שאלה

../images/Emo163.gifשאלה../images/Emo151.gif

בפרק שג'ורג' בוש עובר לגור מול הסימפסונס ג'ורג' בוש נותן לבארט מכה בתחת....... אבל בפרק שהומר מת (מהדג המורעל) הוא בא לבארט ואז בארט כאילו מבין שאבא שלו רוצה להרביץ לו בתחת........... אבל בפרק עם ג'ורג' בוש מארג' אומרת לאישתו של בוש שהם לא מאמינים בחינוך כזה, האם יש לכם תשובה בשבילי?????????

sideshow

New member
אענה לך בציטוט מתורגם מהסדרה

ליסה באחד הפרקים: "תכניות מצוירות לא חייבות להיות הגיוניות ב100 אחוז". התשובה שלי: שני הפרקים עליהם רשמת נמצאים במרחק של חמש עונות (כ 4-3 שנים) אחד מהשני (הומר והדג המורעל- עונה 2, הומר ובוש- עונה 7). האם ציפית שהתסריטאים יזכרו בדיוק מה שהם עשו לפני 4 שנים? אני בטוח שיש עוד מקרים רבים דומים לזה שציינת.

ליטן א

New member
פרק יחסית חדש דווקא...

מהעונה האחרונה (או זאת שלפניה) שערוץ 1 שידר.

sideshow

New member
אז אולי זה בפרק..

"The Great Money Caper" עונה 12 היא אמרה שם משהו בעניין הזה. אבל אני דווקא זוכר את הציטוט הזה מפרק יותר מוקדם. נדמה לי:"Boy-Scoutz 'N The Hood" בעונה 5. ליסה אמרה את זה לבארט כששניהם צפו בסרט המצויר של איצ'י וסקרצ'י. ובארט שם לב למשהו לא הגיוני בסרט.

ליטן א

New member
נכון...

לא זוכר לגבי הפרק החדש, יכול להיות שמארג' אמרה את זה (אני זוכר שמיד אחרי שזה נאמר, סמית'רס פרץ לבית וצעק: "מגי ירתה שוב בברנז!", או משהו כזה) אבל באמת ליסה אמרה את זה בפרק ההוא, כשהם צפו בפרק של איצ'י וסקראצ'י.

למעלה