יום רביעי.

יום מגעיל../images/Emo7.gif

איכאיכאיכ טוב, אני אמורה להתחיל ב9 קמתי ב10 ל8 ונרדמתי שוב, גאון. קמתי והתארגנתי והלכתי לבית ספר ב20 דקות&^%$# סבבה, בדרך נקרעה לי הגומייה. הגעתי, שיעור ראשון- בחן בלשון, תחביר. הלך חרא באופן מטורף מדי. שיעור שני- היסטוריה
אבל לפחות סיימתי כמה תרגילים שלא הבנתי לפני כמה ימים בחשמל. שיעור שלישי- ספרות. היא העיפה אותי מהשיעור כי שמתי משחה לאסטמה והייתי צריכה לשטוף יידים. אז ביקשתי ממנה והיא אמרה לא ואז קיטרתי קצת לזה שלידי והוא נשבר ואמר לה שאני צריכה לשטוף ידיים ובגלל שאמרתי לו שלא יגיד לה- העיפה אותי.
שיעורים רביעי חמישי- אלקטרוניקה עבר סבבה><

הלכנו להצגה

ואחרי זה הסבירו לנו על המחוייבות האישית ואז הבייתה. יש לנו דיי הרבה אפשרויות למחוייבות אישית ואני בכל מקרה צריכה לעשות רק 30 שעות... חזרתי הביתה ועכשיו אני חולה רשמית וכנראה שאני לא אדרוך בבצפר עד אחרי ראש השנה. מישהו יודע מתי יוצא כיפור?

hadarinke

New member
יומגמה:)

3 שעות יישומים באדריכלות- שזה בתוכנה על המחשב וזה משמ נחמד, אחר כך מודלים, שאנחנו מתכננעם חנות ונגיש לה אותה בתור פרוייקט
עכשו אני מתחילה ללמוד למטמתיקה, אחרי שאני אחפש באינטרנט תקליטים מגניבים שאפשר לתלות על הקיר כזה,ומחר מבחן.... בהצלחה לי

הצגה

ואז הסבר על המחויבות אישית יש לי שתי אפשרויות עיקריות, אבל אני לא יודעת מה לבחור מהן.. ואז הלכתי לעזריאלי והלכתי לטאוארקורדס ולא היה להם את החדש של שבקס וזה ממש מוזר כי בד"כ הם ראשונים לקבל דיסקים חדשים!

Ditz 93

New member
מסתבר שלכולם יש את אותה ההצגה ואותה הרצאה XD

גם לכם הייתה הצגה על ילדה אחת שמטפלת באישה זקנה שמתה, אבל לא לפני שהיא תופרת לה סוודר? >>"

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אצלנו עצרו את ההצגה באמצע כי כולם התפרעו ואז כשהתחילו שוב כולם ממש אבל ממש התלהבו ממנה.>< אני שמעתי מוזיקה

לא../images/Emo12.gif

זו הייתה הצגה כזאת על הוסטל של אנשים בעלי פיגור שכלי ואחד חשוד ברצח הבת של השכנים, ובסוף מגלים שזה בכלל האבא שלה שרצח אותה :S לא הבנתי בדיוק איך זה קשור למחויבות אישית, אבל מילא..

יום רביעי...../images/Emo60.gif

שעה 1- אלגברה. היה סבבה, אני מתחילה קצת יותר להבין דברים. שעה 2- אנגלית, היה מרתק >< יש לי מבחן ביום ראשון. שעה 3- כימיה. גם זה היה נורא מרתק... שעה 4- מעבדת ביולוגיה. עשינו היכרות עם המיקרוסקופ או משהו. היה די בסדר. שעה 5- ביולוגיה רגיל. המשכתי לכתוב את התסריט שהתחלתי אתמול (לסרט קצר, בן בערך 20 דקות). שעה 6 ו-7- מוסיקה... לא למדנו, סתם דיברנו על הקונצרט שראינו בחיפה והוא השמיע לנו שוב את אחת היצירות ששרו שם. ככה במשך שעה וחצי. >< שעה 8 וחלק משעה 9- הרכב ווקאלי (פיתוח קול). עבדנו על "דרך ארוכה" של גלי עטרי, שנבצע בהופעה הקרובה. אני ועוד מישהי קיבלנו קול ראשי בפזמון ^___^ יאי. ובכלל, אני אחת הטובות שם וזה מגניב. יש לי תחושה שמתחילה תקופה טובה. אני ממש רוצה לחזור לצייר, ויש לי כבר שני ציורים שאני רוצה לצייר בעפרונות צבעוניים (כרגע הם מצוירים סתם בעיפרון על דף של מחברת ><) ואז להעביר אותם לקנבס. וגם התסריט הזה מרגיש לי שהוא מתקדם למקום טוב. והרגשתי מלא אנשים חדשים. והחיים יפים ויאי D:

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif יום רביעי- יום ספורט ../images/Emo5.gif

שעה ראשונה ושניה: ספורט- למזלי לא בדקו שמות אז לא השתתפתי XD שעה שלישית: אנגלית- סתם בדקנו שיעורים ... שעה רביעית וחמישית- לווינים וחלל- איזה שיעמוםםםםם, מה איכפת לי לעזעזל שגילו מתחת לאדמה במאדים מים קפואים ??? מה ?!?! שעה שישית ושביעית: מתמטיקה- התכוננו לבוחן שיהיה מחר

How I Disappear

New member
הייי, שיניתי כינוי !!

הכינוי הוא לפי השיר This Is How I Disappear של מיי כמיקל רומנס פשוט נמאס לי כבר מסושימי חח ומהמאומץ שלו אז החלפתי

How I Disappear

New member
../images/Emo209.gif אני יודע, אבל א תתירגלי !

אני מקווה שגמאני חח באלי לבוא אלייך כברררררר- בסוכות ולא מעניין אותי !!

Ditz 93

New member
../images/Emo7.gifמישו רוצה להיות חבר שלי בכרטיס האישי שלי?

התחלתי שעה שנייה.
הייתה לי ביו'- מעבדה.
הפסדתי מת' בגלל שהייתי צריכה ללכת לרכזת שכבה כדי לברר שהלוח מבחנים בסדר.
אני הולכת לישון יותר מאוחר, כי אני מתחילה מחר ב-10 וחצי ללמוד D:
הייתי ככה | | קרובה מלהבריז משיעור שלא הכנתי בו ש"ב עם ילד חמוד מהכיתה. אבל זה לא יצא בסוף.
היה לי אירובי. אבל דווקא די נהניתי.
לא ראיתי את סיגל היום.

pRimaVeriTaVIV

New member
באיחור של יום... ../images/Emo3.gif

ראינו סרט
וממש הופתעתי כשגיליתי שזה לא היה איזה סרט חינוכי שבא ללמד אותנו כל מיני דברים, ראינו את "הסודות". הפסדתי פיזיקה, מדעי החברה וחצי משיעור לשון

למעלה