מצריך מחשבה

• פותח הנושא lol7
  • פורסם בתאריך

lol7

New member
../images/Emo163.gif מצריך מחשבה

חשבתי על ... שי קפון, כפון או איך שלר ירשמו את זה... היה שחקן (עניין של זמן) כתב סרט...(השד יודע איך קוראים לו.. ועכשיו הוא מביים..... לא ניראה לכם קצת "התרחבות" מה יהיה בפרק הבא??? הוא יהיה יו"ר רשות השידור???!!!! לדעתי הבן אדם צריך לחזור לשחק ומהר.... לא טוב לובתפקידים אחרים. אני תאמת לא מצפה מהטלנובלה הזו הרבה ורק בגלל הימאי שלה. אבל נחכה וניראה. מה אתם חושבים על זה??

mary17

New member
לדעתי......./images/Emo41.gif

לא צריך לשפוט לפני שהתחילה הטלנובלה ולפני שראינו את העבודה שלו אני חושבת שאם הוא הגיע למעמד כזה של במאי אז הוא ראוי לתפקיד אם הוא עושה את התפיק טוב או לא נדע רק בעוד כמה חודשים...

lol7

New member
כנסי לקישור ודפדפי בתמונות

נידמה לי תמונה שנייה

לדעתי../images/Emo41.gif

רגע אם את רוצה שהוא ישחק אז סימן שהוא משחק טוב ואם הוא משחק טוב למה שלא ידע לביים כאילו אני לא מבינה מה רע בזה... לפי דעתי כל אחד בוחר את הדרך שלו בחיים ואת מה שהוא רוצה לעשות והוא רוצה לביים אז שיביים מאיפה לך אולי הוא דוקא טוב בזה

דניאלוששששששששששששששששששששששששששששש

למהההההה? לאאאאאאאאא מסכניםםםםםםםם אנשיםםםםםם! לא להכנס לזהההההה! דניאלושלמתתתתתתת איץ' שלמות
אבל אבל אבללללללל אנשיםםםםםםם לא להכנס לתמונות תאמינו לי לא כדיייייי!

לאאאאאאא נטההההההה יוווווו מסכנים

האנשיםםםםםםםםםםם! אל תכנסו לזהההההההההההההההההההההההההההההההה! נטההההההההה י'מושלמתתתתתתתתת
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאב יו
ואל"מ!!!!!

KiShKooSh

New member
בול על דבר כזה דיברנו אתמול...

בניסן נתיב- המכינת נוער. אתה יכול גם אחרי 3 שנות לימוד משחק או אחרי שנים של משחק לקבל כמו הארה כזו שהכי כיף לך זה לביים או להיות בתאטרון ניסיוני או בתאטראות רחוב או ליצנות אומנותית זה החלטה שלמה שלו עם עצמו ואם הוא נהנה לביים שיבושם לו אתה לא תחליט בשבילו

למעלה