LC4 running in

DR EVIL

New member
What do you mean?

I guess the normal one..... with every bike till today, I had an RPM clock to measure 4000 then 6000 then 10000 RPM etc' The dealer just says "don't race" yet :)... is that the best course of action i.e. just take it easy for the first 600 miles? Thanks. Ran

45degrees

New member
לפי שיטת העומס המשתנה:

חצי שעה ראשונה להפעיל עם סל"ד ועומס משתנים. לא לעבור 5000 סל"ד - לא להגיע למצב שמאמצים את המנוע. אחרי חצי שעה: לפתוח. להחליף שמן. לנקות את כל השבבים, בייחוד בבורג עם אלמנט הסינון בתחתית המנוע. שבבים זה טבעי במנוע חדש, ואם לא תנקה אחרי חצי שעה, עשויה להיות סתימה של מערכת השמן ומנוע קפוט. לפתוח בצד ימין את מכסה המצמד ולנקות ולבדוק שאין שבבים בכמות חריגה או בצבע חריג (נחושת למשל). אחרי זה: עוד איזה 300 קילומטר לרכב בעומס משתנה. לא בסל"ד קבוע. לא לעבור 6500 סל"ד. זה כבר סל"ד גבוה, אך עדיין רחוק מהקו האדום. להחליף שמן ומסנני שמן. לבדוק קודם שאין שבבים בכמות חריגה ומהסוג הלא נכון. לסגור. לתת בגז כאילו אין מחר.

enigo

New member
לא צריך מד סל"ד, מאוד פשוט!

ב-200 מייל הראשונים אל תעבור סל"ד מרדים ידיים ב-200 הבאים אל תעבור סל"ד מזמזם בהונות ב-200 הבאים, אל תעבור סל"ד מרטיט אישונים אח"כ אתה יכול חופשי להפתוח מנוע לסל"ד עווקר סתימות...

r929

New member
אז אני מבין שמגיע ../images/Emo49.gif ../images/Emo35.gif

בכל מקרה יש לך בספר טבלה שאומרת לך איזה מהירות לא לעבוד בשביל ההרצה. כל מה שאמרו מעלי נכון, והשיטה שלי היא : סע בעדינות פעמיים שלוש (עד שעת מנוע) ואז תחליף שמן וסע לשלום. המנוע שלי עבר פירוק לגורמים (בגלל שאיבדתי בורג) והמכונאי אמר שמנוע נראה כחדש וזה אחרי כמעט שנתיים עבודה, כולל מירוץ סיבולת.

למעלה