Grounded For Chair: 8

TheCharm

New member
../images/Emo165.gifGrounded For Chair: 8../images/Emo165.gif

Grounded For Chair - ככה זה בכיסא First Season - עונה ראשונה Episode 8 - פרק 8 "Blue and White" (2) - "כחול ולבן" (2) *הכוונה בכותרת היא כמובן פרק 8, אבל לא היה מקום אז...* טוב, חל בהחלט שיפור, אבל יאללה - אנשים - אתם לא שואלים!!! בכל אופן, היום זהו ערב יום העצמאות, ולכן גם ספיישל יום העצמאות (חלק ב). אז מה מצפה לנו? שבו ותגלו..
Pardon My Past - סילחו לעברי
לא, אין קורבן הפעם. אז לאיזה עבר כן צריך לסלוח? לאף עבר. אין צורך לסלוח לכלום היום. יש צורך להיזכר בכל 7 הפרקים שעברו עלינו... אחח, זוכרים כששחר היה המנחה? כשהכל היה בפשטותו? כשרותם הייתה הראשונה? טוב, זוכרים או לא, זה הזמן להיזכר --- או שלא??? את אותה נוסטלגיה תראו בקרוב, איך בדיוק ומה? את זה תגלו בהמשך ההודעה, בחשיפה הבלעדית על פרק 10...
2 הודעות קטנות
להצעתה של רותם, אתם מוזמנים לשים בחתימה שלכם את המשפט הבא:
גם אני נחקרתי בGFC - פורום GFL 1213
בנוסף, שוב אני כותב. אם גם לכם יש מה להציע, גם אתם רוצים להיות עוזרים של GFC ואתם רוצים לקבל "משרה", או אולי אם חשבתם על רעיון מוצלח לGFC או שיש לכם תלונות או בקשות- שילחו אליי מסר!
GFI
Grounded For Israel. ככה זה בישראל. (ליחצו על 2 הלינקים, יש 2 תמונות - תודה לרותם על הכנתם!!!) אז מה באמת הדברים הישראליים שיש בכל אחת מן הדמויות של "ככה זה בחיים"? הגיע הזמן לגלות זאת ב... "ככה זה בישראל"!!! וולט. סבא/סבתא פולניה בעיצומה. מסרב/ת לדבר על דברים "לא הולמים" אבל גולש/ת לנושאים שכאלה מידי פעם, ועוד. אדי. פרזיט בוגר, קמצן, ושקרן. נו, ישראלי טיפוסי. שון. טוב, שון דיי אמריקאי+. אה, אבל הוא ג'ינג'י... קלודיה. סתם אימא רגזנית-אך-חביבה, אבל כאלה יש לא רק בישראל. לילי. פאקצה צעקנית מתבגרת ג'ינג'ית - ישראלית מתבגרת טיפוסית. ג'ימי. מגדל ליפה... זה לא מספיק? הנרי. נמשים ישראליים טהורים!
Weirdo Johnny In White and Blue - ג'וני המוזר בכחול ולבן
"ג'וני המוזר" במתכונת מ-י-ו-ח-ד-ת ליום העצמאות. הפעם, כולכםםםם הקורבנות. 1. תליתם דגלי ארץ ישראל ואורות כחול-לבן על החלון? 2. אתם נוהגים להאזין למוזיקה ישראלית? 3. יש לכם מגבת בצבעי כחול לבן? 4. הייתם רוצים לעבור לגור בארץ אחרת, ולא להישאר בישראל? 5. מה יש לכם לאחל ליומולדת של המדינה? 6. לאיזה פארק/גן אתם נוסעים ביום העצמאות כדי לעשות מנגל משפחתי? 7. לאן אתם הולכים היום בערב, ערב יום העצמאות? 8. גנבתם פעם עגלה מסופר כדי לאסוף קרשים לל"ג בעומר? 9. האם אי פעם עקפתם בתור למשהו? 10. והשאלה האחרונה, הישראלית ביותר --- אתם אוהבים חומוס ופלאפל??? [גם אני אפילו אענה, גם אני רוצה להיות קורבן!]
וכעת... מה שכולכם חיכיתם לו... חשיפה ראשונית - פרק 10
ביום ראשון ה-22.5, יעלה ב"ה פרק 10 של GFC. לפניכם הפרומו הראשוני לאותו פרק- זהירות,
ים! אם חשבתם שהכל כבר קרה... אם חשבתם שכל הסודות כבר נתגלו... אם חשבתם ששאלתם הכל... אם חשבתם שהכל ברור.... טעיתם!!! 22.5, פורום "ככה זה בחיים" 1213 בתפוז, GFC - פרק 10 - פרק סיום העונה סוחף הדמעות וההפתעות. מישהו הולך למות...
דברי סיום
לאחר חשיפת הפרומו הראשוני, פרטים נוספים ופרומואים חדשים יעלו במהלך השבועיים שעד ה-22.5. ביום ראשון הקרוב יעלה פרק 9, וGFC חוזר ליום המקורי והכל. בילוי נעים היום בערב, אל תשכחו להיות עירניים מסביבכם, והיזהרו - שיהיה היום רק כיף ולא עצב. ומזל טוב למדינה!!!

TheCharm

New member
[עונה לג'וני המוזר]

1. תליתם דגלי ארץ ישראל ואורות כחול-לבן על החלון? ברור, לצערי נאבדה לנו שרשרת אורות אחת אז יצא פחות מושקע משנים שעברות, אבל יאללה, העיקר הכוונה.... 2. אתם נוהגים להאזין למוזיקה ישראלית? כן, כי בזמן האחרון יש מוזיקה ישראלית טובה, וגם - השיר שלנו מיכר אותי! 3. יש לכם מגבת בצבעי כחול לבן? נופ, בלעט. 4. הייתם רוצים לעבור לגור בארץ אחרת, ולא להישאר בישראל? ישראל היא אחלה, חוץ מהקטע של המלחמות והפיגועים, נכון, אבל... לא יודע, זאת אומרת, הייתי עובר להוליווד, אכן כן, כי זה החלום שלי - שחקן בהוליווד. אבל זה לא בגלל שאני "נגעל" מהארץ פה. 5. מה יש לכם לאחל ליומולדת של המדינה? מזל"ט, עד 2000000000000000000000000000000000000000000+ שנה. 6. לאיזה פארק/גן אתם נוסעים ביום העצמאות כדי לעשות מנגל משפחתי? לא הולכים לשום פארק, הולכים לדודים ובני דודים בקדימה... 7. לאן אתם הולכים היום בערב, ערב יום העצמאות? סוד כמוס לפרה ולסוס. 8. גנבתם פעם עגלה מסופר כדי לאסוף קרשים לל"ג בעומר? חה, לא! 9. האם אי פעם עקפתם בתור למשהו? חה, כן! 10. והשאלה האחרונה, הישראלית ביותר --- אתם אוהבים חומוס ופלאפל??? חומוס לא, פלאפל כן.

RoRiL

New member
כל הכבוד על ההשקעה../images/Emo45.gif../images/Emo77.gif

. תליתם דגלי ארץ ישראל ואורות כחול-לבן על החלון? עדיין לא
אתם נוהגים להאזין למוזיקה ישראלית? בטח
יש לכם מגבת בצבעי כחול לבן? אולי..
הייתם רוצים לעבור לגור בארץ אחרת, ולא להישאר בישראל? לא, מה פתאום!!!
מה יש לכם לאחל ליומולדת של המדינה? שיהיה שלום, שתגדלי ומזל טוב!
לאיזה פארק/גן אתם נוסעים ביום העצמאות כדי לעשות מנגל משפחתי? בית
לאן אתם הולכים היום בערב, ערב יום העצמאות? פה בעיר עם כולם לחגוג
גנבתם פעם עגלה מסופר כדי לאסוף קרשים לל"ג בעומר? אממ מודה..
האם אי פעם עקפתם בתור למשהו?קיוסק בצפר
והשאלה האחרונה, הישראלית ביותר --- אתם אוהבים חומוס ופלאפל???פלאפל כן, חומוש לא..

עונה לך ../images/Emo13.gif |קיי|

דבר ראשון- השקעת יפה מאוד פה
ועכשיו.......... השאלות!!!!! והתשובות!!! 1. תליתם דגלי ארץ ישראל ואורות כחול-לבן על החלון? לא 2. אתם נוהגים להאזין למוזיקה ישראלית? חלילה 3. יש לכם מגבת בצבעי כחול לבן? בנפרד 4. הייתם רוצים לעבור לגור בארץ אחרת, ולא להישאר בישראל? כן למדינה קרה... 5. מה יש לכם לאחל ליומולדת של המדינה? מזל טוב. תהני ושיהיה שלום (חשה בתחרות של מלכת היופי ) 6. לאיזה פארק/גן אתם נוסעים ביום העצמאות כדי לעשות מנגל משפחתי? לא עושים מנגל השנה, רק מסתובבים בארץ.. 7. לאן אתם הולכים היום בערב, ערב יום העצמאות? עם חברה שלי להסתובב בחולון הקטנה.. 8. גנבתם פעם עגלה מסופר כדי לאסוף קרשים לל"ג בעומר? לא 9. האם אי פעם עקפתם בתור למשהו? ברור 10. והשאלה האחרונה, הישראלית ביותר --- אתם אוהבים חומוס ופלאפל??? כן. פלאפל יותר...

axnholic

New member
פעם שניה [קורבן]. פעם שלישית גלידה.

1. תליתם דגלי ארץ ישראל ואורות כחול-לבן על החלון? אורות? דגל כן. 2. אתם נוהגים להאזין למוזיקה ישראלית? חס וחלילה. 3. יש לכם מגבת בצבעי כחול לבן? יש לי מגבת כחולה ומגבת לבנה... 4. הייתם רוצים לעבור לגור בארץ אחרת, ולא להישאר בישראל? בהחלט. 5. מה יש לכם לאחל ליומולדת של המדינה? יום הולדת שמח? 6. לאיזה פארק/גן אתם נוסעים ביום העצמאות כדי לעשות מנגל משפחתי? לא'דע. עשינו אחד בפסח. 7. לאן אתם הולכים היום בערב, ערב יום העצמאות? להתנחל אצל מישהי. 8. גנבתם פעם עגלה מסופר כדי לאסוף קרשים לל"ג בעומר? לא, אבל גנבתי קרשים של אנשים אחרים [ועוד של אחת מפורסמת (ומעצבנת)]. 9. האם אי פעם עקפתם בתור למשהו? ברור. למי יש כוח לעמוד בקפיטריה? 10. והשאלה האחרונה, הישראלית ביותר --- אתם אוהבים חומוס ופלאפל??? אכן.

Billy4

New member
Me

1. תליתם דגלי ארץ ישראל ואורות כחול-לבן על החלון?לא 2. אתם נוהגים להאזין למוזיקה ישראלית?לא 3. יש לכם מגבת בצבעי כחול לבן?כן 4. הייתם רוצים לעבור לגור בארץ אחרת, ולא להישאר בישראל?כן 5. מה יש לכם לאחל ליומולדת של המדינה? 6. לאיזה פארק/גן אתם נוסעים ביום העצמאות כדי לעשות מנגל משפחתי? 7. לאן אתם הולכים היום בערב, ערב יום העצמאות?הלכתי לפארק בגבעת זאב ועשינו מלחמה עם ספריי שלג והיה כיף
8. גנבתם פעם עגלה מסופר כדי לאסוף קרשים לל"ג בעומר?כן 9. האם אי פעם עקפתם בתור למשהו?כן 10. והשאלה האחרונה, הישראלית ביותר --- אתם אוהבים חומוס ופלאפל???לא

angelbuffy

New member
עונה

1. תליתם דגלי ארץ ישראל ואורות כחול-לבן על החלון?כן 2. אתם נוהגים להאזין למוזיקה ישראלית?ברור!!!!!!!!רוק עצמאות שולט 3. יש לכם מגבת בצבעי כחול לבן?לא 4. הייתם רוצים לעבור לגור בארץ אחרת, ולא להישאר בישראל?לא 5. מה יש לכם לאחל ליומולדת של המדינה?תמשיכי להיות כמו שאת? 6. לאיזה פארק/גן אתם נוסעים ביום העצמאות כדי לעשות מנגל משפחתי?בית 7. לאן אתם הולכים היום בערב, ערב יום העצמאות?רוק העצמאות השולט!!! 8. גנבתם פעם עגלה מסופר כדי לאסוף קרשים לל"ג בעומר?ברור 9. האם אי פעם עקפתם בתור למשהו?אמממ אני שונא שעושים לי את זה אבל כן 10. והשאלה האחרונה, הישראלית ביותר --- אתם אוהבים חומוס ופלאפל???כן [גם אני אפילו אענה, גם אני רוצה להיות קורבן!]

darklighter

New member
עונה לג'וני המוזר../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

דרך אגב לא הייתי פה הרבה זמן וחזרתי... 1. תליתם דגלי ארץ ישראל ואורות כחול-לבן על החלון? לא אבל ההורים שלי כן. 2. אתם נוהגים להאזין למוזיקה ישראלית? לא 3. יש לכם מגבת בצבעי כחול לבן?לא 4. הייתם רוצים לעבור לגור בארץ אחרת, ולא להישאר בישראל? כן ברור!!! ניו יורק או אנגליה (לונדון)!!! 5. מה יש לכם לאחל ליומולדת של המדינה? שאני אעזוב אותה כמה שיותר מהר.. 6. לאיזה פארק/גן אתם נוסעים ביום העצמאות כדי לעשות מנגל משפחתי? אני לא הולכת... 7. לאן אתם הולכים היום בערב, ערב יום העצמאות? הסתובבתי בעיר ונגעלתי... 8. גנבתם פעם עגלה מסופר כדי לאסוף קרשים לל"ג בעומר?לא 9. האם אי פעם עקפתם בתור למשהו?לא 10. והשאלה האחרונה, הישראלית ביותר --- אתם אוהבים חומוס ופלאפל??? חומוס כן פלאפל פחות...

למעלה