שאלון + הסיפור שלך עם הגיים בויז :]

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif עונהה באיחורר קטנטן 3>

שם מלא: לינוי עזרא כיתה: ט'7 D: גיל: 15 וחצי תאריך: 2.12.1991 מזל: ק-ש-ת אייסי: 342898522 מסנג'ר: [email protected] בויז אהוב: אושרי
למה דווקא הוא: כי , זאת שאלה דפוקה :p חוחוחוח אני אוהבת אותך כי הוא זה הוא , הוא חתיךך הוא חמודד הוא מתייחס כל כך יפה 3> ************ הסיפורר שלי עם הבנים ************* הפעם הראשונה שראיתיי אותם , היתה בטלויזיה בביצפר , היה צילצול והקליפ אשמור את ליבי היה בטלויזיה, חברות שלי , אז , שאהבו אותםם רצוו לטלויזיה ואני איתם " איזה חתיךך אדם" " איזה חתיךך ערן " אחרי זה , כשחזרתי הביתהה התחלתיי להכנסס לאתרים לראות מי אלהה , כל יום הייתי נכנסתת מנסה להבדיל מי זה מי , ואזז היה את שיר נולד , ב- 12.1 כמה ימים לפני היומולדת של אושר , קניתי דובי לבן בינוני , אם לב שרשום בו איי לוב יו . וכל ההופעהה ניסיתי לזרוק לו את זה על הבמה , וחברה של בת דודה שלי רצתהה .. ואמרתיי להה לא כדי שלא יחשובב שהיא הביאה לו D: ואזז בסוף ההופעה חיכיתי שיצאוו , ואזז ראיתי אותםם , כל-כך הרבהה שומרים היו עליהםם ואזז כשאושרי יצאא , זרקתי לו ת'דובי לידייםם :) ואז באוטובוס אביחי דיברר איתנו :) ואמרר לנו לבוא להופעה בקריון , והיה גשםםם הוא קרא את המכתבב ושאלל מי זאת לינויי , וכל הבנות שהיו שם שאלוו מי אניי ואני כוליי שמחהה אני אני זאת אניי D: ואזז יום אחרי באתי גם , ואני וחברה שלי נכנסנו לאוטובוס כשהם התארגנו להופעה , ורשמנו פתק על המושב האחרות - של אושרי - ואני לקחתיי משם איזה פתקק שהיה שם , :) והשתתחתיי על המושב שלו D: ואחרי זה היה את קריית גת , רדיו בקרית גת שהם היו שם :) והייתי מקדימהה ובגלל כל הדחיפות התחלתי לבכותת ואביחיי ושרון וערן אומרים לי אלל תבכיי ואני כוליי עודד שניה נחנקת , ורשמנו פתקק אני וחברה שלי והכנסנו להםם לאוטו וערןן התחילל לחייךך :) ויש לי ת'בקבוק של אחד הבניםם , כי היינו צמותת רצחחח \: אז לקחנו ואזז בנותת התחילוו לקחת לי את הבקבוקים \: ואז היה שובב הופעה בקרית גת , אבל הם באו ב12 וחציי וכשהם באו , בדיוק באו לקחת אותנו \: התחלתיי לבכותת לחברות שלי וזהוו מאזז לא פגשתיי אותם , לא דיברתי איתם לא כלוםם \:

קרמבו XD

New member
../images/Emo135.gifיאא יפה שליי איך לא ראיתי אותך

בקריית גת אותי הכניסו לשם חיחיחי כי שכן שלי הוא במשטרה והוא יודעה שאני מתה עלהם אז הוא הכניס אותי לפני כולם חח ובהופעה שהייתה זה היה ב14-8 אני הייתי ואושרי שלח לי נשיקה באוויר חחח כפרעעליו חחיי הוווא ורק הוא

למעלה