תמונות, תמונות

../images/Emo163.gifתמונות, תמונות../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

נכון שכולנו אוהבים לצלם, להצטלם , להעלות תמונות, לראות תמונות
נכון
אז יאללה קצת פעילות צילומית פה בפורום. [הועתק מקומונת יונתן פריג' |נוטי|
] 1. תמונה שלכם עם ג'נגו- 2. תמונה של ג'נגו שצילמתם אתם בהופעה- 3. תמונה של הופעה שהייתם בה וגם ג'נגו היה- [לא חייב שלו/שלכם] 4. תמונה שתמיד מעלה בכם חיוך [כמובן שגם כאן זה מהופעה כלשהי (לא רק שקשורה בג'נגו)] 5. תמונה שמסמלת בשבילכם המון ותמיד מציפה אתכם בזכרונות- 6. תמונה יצירתית כלשהי שצילמתם- [חיה,שחר וכל המוכשרות.. זה הסעיף בשבילכן
תשתתפו

O f r i s h

New member
המD:

כל החלק הראשון שעם ג'נגו אין לי. כי לא הייתי בשום הופעה [וזה הכי עצוב בעולם
שיתחיל להופיע לא באמצע השבוע!@#@#$] אבללללP: בגלל שאני חולה על תמונות וזאת עוד סיבה להכנס לתיקיה של המליון ואחת תמונות שיש לי, אז אני אנצל אותהP: *הלכתי על תמונות של אנשים שאתם אמורים להכיר, או לפחות חלקכם, אזזזזP:* 4. תמונה שתמיד מעלה בכם חיוך: יאבה, יש יותר מידי כאלו! למה צריך לבחור, למה?!;[ הפגישה הראשונה *בת"א* עם האנשים המושלמים ברחבי העולם!
עזבו שיצאתי מכוערת, ויצאתי לא קשורה לעולם, וכולנו הכי קטנים בעולםXD אבל אין כמו התמונה הזאת, תמיד היא מעלה חיוך:]

O f r i s h

New member
המשך...

5. תמודה שמסמלת בשבילכם המון ותמיד מציפה אתכם בזכרונות: יומים מטורפים! עם צלילע, נועם, רוניש, ותמרה, אצל נועם:] מה יכול להיות יותר טוב?!D:
[וביום שישי שווווווווובDDDDD:]

O f r i s h

New member
ו...

6. תמונה יצרתית: חלק ממליון צילומים שעשיתי בגינה עם המצלמה המהממת של דוד שליD:

amitshilo

New member
אחלה רעיון אתי!

אבל אין לי מספיק תמונות מעניינות כדי לשים, אני חושבת. אני ממש אשמח לראות את שלכם

mazalika7

New member
אוווווווו מגניב!!../images/Emo9.gif

1. תמונה שלכם עם ג'נגו-

mazalika7

New member
../images/Emo168.gif

3. תמונה של הופעה שהייתם בה וגם ג'נגו היה- [לא חייב שלו/שלכם] אם לא חייב שלו או שלי, אז אני מעלה את הגיטרה השקסית שלו

mazalika7

New member
אפשר שתיים?? תודה ../images/Emo13.gif

4. תמונה שתמיד מעלה בכם חיוך [כמובן שגם כאן זה מהופעה כלשהי (לא רק שקשורה בג'נגו)]

mazalika7

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

5. תמונה שמסמלת בשבילכם המון ותמיד מציפה אתכם בזכרונות- גם אם רק היום חזרתי מיומיים שלמים איתם! אני כבר מתגעגעת
הם החיים שליייי!
האחיינים המושלמים שלי...

mazalika7

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

6. תמונה יצירתית כלשהי שצילמתם- [חיה,שחר וכל המוכשרות.. זה הסעיף בשבילכן
]

mazalika7

New member
וגם פה יש עוד אחת ../images/Emo9.gif

תודו שזה בדבר הכי יצירתי שקיים עלי אדמות.

למעלה