התשובות שלי
וואו זה ארוך, נראה אם יהיה לי כוח לענות על הכל... האם אי פעם/מתי בפעם האחרונה - יצאת מהמדינה? כן שחית בעירום? כן התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא שידוע לי הרגת חיה בטעות? סביר להניח שכן הרגת חיה בכוונה? אם זבוב זה חיה אז כן, אבל יאמר לזכותי שהוא ממש עיצבן אותי גנבת משהו? שקית במבה קטנה כשהייתי ילד פגעת בעצמך? תלוי איך מפרשים את השאלה רצית למות? כן, אתמול עישנת סיגריות? מעולם לא עישנת נרגילה? מתישהו השנה פעם אחת וגם לפני כמה שנים היו כמה פעמים ניסית סמים? מעולם לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? אתמול ישנת עם בן המין השני בלי סקס? אתמול עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כל 3 שבועות צללת עם דולפינים? בקורס צלילה באילת התחלקנו ל2 קבוצות והקבוצה השניה ראתה דולפינים, איך התבאסתי... קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? כן אבל לא מול הרבה אנשים היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? בפורים אולי רצית להיות משהו שאתה לא? כמעט כל יום רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא הבנתי את השאלה התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? אף פעם לא נשברה לי שן נעצרת? השאלה לא ברורה. הכוונה היא אם נעצרתי במשטרה? קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? פעם אחרונה בגיל 6, הלוואי והייתי רוכב עכשיו שוב רכבת על סוס? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? וואו, ממש מזמן כשהייתי קטן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הברזת מבצפר? לכמה שעות אבל לא ליום שלם התחרטת על משהו שעשית? קורה לי הרבה היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? אני תמיד מאושר אבל אף פעם לא באמת מאושר התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? אני מכור כבד לקולה היית כל הלילה על המחשב? עד שעה 5 זה המקסימום שלי התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? לא זכור לי זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? אם הכוונה בשאלה היא אם תפסו אותי מעביר פתקים אז כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? אפשר לומר שכן למרות שזה לא ממש עבד התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא ביקרת אצל פסיכולוג? לא רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? לא זכור לי שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? הסרט היחיד שבכיתי בו בכל ימי חיי הוא "להתחיל מחדש" עם טום הנקס. עמדה לי דמעה בעין בקטע שהוא על הרפסודה והוא מאבד את הכדור "וילסון" סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא נשבר לך הלב?כן שברת לב?לא יודע השם שלך הופיע בעיתון?כן, כמה פעמים וואו קשה להאמין שעניתי על הכל!