חידון!!!

../images/Emo163.gifחידון!!!

1.עם מי אתם הכי אוהבים ששירי מנחה ((באקזיט כמובן))? 2. מה הדבר שאתם הכי הכי אוהבים בשירי? 3.ממתי התחלטתם להעריץ\ לאהוב את שירי? 4. שימו תמונה שאתם הכי לא אוהבים של שירי ((חח.. ברור שאת כולם! אבל תמיד יש 1 שהכי פחות טובה)) 5.האם כתבתם מכתב לשירי אי פעם? האם דיברתם איתה פעם? אז אם על 1 מהם עניתם כן או על שינהם תספרו מה היא ענתה!! אממ.. זהו חח.. רציתי חידון קצר!!!

עונה../images/Emo163.gif../images/Emo90.gif

1.עם מי אתם הכי אוהבים ששירי מנחה ((באקזיט כמובן))? עפר או מלי למרות שעם כולם יש כימיה והתוכניות טובות
2. מה הדבר שאתם הכי הכי אוהבים בשירי? הקול שלה!! אין זה משהו אדיר!!!
3.ממתי התחלטתם להעריץ / לאהוב את שירי? מכוכב נולד
4. שימו תמונה שאתם הכי לא אוהבים של שירי ((חח.. ברור שאת כולם! אבל תמיד יש 1 שהכי פחות טובה)) היא נראת פה חיוורת לאללה
5.האם כתבתם מכתב לשירי אי פעם? האם דיברתם איתה פעם? כתבתי לה מכתב פעם אחת והיא החזירה לי גלויה
אז אם על 1 מהם עניתם כן או על שינהם תספרו מה היא ענתה!! אני מעדיפה לשמור את זה חסוי

dovratl120

New member
../images/Emo70.gif

1.עם מי אתם הכי אוהבים ששירי מנחה ((באקזיט כמובן))? אסי
2. מה הדבר שאתם הכי הכי אוהבים בשירי? הקול-> ברור
3.ממתי התחלתם לאהוב את שירי? מאז "עטוף ברחמים"
4. שימו תמונה שאתם הכי לא אוהבים של שירי ((חח.. ברור שאת כולם! אבל תמיד יש 1 שהכי פחות טובה)) אני אחפש.... 5.האם כתבתם מכתב לשירי אי פעם? האם דיברתם איתה פעם? לא..

נועוW

New member
עונההה../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo8.gif

עם מי אתם הכי אוהבים ששירי מנחה (באקזיט כמובן)
עם מלי
מה הדבר שאתם הכי הכי אוהבים בשירי
הצניעות,השירה,היופי
ממתי התחלטתם להעריץ\לאהוב את שירי
מאז האודישנים של כוכב נולד
שימו תמונה שאתם הכי לא אוהבים של שירי(חח.. ברור שאת כולם
אבל תמיד יש 1 שהכי פחות טובה)
האם כתבתם מכתב לשירי אי פעם
האם דיברתם איתה פעם
כתבתי לה פעם אימייל והיא ענתה לי
ולא דיברתי איתה לצערי
אני מץכוונת להכין לה מכתב בשבוע הבא

אקזיטית

New member
שלי

.עם מי אתם הכי אוהבים ששירי מנחה ((באקזיט כמובן))? עפר 2. מה הדבר שאתם הכי הכי אוהבים בשירי? הקול 3.ממתי התחלטתם להעריץ\ לאהוב את שירי? כוכב נולד 4. שימו תמונה שאתם הכי לא אוהבים של שירי ((חח.. ברור שאת כולם! אבל תמיד יש 1 שהכי פחות טובה))? 5.האם כתבתם מכתב לשירי אי פעם? האם דיברתם איתה פעם? לא אז אם על 1 מהם עניתם כן או על שינהם תספרו מה היא ענתה!! אממ.. זהו חח.. רציתי חידון קצר!!!

עונהה

1.עם מי אתם הכי אוהבים ששירי מנחה ((באקזיט כמובן))?עם אסי ומלי! 2. מה הדבר שאתם הכי הכי אוהבים בשירי?את הקול והכללל 3.ממתי התחלטתם להעריץ\ לאהוב את שירי?מכוכב נולד 4. שימו תמונה שאתם הכי לא אוהבים של שירי ((חח.. ברור שאת כולם! אבל תמיד יש 1 שהכי פחות טובה)) 5.האם כתבתם מכתב לשירי אי פעם? האם דיברתם איתה פעם? אז אם על 1 מהם עניתם כן או על שינהם תספרו מה היא ענתה!! אממ.. זהו חח.. רציתי חידון קצר!!! התמונה--->

oshriti123

New member
עונההה../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

1.עם מי אתם הכי אוהבים ששירי מנחה ((באקזיט כמובן))?אסי
2. מה הדבר שאתם הכי הכי אוהבים בשירי?את הקול
3.ממתי התחלטתם להעריץ\ לאהוב את שירי?ממתי שהיא רקדה באודישן הראשון לכוכב נולד חח4 . שימו תמונה שאתם הכי לא אוהבים של שירי ((חח.. ברור שאת כולם! אבל תמיד יש 1 שהכי פחות טובה))היה קשה אבל מצאתי תמונה אחת קצת פחות מושלמת....
5.האם כתבתם מכתב לשירי אי פעם? האם דיברתם איתה פעם? אז אם על 1 מהם עניתם כן או על שינהם תספרו מה היא ענתה!! לא לא דיברתי איתה אף פעם...

עונה

1.עם מי אתם הכי אוהבים ששירי מנחה ((באקזיט כמובן))? אממ.. לא יודעת 2. מה הדבר שאתם הכי הכי אוהבים בשירי? היופי שלה והקול שלה 3.ממתי התחלטתם להעריץ\ לאהוב את שירי? תמיד חשבתי שהיא מהממת ושרה יפה אני לא יודעת עם זה נקרא להעריץ.. 4. שימו תמונה שאתם הכי לא אוהבים של שירי ((חח.. ברור שאת כולם! אבל תמיד יש 1 שהכי פחות טובה)) אני לא מכירה כזו בינתיים חח.. 5.האם כתבתם מכתב לשירי אי פעם? האם דיברתם איתה פעם? לא לא יצא לי יש לכם כתובת שאני יוכל לכתוב לה? אז אם על 1 מהם עניתם כן או על שינהם תספרו מה היא ענתה!! אממ.. זהו חח.. רציתי חידון קצר!!!

גולה17

New member
../images/Emo26.gifעונה...../images/Emo36.gif

1.עם מי אתם הכי אוהבים ששירי מנחה ((באקזיט כמובן))?עם אסי...כי הם יורדים אחד על השני כל הזמן וזה מצחיק לאללה... 2. מה הדבר שאתם הכי הכי אוהבים בשירי?הכללללללל... 3.ממתי התחלטתם להעריץ\ לאהוב את שירי?מהאודישנים של כוכב נולד 4. שימו תמונה שאתם הכי לא אוהבים של שירי ((חח.. ברור שאת כולם! אבל תמיד יש 1 שהכי פחות טובה))התמונה===> 5.האם כתבתם מכתב לשירי אי פעם? האם דיברתם איתה פעם?עדין לא...

וואי זה בדיוק כמוני!!!! רציתי לכתוב

וזה בדיוק אבל בדיוקקקקקקקקקקק אותו הדבר! אותה תמונה אותו הדבר!!! בול!!!

למעלה