יום שני

pRimaVeriTaVIV

New member
יום קצר ../images/Emo3.gif

שעה ראשונה: מבחן בביולוגיה. הלך בסדר גמור, כל פעם אני חושב שיהיה יותר קשה ממה שבאמת
65 במת', 91 בלשון, 83 בתנ"ך (טו-אוב!!!) שעה שנייה: מעבדת ביולוגיה. התברברנו דיי הרבה זמן
תאי דם אדומים, פשוט מרטיט שעה שלישית: לשון. היא מתחילה לדבר על מיקודיות
שעה רביעית: ערבית. חצי שיעור באו תלמידי מגמה מי"א וי"ב כדי לשכנע אותנו
זה המקצוע שהכי הרבה מנסים לשכנע אותנו לקחת... מצד שני כל הזמן אומרים שזה קשה והכל
בחצי השני של השיעור היה בוחן שכבר עשיתי אתמול והגשתי את הדף של המגמות (ביולוגיה, אשכול ב' ערבית ועדיפות שנייה ביוטכנולוגיה) וסתם משעמם
אין לי כוח למחר...

hadarinke

New member
../images/Emo163.gif+../images/Emo68.gif=../images/Emo23.gif

XD לא היה לי מה לשים בכותרת... אני עייפה כמו החיים, החדר קצת מבולגן.. מחר טיול שלח- רשום בפתק "הליכה 4 ק"מ וזחילה במערה קרה, חשוכה ורטובה" בטח אני אשאר בחוץ ואעשה שטויות עם אנשים, יש לי פטור מהליכה ^^ חוץ מזה........... עיצבתי לידיד שלי[שעובר לגור ביחידת דיור כזאת בבית של סבת שלו] דירה, עם תקציב והכל והוא גם שילם לי על זה D: אז זה הפרוייקט הראשון שלי^^

PerfectSP

New member
יפהD: ../images/Emo190.gif

עם אבא אדריכל אין הזדמנות לעצב בעצמךXD

PerfectSP

New member
ווהוווDDDDDD: ../images/Emo190.gif

אבא שלי גם כן עיצב דירה של דודה שלו כפרוייקט כניסה לבצלאלD:

How I Disappear

New member
לא הייתה לי אפילו הפסקה אחת היום !

1-3: מבחן במחשבים, הלך גרוע וקיבלתי 88 במבחן באנגלית חח 4-5: מעבדה בפיזיקה, היה קשה לעשות באקסל חח 6-7: מתמטיקה, פרופורציה ..

PerfectSP

New member
יו גם אנחנו היום במעבדת פיזיקה היינו עם ../images/Emo190.gif

אקסל!@# תוכנה מטופשת,הוא רוצה שגם נעשה עבודה על זהXD

PerfectSP

New member
איזה באסהXD ../images/Emo190.gif

טוב אנחנו סתם לומדים פיזיקה לא כמגמה, אז הוא רוצה רק עכשיו דוח^^ ומה שהוא הסביר זה היה הדבר הכי לא מובן ששמעתי בחיים שליייייייי

!.!.!../images/Emo60.gif

שעה ראשונה לא היה:) שעה שנייה ספורט. כרגיל ריקודים איריים מפגרים (כן כן מה שאתם קוראים). שעה שלישית הייתי בבית, נתנו לנו אישור כי המורה למתמטיקה בטיו"ש. שעה רביעית היה וואנבי מתמטיקה עם מורה מחליפה.
שעה חמישית היסטוריה, בוחן פתע, לא הייתי שיעור שעבר, טופס ריק, ווהו. D: טוב, סיפרתי לה מה היה אז נקווה שהיא תתחשב בי. אח"כ 4 שעות מוזיקה, היה חביב.

PerfectSP

New member
גם אני תהיתיXD ../images/Emo190.gif

לא ידעתי שיש להם
ידעתי רק שיש מוזיקהD:

חחחחחחח כן../images/Emo60.gif

המצב קשה. בשיעור שעבר רקדנו לטינוס XDD זה היה באמת פתטי. עכשיו אנחנו סתם רוקדות ריקודים איריים, יוונים ותימנים (כן כן). מה שיותר עצוב זה שאנחנו אשכרה עומדות להיבחן על זה ולקבל ציון. (טוב נו, כל עוד לא רצים.)

PerfectSP

New member
יום דוחההה ../images/Emo190.gif

3 שעות מתמטיקה.לא הבנתי כלום והתפוצץ לי הראש. ג"ג.תבינו לבד^^ תנ"ך
מעבדת פיזיקה היה ממש מעצבן!!!אני שונאת את המורה הזה!@ חינוך.פחחXD פיזיקה - היה ממש הזוי!!@#$%הוא הזביר על איזה דוח מעבדה, באיזה חמש דקות הוא דחס משהו של חצי שעה, ולא הבנתי כלוםםםםם>> מחר מבחן בהיסטוריה ועוד לא למדתי;_; תאחלו לי בהצלחה;;

בהצלחה^^../images/Emo60.gif

היום החזירו לנו מבחן בהיסטוריה על החומר של כל השנה, 93^^

למעלה