מה הקשר בין AppDomain

Precise

New member
../images/Emo57.gifאפשר שאלה בנושא אסמבלי ?

אני מנסה להבין אם אסמבלי הוא משהו לוגי או פיזי, הצלחתי להבין שזה ת'כלס DLL או EXE, אין עוד אפשרות - כלומר משהו פיזי. קראתי את הקטע הבא מתוך ה MSDN :
It contains code that the common language runtime executes. Microsoft intermediate language (MSIL) code in a portable executable (PE) file will not be executed if it does not have an associated assembly manifest. Note that each assembly can have only one entry point (that is, DllMain, WinMain, or Main).​
זה בלבל אותי לגמרי, מה בדיוק מנסים לומר בקטע הזה ?

Precise

New member
../images/Emo163.gif מה הקשר בין AppDomain

לבין הפרוסס של ה CLR (איך קוראים לו ?) לבין הפרוסס Host שמארח את ה AppDomain, לבין פרוססים של מערכת ההפעלה ?

pagis

New member
האם אפשר לזהות את הקובץ שקרא לפרוסס

אם אני רוצה לבדוק בדיוק מאיזה path הגיע ה exe assembly שהפעיל את ה appDomain (כלומר מה path קובץ ה EXE שלי) או לבדוק מאיזה path הגיע process אחר שרץ כרגע ב WIN, לאו דווקא דוט נטי, האם זה אפשרי ואיך? תודה.

pagis

New member
מאוד פשוט

אומרים כאן שאסמבלי (שכמובן כתוב ב MSIL) מבוצע (exectuted) ע"י ה CLR ושלכל אסמבלי כזה יכולה להיות רק entry point אחת, כלומר אתה לא יכל כמובן לכתוב באפליקציה אחת שתי מתודות static Main, אם אתה עובד עם עורך סביר (כמו VS) אז הוא לא יתן לך לכתוב דבר כזה.

Precise

New member
אבל מה הכוונה באזכור המילים :

portable executable assembly manifest אלא החלקים שלא הבנתי
ולגבי ה Entry Point : אם אני כותב DLL שמכיל אוסף של שירותים, אין לו פונקציית Main, כלומר - אין לו נקודת כניסה, מכיוון שהוא לא מורץ עצמאית, אלא רק מכיל אוסף של שירותים - מה לגבי מקרה כזה ?

למעלה