LiNoY EzRa
New member
../images/Emo192.gif עונהה באיחורר קטנטן 3>
שם מלא: לינוי עזרא כיתה: ט'7 D: גיל: 15 וחצי תאריך: 2.12.1991 מזל: ק-ש-ת אייסי: 342898522 מסנג'ר: [email protected] בויז אהוב: אושרי
למה דווקא הוא: כי , זאת שאלה דפוקה
חוחוחוח אני אוהבת אותך כי הוא זה הוא , הוא חתיךך הוא חמודד הוא מתייחס כל כך יפה 3> ************ הסיפורר שלי עם הבנים ************* הפעם הראשונה שראיתיי אותם , היתה בטלויזיה בביצפר , היה צילצול והקליפ אשמור את ליבי היה בטלויזיה, חברות שלי , אז , שאהבו אותםם רצוו לטלויזיה ואני איתם " איזה חתיךך אדם" " איזה חתיךך ערן " אחרי זה , כשחזרתי הביתהה התחלתיי להכנסס לאתרים לראות מי אלהה , כל יום הייתי נכנסתת מנסה להבדיל מי זה מי , ואזז היה את שיר נולד , ב- 12.1 כמה ימים לפני היומולדת של אושר , קניתי דובי לבן בינוני , אם לב שרשום בו איי לוב יו . וכל ההופעהה ניסיתי לזרוק לו את זה על הבמה , וחברה של בת דודה שלי רצתהה .. ואמרתיי להה לא כדי שלא יחשובב שהיא הביאה לו D: ואזז בסוף ההופעה חיכיתי שיצאוו , ואזז ראיתי אותםם , כל-כך הרבהה שומרים היו עליהםם ואזז כשאושרי יצאא , זרקתי לו ת'דובי לידייםם
ואז באוטובוס אביחי דיברר איתנו
ואמרר לנו לבוא להופעה בקריון , והיה גשםםם הוא קרא את המכתבב ושאלל מי זאת לינויי , וכל הבנות שהיו שם שאלוו מי אניי ואני כוליי שמחהה אני אני זאת אניי D: ואזז יום אחרי באתי גם , ואני וחברה שלי נכנסנו לאוטובוס כשהם התארגנו להופעה , ורשמנו פתק על המושב האחרות - של אושרי - ואני לקחתיי משם איזה פתקק שהיה שם ,
והשתתחתיי על המושב שלו D: ואחרי זה היה את קריית גת , רדיו בקרית גת שהם היו שם
והייתי מקדימהה ובגלל כל הדחיפות התחלתי לבכותת ואביחיי ושרון וערן אומרים לי אלל תבכיי ואני כוליי עודד שניה נחנקת , ורשמנו פתקק אני וחברה שלי והכנסנו להםם לאוטו וערןן התחילל לחייךך
ויש לי ת'בקבוק של אחד הבניםם , כי היינו צמותת רצחחח \: אז לקחנו ואזז בנותת התחילוו לקחת לי את הבקבוקים \: ואז היה שובב הופעה בקרית גת , אבל הם באו ב12 וחציי וכשהם באו , בדיוק באו לקחת אותנו \: התחלתיי לבכותת לחברות שלי וזהוו מאזז לא פגשתיי אותם , לא דיברתי איתם לא כלוםם \:
שם מלא: לינוי עזרא כיתה: ט'7 D: גיל: 15 וחצי תאריך: 2.12.1991 מזל: ק-ש-ת אייסי: 342898522 מסנג'ר: [email protected] בויז אהוב: אושרי