שתי שאלות ..

ToraToraTora

New member
../images/Emo163.gif שתי שאלות ..

זה אולי הועלה כבר בעבר אבל לא עקבתי תסלחו לי.. 1. מי אלה Animotion ומה הקשר שלהם לליגה האנושית? 2. adam & the ants היה פעם רק adam ant , מה גרם לשינוי?

השאלה השניה

בדיוק ההפך: אדמנט היה _אחרי_ אדם והנמלים. תקציר הסיפור: פעם אחת היה אחד שקראו לו סטוארט גודרד. סטוארט יקירינו השתגע, ניסה להתאבד ושלח את עצמו לטיפול נפשי. כשיצא משם, הוא החליט שקוראים לו אדם אנט. הלך הלך הלך הלך לו אדם אנט ומצא בחור מוכשר אחר בשם מרקו ואז הם אמרו "בואו נעשה להקה!" הם עשו להקת פאנק מגניבה וקראו לה אדם והנמלים. עד שיום אחד הגיע האיש הרע מלקולם מקלארן ואמר לנמלים "בואו! יש לי להקה יותר טובה!" וכך נוצרה להקה אחרת, באו וואו וואו. הסתובב לו אדם עצוב ומסכן ללא נמלים, עד שבא אליו מרקו ואמר, "אחי, עזוב אותך משטויות! בוא נמצא עוד חבר´ה ונראה למלקולם הזה!" וכך היה. אדם מצא לו נמלים חדשות והקים להקה חדשה ומשגשגת שנכנסה (ואלי הקימה אפילו) את זרם הניו רומנטיקס. הם הופיעו בכל העולם והיו מפורסמים ועשירים מאוד מאוד מאוד, עד שלכולם נמאס וגם לאדם, אז הוא פרק אותם ופרץ בקריירת סולו לא מזהירה במיוחד (למעט אולי שיר או שניים). יום אחד החליט אדם שנמאס לו לשיר ואז הוא התחיל להשתתף בסרטים, אבל זה ילדים, סיפור אחר לגמרי... לילה טוב לכם...

turrican

New member
alpha טועה..אריטמסיה צודקת

אדם והנמלים ואדם אנט זה אותו אדם.זה בדוק.. Alpha80 לא מתאים לך לטעות ככה..לא נורא קורה גם לגדולים ביותר

ToraToraTora

New member
אני חושבת שהוא התכוון לשאלה ה-1...

לשאלה עם הליגה האנושית הכוונה

turrican

New member
אופס..

אם הוא התכוון לראשונה אז אני מתנצל..
זה אכן לא מתאים לו לטעות ככה..

alpha80

New member
כו הא? אלכס?

אין קשר בין אדם אנט לאדם והנמלים? אני אגיד דבר כזה? תתחבא מיד מתחת לספה ותעשה קולות של שטיח. אתה מתבקש לכתוב כאן בפורום מאה שירשורים: " אני, אלכס, מנהל הפורום, מתנצל בפני אורן שאמרתי שהוא טועה". תודה הנהלת הפורום החדשה.

למעלה