../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

כל הארץ אוהלים אוהלים עם זועק גלים גלים . . . יש הרגשה של מרד כללי באוויר הקיץ הזה מכל המגזרים וזה הולך ומתרחב . . . כל הקבוצות שנפתחות בפייסבוק, הקרב על הקוטג', ועוד ועוד יש מצב שאנחנו החלטנו כעם שנמאס לנו להיות פראיירים?? יש מצב שאולי אולי האזרח הקטן יתחיל לצבור כוח ויצליח באמת לשנות כאן משהו במדינה הזו? מה דעתכם? <בין לבין לא לשכוח לשתות הרבה הרבה מים היום אומנם הכינרת מתייבשת אבל החום גובר עליה בקלות היום
>

רוטשילד פינת תחר'יר.

רק עיוור לא היה קורא את הכתובת הזו על הקיר. גם אם יכבו את מוקד השריפה הנוכחי, היא תמשיך ותפרוץ שוב ביתר עוז. במצב הזה שום סופר טנקר לא יעזור לביביהו. שכבת הביניים כורעת תחת הנטל ונאנקת כבר שנים. השינוי בוא יבוא. כך או אחרת.

ye44

New member
מרד ? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי מ
כשהסתיים החופש והשאנטי באנטי כולם יחזרו כמו עכברים לספסל הלימודים
כי כולם עכשיו בחופשת סמסטר מתים משיעמום, אז יאללה בואו נעשה קייטנה
יתרמו לנו
עוד לא ראיתי שמאות אלפים יצאו לרחובות וגם המצעד של מוצא"ש שכביכול באו בקושי עשרים אלף איש עפ"י "התשקורת" היה כמו כוסות רוח למת
40 איש חסמו כביש ובילו את כל הלילה בזיזאנה . תפסיקו עם כל הדמגוגיה וחוסר ההבנה הבסיסי של לימונרו ממושפעי ערוץ 2 ו 103 FM הרי התכנית להוזלת מחירי הדיור כבר קיימת, היא אמורה לעבור בקריאה שנייה ושלישית ותוך שנה כל מפת הדיור תשתנה בארץ
כשנתניהו אומר "סופרטאנקר" הוא יודע על מה הוא מדבר,אתם יכולים להיפרד בשלום ממניהל מקרקעי ישראל בורסיה הנוכחית, לאחר העברת החוק תתחיל בנייה מטורפת לגובה לרוחב ולאורך את יודעת למה ? כי רק נתניהווווווווווו יודע להזיז דברים לא "ציפיטפוט" ולא רבין ולא שרון לא עשו מה שנתניהו עושה ! אי אפשר לתקן את כל החולי בשנתיים שלוש, אבל פרה פרה והכל יסתדר.לאחר השריפה בכרמל נתניהו הפיק לקחים והקים טייסת לכיבוי שריפות,טייסת שהצילה בדיוק לפני שבוע את אזור הר הרצל ויד ושם אם היא לא הייתה אפשר להגדיר את האסון כשואה נוספת
אנשים בארץ הזאת ממש טיפשים כמו לימונרו
וכו' מדינות מסביבנו כמו יוון קרסו כלכלית ,ארה"ב הגדולה הופכת להיות חדלת פרעון פורטוגל,ספרד,איטליה כולם על סף קריסה ורק בישראל צמיחה של 5 אחוז בשנה עם האבטלה הכי נמוכה ב 25 שנה האחרונות
וזה הודות "לציפיטפוט" אה ? תפנימו טוב את מה שאני אומר ! נתניהו ראש הממשלה הכי טוב שהיה למדינת ישראל אחרי בגין
נ.ב אני מזמין את כל ה
לבוא לגור אצלנו בישוב 5 דקות מראש העין יש רכבת 10 דקות נסיעה לאוניברסיטה בת"א וכל זה ב 2000 ש"ח לחודש כולל ארנונה וכבלים
נראה את ה
באים

התקופה הנוכחית

נראית לי שונה לגמרי מתקופות אחרות אנשים מתחילים להזיז יותר דברים ומתחילים יותר להשפיע ההרגשה היא שבאמת הגיעו מים עד נפש לא רק עם הדיור, אלא באופן כללי יותר ויותר אנשים החליטו שנמאס להם להיות פראיירים במדינה הזו ומרגישים את זה נ.ג. תארגן מפגש פורום בישוב שלך, נבוא נתרשם ומי יודע אולי יהיו לך שכנים חדשים :))

ye44

New member
מצויין

כולנו מרגישים פראיירים שנים אבל אם ה"עלק" מפגינים היו טיפה אוביקטיבים והיו בודקים את הסטטיסטיקות אז הם היו רואים שכמעט בכל סקטור במדינה הזאת יש שינוי ! שיבדקו את תלושי השכר שלהם וכו' רובם המכריע שם הם שמאלנים שמה שעומד לנגד עיניהם זה הראש של נתניהו,סבבה רוצים להפיל אותו זכותכם, בקלפי ולא בדמגוגיות כי הוא ראש הממשלה הראשון שנכנס לעובי הקורה בכל סקטור במשק
בתור אחת שנמצאת בסקטור ה
מה שהוא נתן לרופאים זאת פריצת דרך יו"ר ההסתדרות הרפואית אישר את זה אבל מה המתמחים הטילו וטו ויכול להיות שבצדק, אבל עדיין הוא נתן המון שהם עצמם חא האמינו
אם לא היו סיכסוכים פנימיים בינם לבין עצמם, הכל היה בא על מקומו בשלום וראייה לכך ששר האוצר שהתראיין היום בפרוש אמר שהאוצר ביקש נציגות של המתמחים וההסתרות הרפואית טירפדה זאת, אז די לדמגוגיה נגד נתניהו הבנת את זה מר לימונרו

איפה

ראית בדיוק בדברים שלי דמגוגיה נגד נתניהו??? נ.ב. ממש מתחשק להלחין את הכתיבה שלך לפי שורות

אתה חי בסרט

אדוני הדובר של ביבסקי זה אמנם לא המקום אבל בהחלט הזמן אתה, כמו הראש שלך יודעים לדבר יפה ולהשתמש בטריקים משעשעים
אבל ביננו אתה ממש לא מבין על מה המהומה.
ביבסקי במשך כל הקריירה הפוליטית שלו הוא זה ש"מפריט" ומחלק את נכסי המדינה ובונה את הטייקונים. השיטה שלו היא לחזק את האלפיון העליון ושהם "יסחבו על גבם" את כל השאר.
ובכן, השיטה הזו אולי טובה לסטיטסטיקות
ולמדדים אבל את האנשים, את הרוב של אלו שנושאים בנטל - צבא, מיסים, מיסים ועוד קצת מיסים על מיסים זה משאיר מאחור האושר שלהם והביטחון שלהם לא מדידים
במקום לחלק
לכל
ומי שמחזיק ב
ולעשן
בזמנו החופשי שיתחיל לעבוד באמת על איך לגרום לאנשים במדינה הזו לחזור ול
אותה
עד כאן לבינתיים

ye44

New member
אתה חי בלהלה לנד

אם תעלה הג'ננה לטייקונים הם יסגרו לך את הברז
יסגרו את החברות שלהם ויגידו לך "מעלסאלאמה" לכו חפשו אותי בסיבוב ולך תתמודד עם 500000 אלף מובטלים
אני אנטי טייקונים כמוך, אבל אני מאד רציונלי הטייקונים הם כמו
אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם
הם לא כמו דנדשים אי אפשר איתה ונסתדר בלעדיה
צריך לעשות הכל בחכמה ובתבונה כי מה שנתניהו נתן ויתן עוד, זה היה בגדר חלום רטוב עד לפני שנתיים, תרגיע אתה וכל השמאל אתם עוד
לו את הידיים והרגליים
מעניין שממצב המדינה היה לפני שנתיים וחצי במצב קטסטרופאלי אף שמאלני לא יצא למצעד אז תפסיק לעשות לנו טלנובלות על
ה
הכל שקוף

NoaModiin

New member
רק אני מודאגת ?

מודאגת נוראות מהתזמון. ביבי מבטל פגישות עם מנהיגים בעולם, בהם היו אמורים להדבר על הכרזת העצמאות של הפלסטינים בספטמבר, וזאת בעקבות גל המחאות בארץ. אז נכון - מעולה שהוא מתייחס ברצינות, ומעולה שסוף סוף העם הזה מתחיל לצאת מהאדישות, אבל התזמון נוראי בעיניי. אני מאוד מקווה שכל יתר הסובבים אותו, האמונים על בטחון המדינה, ממשיכים לעשות מלאכתם נאמנה ולהתארגן היטב לקראת המהומות הצפויות בספטמבר. והלוואי ואתבדה...

למעלה