סיכום שבוע...

ZoHaRoT

New member
../images/Emo163.gifסיכום שבוע...

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שיהיה שבוע טוב ומרענן!

../images/Emo66.gif

היום הכי טוב בשבוע: יום חמישי
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: מוזר אבל לא היה משהו מיוחד ביום חמישי ובכל זאת אהבתי את היום הזה..
ספר השבוע:
סרט השבוע: "שומרת אחותי"
סדרת השבוע: "חיים אחרים"
שיר\\דיסק השבוע: המון שירים בערבובייה
ציטוט השבוע: "אהיה לי אש מאנשים קרים"
תמונת השבוע: אחלה שבוע שיהיה לכולנו

שלגיה 14

New member
זה הכי כיף שיום רגיל הופך להיות יום כיפי!

ויום חמישי זה תמיד יום יותר טוב.. מתחילים להרגיש את הסופ"ש
השבוע ראיתי פעם ראשונה חיים אחרים. סידרה טובה. אהבתי.

ZoHaRoT

New member
מסכמת

היום הכי טוב בשבוע: לא סגורה על זה... שבוע די עמוס.. אז אולי שישי. היה סמינריון. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: סמינריון נחמד:] עם גשם וקור. ספר השבוע: -- סרט השבוע: -- סדרת השבוע: עוד לא ראיתי את הפרק של על טבעי! שיר\דיסק השבוע: קרן פלס- לרוץ לרוץ. ציטוט השבוע: -- תמונת השבוע: אני אעלה מתישהו בע"ה.

שלגיה 14

New member
סליחה זוהר...

יותר מדי שאלות נשארו פתוחות השבוע. מבקשת להשלים. תודה.

שיר m

Well-known member
../images/Emo20.gif

היום הכי טוב בשבוע: אה... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אממ... ספר השבוע: אין משהו מעניין סרט השבוע: גם אין סדרת השבוע: דקסטר כרגיל שיר\דיסק השבוע: "מתחיל מחדש"- הראל מויאל ציטוט השבוע: "את כבר הפסקת לחכות, תמיד ידעת לאבד תקוות. את עושה רק מה שעושה לך טוב" (ירמי קפלן- ראש השנה) תמונת השבוע: אין שבוע מצויין שיהיה:)

שלגיה 14

New member
מסכמשת ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע:שבת! הדבר הכי טוב שקרה השבוע: רגעים קטנים של אושר
ספר השבוע: תהלים סרט השבוע: סדרת השבוע: שיר\דיסק השבוע: בקרקס הזה -מירי מסיקה (כן, שוב) ציטוט השבוע: "נבראנו עם שתי אוזניים ופה אחד, כדי שנקשיב יותר ונדבר פחות!". תחשבו על זה! תמונת השבוע: שיהיה שבוע טוב ומרענן - אה, לא הייתי אמורה להעתיק את זה..

../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

היום הכי טוב בשבוע: ראשון... (אח שלי התגייס...
) הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הופעה של אוהד, ברור!
ספר השבוע: --- סרט השבוע: מולאן רוז'...
סדרת השבוע: דקסטר
שיר\דיסק השבוע: הדיסק של אוהד. אחרי השירים ששמעתי, אני כבר לא יכולה לחכות... ציטוט השבוע: "כל יום שהלב מזכיר, אך לא מסכים להיגמל מחלומות"- אין לי מושג מה שם השיר ואם בכלל המילים ששמעתי הן המילים הנכונות, אבל השיר הזה ממש נגע בי... תמונת השבוע: ניסיתי לשמור את זה בסוד כל השבוע... איך לא, תמונה עם אוהד!!!

שיר m

Well-known member
איך הסתרת את זה עד עכשיו!

אחלה תמונה
ואחלה ציטוט, גם אני לא יודעת אם הוא נכון...
השיר אם אני לא טועה הוא "כל עוד" ("מודה אני"? רגע, לא זוכרת...
)

חחח שיר!

השיר מתחיל ב"כל עוד" ויש שם באיזשהו שלב "מודה אני" אז אני מניחה שאת צודקת! פשש... איזה בקיאות!!!
האמת שרציתי לשאול... צילמתי כמה סרטונים ואני רוצה להעלות ליוטיוב. השאלה היא אם עדיף לעשות את הסרטון פרטי או שכולם יוכלו לראות? ואני צריכה גם את השמות של השירים... את מכירה את כולם?

למעלה