונה ספריי שלג ועושה עם זה מלחמות? חחחחח לא אבל כמובן שיש כאלה שאוהבים להשפריץ על אחריםם
* מה אתה מאחל למדינה? שלא יהיו עוד פיגועים
,שיהיה שלום בין ערבים לישראלים ושיהיה שלום בכלל!! אמן...

SummerNightCity

New member
בעיר כזה. [רציתי מועדון. :(]

ואני אענה על השאלון.
*מה את עושה בערב יום העצמאות? רציתי מועדון, יצא עיר. * מה עשית שנה שעברה? באמשלי שאני לא זוכרת. *אתה עוקב כל הזמן בת כמה המדינה? מנסה. *מה אתה הכי אוהב? א.זיקוקים =] גם. ב. ההופעות. לא. ג. שהכל נגמר כבר לא. *מה אתה עושה יום אחרי? תכננתי ים, אני מקווה לממש. *באיזה שעה אתה בערך יוצא? מה זאת אומרת? *אתה קונה את הזוהרים האלה? אני מתה עליהם.
*אתה קונה ספריי שלג ועושה עם זה מלחמות? לא. * מה אתה מאחל למדינה? לא לפה.

shannel

New member
האמת, העדפתי לא לצאת למועדון......

היה מ-פ-ו-צ-ץ שנה שעברה אז למדתי והחלטתי ללכת לשוהם שם הייתה הופעה של שירי מימון והיה סוף!!

למעלה