לא
לא אעזוב את הפורום,ויש לי כמה סיבות טובות לכך: כי זה הפורום שלי כי זה הפורום האהוב עליי כי אני ורעות זה המהות העכשווית של הפורום (ההסבר מסובך חופר ויש בו מילים גדולות,אתה לא תבין) כי רק פה אני לא לבד עם הסטיות בנוגע לבארני ופודינג כי פורומים אחרים לא ירצו אותי כי מהפורומים האחרים כבר חסמו אותי כי פה אני יכול לייעץ לאנשים להתאבד ולא חושבים שאני חולה נפש (אין לי מושג למה) כנ"ל על הפרעות אכילה כי רעות לא תשרוד את זה כי סובלים אותי פה כי אין מי שימחק את הספאם שאני כל כך אוהב לרדת עליו כי אני אואב פודינג!!!!!!!!!!!111111 וגאה בזה כי פה אני יכול להיות גזען כי יש מישהי ועוד כמה אנשים שדווקא אוהבים את מה שאני כותב פה כי דוד עוד יחזור,ואחריו בירה נשר ופיתיון כריש כי אני חי באשליות (בנוגע לבירה נשר ופיתיון כריש) כי ההודעה שלי היא הודעה היחידה בטאג ליינס (ואני לא אתן לכם לשכוח את זה) ויש עוד הרבה,אני מקווה שרעות תחשוב עליהם אני נתתי לך את הסיבות שלי למה לא לעזוב את הפורום,למה שלא צלך לבדוק מה קורה אם צועקים "אני אוהב יהודים,מוות לערבים שוגלי הגמלים" בעיברית ובערבית בשעה 5 בבוקר בשכם?,או שסתם תתאבד? שמעתי שזה כיף