שלום....! הי קוראים לי אלינוי ואני חדשה בפורום... הי סתוה ....חחחחח וזהו.....
S sweet charity New member 5/12/03 #1 ../images/Emo163.gifשלום....! הי קוראים לי אלינוי ואני חדשה בפורום... הי סתוה ....חחחחח וזהו.....
N Nir5L New member 5/12/03 #2 שלום שלום וברוכה הבאה איזה סוג של מחזות זמר מעניינים אותך? איזה מחזות זמר ראית כבר?
T tommy walker New member 6/12/03 #3 היי אלינוי !!!!! נראה לי שאנחנו מכירים !!!!! אם השורה האחרונה שכתובה אצלך בהודעה באנגלית היא שם המשפחה שלך... מה שלומך???
היי אלינוי !!!!! נראה לי שאנחנו מכירים !!!!! אם השורה האחרונה שכתובה אצלך בהודעה באנגלית היא שם המשפחה שלך... מה שלומך???
S sweet charity New member 6/12/03 #5 הולה../images/Emo9.gif הי .... אמממ יש מצב אבל מי אתה?? כלומר איך קוראים לך (אנלא טובה בניחושים)
S sweet charity New member 6/12/03 #4 ../images/Emo6.gif אמממ הי..! חחח תודה ראיתי כל מיני סוגים ראיתי שיער יוסף וכותונת הפסים צ'רטי המתוקה ברנשים וחתיכות, משחקי פיג'מות, מיקה שלי, אחים בדם וכל מיני כאלה...
../images/Emo6.gif אמממ הי..! חחח תודה ראיתי כל מיני סוגים ראיתי שיער יוסף וכותונת הפסים צ'רטי המתוקה ברנשים וחתיכות, משחקי פיג'מות, מיקה שלי, אחים בדם וכל מיני כאלה...
T The Flash New member 7/12/03 #6 על מה זה sweet charity ? קראתי קומיקס שנשא את השם הזה אבל זה היה על מין התרמות כאלה... יש מחזמר כזה? כל מה הוא?
על מה זה sweet charity ? קראתי קומיקס שנשא את השם הזה אבל זה היה על מין התרמות כאלה... יש מחזמר כזה? כל מה הוא?
T tommy walker New member 9/12/03 #7 "אם הן היו רואות אותי,החברות..." קודם כל, אלינוי... זה יובל. חבר של סתיו... זה שישב לידך בחצי גמר של התחרות שירים בצרפתית. ולגבי השאלה על סוויט צ'ריטי , אז זה מחזמר שמספר את הסיפור של זונה חמודה בשם צ'ריטי ועל כל התלאות שלה והחוויות שהיא עוברת בדרך לחזרה שלה למוטב. זה באופן כללי.
"אם הן היו רואות אותי,החברות..." קודם כל, אלינוי... זה יובל. חבר של סתיו... זה שישב לידך בחצי גמר של התחרות שירים בצרפתית. ולגבי השאלה על סוויט צ'ריטי , אז זה מחזמר שמספר את הסיפור של זונה חמודה בשם צ'ריטי ועל כל התלאות שלה והחוויות שהיא עוברת בדרך לחזרה שלה למוטב. זה באופן כללי.