מי נאבק

../images/Emo163.gif מי נאבק../images/Emo35.gif

אני יודע שחיכיתם לזה כל העשרה ימים האחרונים בקוצר רוח. אז הנה, תוצאות הסקר בנושא "איזה מאבק הכי חשוב לכם"
50%מיושבי הפורום חושבים שזכויות פלסטינים בשטחים זה הכי חשוב ומגניף.
40% מיושבי הפורום העדיפו את הנושאים זכויות נשים ובעלי חיים (נשים הן בעלי חיים כי בני אדם באופן כללי הם בעלי חיים).
ורק 10% מיושבי הפורום החנונים במיוחד החליטה שאיכות הסביבה זה הכי חשוב.. (למען האמת זה מאוד מאוד חשוב, כל החיים שלנו תלויים בהתחממות כדור הארץ למשל). בקיצור מאבק טעים לכולם, ובתאבון!
דימיטרי שוסטקוביץ, עקר בית, בעל מפעל למדפסות אלימות במיוחד, כרטיסן בחנות נעליים ומזכיר קיבוץ עין חרוד.

חנונית! חנונית! ../images/Emo99.gif

אני מתחבר להרבה נושאים אז לא יכולתי להחליט... ולא הייתה אופציה של המאבק בהורדת גיל ההסכמה ל-5

תבורכי בברכה סוציאליסטית

כי רק ללנין היה שפם אמיתי של גבר! יום אחד יהיה לנו סניף בפינסקר 25, תל-לנין. ברכה סוציאליסטית, דימיטרי שוסטקוביץ, נגר, מפעיל ממטרות, מפטם אווזים ,מדריך טיולים בחדרי כושר בפארגוואי וחובב שח ידוע.

ד ר ו ר 1

New member
מממ... כמה דברים -

בעיני, המאבקים ברובם קשורים אחד בשני, ואני אסביר - קודם כל, חברה מיליטנטית שכובשת ומדכאת עם שלם, סביר להניח שגם תדכא קבוצות מיעוטים קטנות בתוכה, כמו למשל בישראל, וכאן מתקשר המאבק לשחרור לאומי לפלסטינים עם המאבק לזכויות הקהילה הגאה, כמו גם המאבק באלימות כלפי נשים למשל. חברה שמשליטה שלטון כובש על עם שלם, ומשליטה בו מרות מדאכת תדכא עוד קהילות בתוכה. המאבק למדינה פלסטינית והמאבק הגאה קשורים. כך גם המאבק לשלום ולצדק חברתי - ברור למדי שאם יפסק הכיבוש הישראלי על השטחים, יוכלו להיות המשאבים (הכסף למעשה) מופנים לחינוך ולמאמץ ליצירת חברה צודקת, המקיימת צדק בין אזרחיה (ולא צדקה), כך שגם המאבק לשלום ולצדק חברתי זהה הוא. עוד מאבקים זהים הם המאבק הסביבתי והמאבק החברתי נגד הגלובליזציה: התפתחות התאגידים, בניית המפעילים הענקיים, התפתחות תאגידי הענק קשורה בהכרח למפגעים סביבתיים, כריתת עצים, השפכת שפכי זוהמה לים וכו'.... יש ישיהיו עושים השוואות נוספות בין עוד נושאים, וסביר להניח בהחלט שיש עוד הקבלות, אך נראה לי שחידדתי את העניין. זהו , ערב נעים
דרור

למעלה