1Shir

New member
בהרבה פורומים עושים שאלונים ../images/Emo185.gif

אני מאז ומתמיד אהבתי שאלונים, אז העתקתי לכאן אחד שמצאתי היום, אם בא לכם תענו: האם אי פעם/מתי בפעם האחרונה - יצאת מהמדינה? שחית בעירום? התחילו איתך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערום בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? ביקרת אצל פסיכולוג? רקדת בגשם? צרחת מפחד? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?

1Shir

New member
תשובות

האם אי פעם/מתי בפעם האחרונה - יצאת מהמדינה? לפני שנה ללונדון שחית בעירום? לא התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? דברים קטנים בתור ילדה פגעת בעצמך? כן רצית למות? לא עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? רק הקלים ביותר שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? לפני כחודשיים צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? גם כשזה משהו חד-פעמי, יש לי עניין אישי בבנאדם קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? לא רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? אם הרגשתי ככה, זה גרם לי להפסיק מיד התביישת בהורים שלך? כן, באמא שיקרת למישהו? כן אבל לא בשנים האחרונות היית מאוהב? כן התעלפת? בגיל שלוש נפלתי בבית נשברה לך שן? לפני חמש וחצי שנים שברתי שלוש שיניים נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? רק כשהייתי ילדה קטנה רכבת על סוס? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? נראה לי שאני מכורה לתה היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כשהיה לי חבר לפני שנתיים וחצי קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? בערך העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? כן בערך התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא ביקרת אצל פסיכולוג? לפני כ-4 חודשים הלכתי ואחרי פגישה אחת הפסקתי... רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כשניסיתי להעיף ג'וק החוצה מהבית שנאת את עצמך? לא עד כדי כך צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? לא היית גאה בעצמך? גאווה זו תחושה מוקצנת מדי בשבילי הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? שאלה מתוסבכת מדי הופעת בציבור בפיג'מה? כן-למכולת, למשפחה, לחברים... בכית בסרט? כן סיננת מישהו בטלפון? היום בבוקר-את העבודה... ניתקת למישהו בפרצוף? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? אין לי מושג השם שלך הופיע בעיתון? כן

2shy

New member
התשובות שלי

וואו זה ארוך, נראה אם יהיה לי כוח לענות על הכל... האם אי פעם/מתי בפעם האחרונה - יצאת מהמדינה? כן שחית בעירום? כן התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא שידוע לי הרגת חיה בטעות? סביר להניח שכן הרגת חיה בכוונה? אם זבוב זה חיה אז כן, אבל יאמר לזכותי שהוא ממש עיצבן אותי גנבת משהו? שקית במבה קטנה כשהייתי ילד פגעת בעצמך? תלוי איך מפרשים את השאלה רצית למות? כן, אתמול עישנת סיגריות? מעולם לא עישנת נרגילה? מתישהו השנה פעם אחת וגם לפני כמה שנים היו כמה פעמים ניסית סמים? מעולם לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? אתמול ישנת עם בן המין השני בלי סקס? אתמול עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כל 3 שבועות צללת עם דולפינים? בקורס צלילה באילת התחלקנו ל2 קבוצות והקבוצה השניה ראתה דולפינים, איך התבאסתי... קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? כן אבל לא מול הרבה אנשים היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? בפורים אולי רצית להיות משהו שאתה לא? כמעט כל יום רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא הבנתי את השאלה התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? אף פעם לא נשברה לי שן נעצרת? השאלה לא ברורה. הכוונה היא אם נעצרתי במשטרה? קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? פעם אחרונה בגיל 6, הלוואי והייתי רוכב עכשיו שוב רכבת על סוס? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? וואו, ממש מזמן כשהייתי קטן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הברזת מבצפר? לכמה שעות אבל לא ליום שלם התחרטת על משהו שעשית? קורה לי הרבה היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? אני תמיד מאושר אבל אף פעם לא באמת מאושר התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? אני מכור כבד לקולה היית כל הלילה על המחשב? עד שעה 5 זה המקסימום שלי התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? לא זכור לי זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? אם הכוונה בשאלה היא אם תפסו אותי מעביר פתקים אז כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? אפשר לומר שכן למרות שזה לא ממש עבד התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא ביקרת אצל פסיכולוג? לא רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? לא זכור לי שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? הסרט היחיד שבכיתי בו בכל ימי חיי הוא "להתחיל מחדש" עם טום הנקס. עמדה לי דמעה בעין בקטע שהוא על הרפסודה והוא מאבד את הכדור "וילסון" סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא נשבר לך הלב?כן שברת לב?לא יודע השם שלך הופיע בעיתון?כן, כמה פעמים וואו קשה להאמין שעניתי על הכל!

הנה שלי

האם אי פעם/מתי בפעם האחרונה - יצאת מהמדינה? לפני שנתיים שחית בעירום? אף פעם התחילו איתך? לא מזמן נשארת ער כל הלילה? בערך כל לילה לא אכלת יום שלם? לפני שבועיים דיברת בטלפון כל הלילה? שונאת לדבר בטלפון הרגת מישהו? אף פעם נישקת מישהו מאותו מין?לא קרה מוכנה לנסות בגדו בך?לא יודעת הרגת חיה בטעות? לא זוכרת הרגת חיה בכוונה? בחיים לא וזה גם לא יקרה גנבת משהו? לפני 7 שנים פגעת בעצמך? לשבור רגל זה נחשב? רצית למות? כל יום עישנת סיגריות? כל יום כל היום עישנת נרגילה? לא מזמן ניסית סמים? הקלים בלבד אבל הפסקתי מיציתי את הנושא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כל פעם ששתיתי התנשקת?
ישנת עם בן המין השני בלי סקס? אפשר???? עשית או תכננת לעשות פירסינג? לפני מיליון שנה עשיתי פיריסינג בגבה היא כבר ירדה ממזמן עשית קעקוע? 2 לפני 5 שנים הסתפרת? לפני כחודשיים צללת עם דולפינים? לפני 8 שנים קפצת כתה? הלוואי היית ערום בציבור? לא קורה לי היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? אני? לאא אני לא כזאת קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? תודה לאל לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? אף פעם התאפרת? אמממ ברור שכן רצית להיות משהו שאתה לא? מאז שנולדתי רצית להיות בן המין השני? לפעמים זה נראה מגניב התקלחת יותר מפעמיים ביום? לעיתים נדירות הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כנראה שזה קרה לא מזמן לא זוכרת התביישת בהורים שלך? עברתי את הגיל שיקרת למישהו? ברור כל הזמן זה נותן עניין לחיים היית מאוהב? אני עדיין התעלפת? אף פעם נשברה לך שן? מעולם לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? בחטיבה (שזה די מזמן) רכבת על אופניים? לא זוכרת מתי זה היה בילדותי רכבת על סוס? לפני 4 שנים בסיני על החוף בזמן השקיעה היה מדהים שיחקת כדורסל? לא שיחקת כדורגל? בצבא הלכת מכות? לפני הצבא שיחקת טאקי? לפני כמה חודשים (קוקו טאקי למי שמכיר) שיחקת מונופול? ביום כיפור שיחקת שש-בש? גם הברזת מבצפר? חצי מהבצפר הייתי בחוץ התחרטת על משהו שעשית? אני לא מתחרטת על כלום מכל טעות לומדים משהו היית אובססיבי כלפי משהו? דיוויד דוכובני כאילו היית מאושר? ממש לא זוכרת התנצלת על משהו שעשית? ראו ערך החרטה היית מכור למשהו? מכורה כבר 11 שנה לתיקים!!! היית כל הלילה על המחשב? לא קרה תודה לאל התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? קורה לפעמים זכרת חלום? תמיד נרדמת בשיעור? אפשר שלא? העברת פתקים בשיעור? בימיי הפרועים תפסו אותך? לא ברור שלא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? פרנציפים זה נחשב מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? לא ביקרת אצל פסיכולוג? לפני 8 שנים היה אידיוטי רקדת בגשם? כל חורף צרחת מפחד? בחיים לא פחדתי מספיק בשביל לצרוח שנאת את עצמך? תמיד צעקת על מישהו? למי יש כח לצעוק? קינאת במישהו אחר? לא היית גאה בעצמך? יש על מה???? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כל החיים מלאים במקרים כאלה אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אני אומרת רק כשאני מתכוונת הופעת בציבור בפיג'מה?בסיס צבאי נחשב ציבור? בכית בסרט? במל האריות מגיל 12 ועד היום כשמופסא מת אני מזילה דמעה סיננת מישהו בטלפון? כל יום ניתקת למישהו בפרצוף? לפני שנתיים שלוש יותר אני לא עושה את זה נשבר לך הלב? הוא מעולם לא היה שלם שברת לב? אין לי את הכח לעשות דבר כזה השם שלך הופיע בעיתון? לא שזכור לי

Gilliana

New member
והנה שלי...

יצאת מהמדינה? חודשיים שחית בעירום? לא התחילו איתך? היום נשארת ער כל הלילה? הלילה לא אכלת יום שלם? ביום כיפור האחרון דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? ??? נמלה נחשבת??? הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? לפני רבע שעה עישנת נרגילה? פעם אחת. איכס!!! ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? בסוף השבוע האחרון השתכרת? מזמן לא... התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא!!! עשית קעקוע? לא ולא!!! הסתפרת? לפני שלושה חודשים צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? כן היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? הבוקר רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? כן! שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? שנים שלא! דווקא מתגעגעת... שיחקת מונופול? כנ"ל שיחקת שש-בש? שבוע שעבר הברזת מבצפר? בזמנו - הרבה! התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? לא היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? תמיד!!! נרדמת בשיעור? מי זוכר??? העברת פתקים בשיעור? כנ"ל תפסו אותך? שוב כנ"ל ביצעת אקט מיני בבית הספר? מה זה פה, בית ספר או בית... ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? לא הברזת למישהו בלי להודיע? לא ביקרת אצל פסיכולוג? לא רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כל פעם שאני רואה ג'וק... שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כל הזמן קינאת במישהו אחר? לא היית גאה בעצמך? כן! הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לא בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? מה זה החרטה הזה???
)) בכית בסרט? לא סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? אוהו! נשבר לך הלב? כן שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? כן

למעלה