ל Escape The Fate

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif ../images/Emo32.gif ל Escape The Fate

... בכל אופן, כמו שאמרתי פעם שעברה, האוף לא מדבר *על* הלהקה, הוא רק מוקדש לה כדי שלא יהיה סתם אוף ריק D: ז"א שתשרשרו לפה את כל מה שלא קשור ל LP - דיבורים , *פרסומות!* , וכל השאר
[ואם כבר הם תשמעו את Cellar Door ו Situations
]

PerfectSP

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

There's No Sympathy ו- The Web We Weave יותר טובים

Erezh21

New member
מתי יגיע התור להקדיש OFF

לאיזה להקת מטאל או משהו, נמאס מהאימו...

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif פעם הבאה D:

תשלח לי תמונה איזה שאתה רוצה ואני ימליץ עליהם

Erezh21

New member
יש הרבה, אני בטוח שאת פחות או יותר יודעת

איזה להקות הן פייבוריטיות שלי, אבל די עם הלהקות אימו חרא האלה, נמאס כל כך!

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif נו בסדר,

אני עושה פעם אלו ופעם אלו, וETF נחשבים פוסט הארדקור בכלל DDD: פעם הבאה אני יעשה על מגהדת' או A7X או משו, אני רק צריכה תמונה שלהם

Erezh21

New member
עד עכשיו זה היה רק אימו

וממש לא פעם אלו ופעם אלו. ופוסט הארדקור זה לא הארדקור ובטח לא מטאלקור כמו Killswitch Engage וכאלה...

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif טוב, הם לא מטאל, אבל הם גמלא אימו D:

אז תפסיק להתעצבן עלי ככ מהר, פעם הבאה אני ישים מטאל ואם תרצה אחרי זה אפילו דת' מטאל D:

Erezh21

New member
אפשר ועדיף לדבר יותר יפה...

והעצבים הם על הפורום בכללי, שהפך מהפורום הנחמד של לינקין פארק שהיה לנו לפני שבעה-שמונה חודשים לפורום מלא באימו ואפילו בדפוקים שבאים להמליץ לנו כאן על הלהקות אימו המפגרות שהם שומעים ועל הקומונות שלהם...

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif הממ.. תודה אני מניחה? ../images/Emo12.gif

אני חלק מהדפוקים?
..... בכל אופן אמרתי לך שאני אמליץ על מה שתרצה פעם הבאה, אז תפסיק להתעצבן עלי, ועל הפורום אין לי שליטה
אני לא המנהלת וכאלה....

Erezh21

New member
את יכולה לפרש את זה איך שאת רוצה...

ובקשר לפעם הבאה, דברי איתי במסנג'ר כשייצא לך...

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif ארז לא יפה בכלל ../images/Emo46.gif

בין האנשים ששומעים לינקין פארק יש אנשים ששומעים בנוסף אימו ופאנק ומטאל למיניהם לא צריך להתעצבן... מה לעשות שאני אוהבת MCR ואייל גולן וג'ורג' מייקל
ויש אחרים שאוהבים טוקיו הוטל ויש כאלה שאוהבים ישראלי אז מה תגיד להם לכו מפה??? שמע נכון שהפורום הוא על לינקין אבל באוף אנשים מציגים לך להקות, זמרים וסגנונות מוזיקה שונים, מרחיבים לך קצת יותר את האופקים אז תפתח קצת את הראש תקבל את זה שלאנשים שונים טעם שונה במוזיקה. אז בבקשה ממך כמו שאנחנו לא יורדים על הטעם במוזיקה שלך אל תרד על הטעם במוזיקה שלנו. קצת חפרתי אבל אם הבנת את הנקודה שלי זה היה שווה את זה

Erezh21

New member
הבנתי את הנקודה גם לפני זה, אבל זה לא קשור...

אף אחד לא יורד על הטעם במוזיקה, פשוט נמאס, זה הכל, ודרך אגב, החפירות על הלהקות האחרות לא נעשות רק בOFF, אז שימי לב יותר טוב. ככה שנראה שאת לא הבנת את הנקודה שאני הצגתי, מסתבר, וגם את הסיבות למה שכתבתי בכלל לא הבנת, אז החפירה שלך בהחלט הייתה מיותרת ולא במקום, אבל לא נורא.

למעלה