חדשה:] אודם, בת 15 מיהוד
H hbam New member 18/7/07 #2 וואו, כבוד ל... איך מכנים מישהו שגר ביהוד? לפי אותו משקל של תל אביבי? חיפאי? ירשולמי? כי אם כן זה נורא משעשע XD (וגם אם לא, רק לחשוב על זה מספיק לי ) בקיצור, ברוכה הבאה... לאט לאט המיעוט מיהוד הופך לרוב.. שנתחיל לחשוש?
וואו, כבוד ל... איך מכנים מישהו שגר ביהוד? לפי אותו משקל של תל אביבי? חיפאי? ירשולמי? כי אם כן זה נורא משעשע XD (וגם אם לא, רק לחשוב על זה מספיק לי ) בקיצור, ברוכה הבאה... לאט לאט המיעוט מיהוד הופך לרוב.. שנתחיל לחשוש?
ק קלמנטינה מיכל New member 18/7/07 #4 ברוכה הבאה! את לומדת בבצפר של האזור שם? (כל הכבוד לי, שכחתי איך קוראים למקום שבו הוא נמצא ) אני מכירה משם אנשים
ברוכה הבאה! את לומדת בבצפר של האזור שם? (כל הכבוד לי, שכחתי איך קוראים למקום שבו הוא נמצא ) אני מכירה משם אנשים
O o0Invisible0o New member 18/7/07 #5 XDDD איפה ביהוד??../images/Emo2.gif אני גם מיהוד. איילת, בת 20. יש מצב שאת מכירה את משפחת מכני, ואם לא אז בטח ההורים שלך. [אלא אם אתם חדשים ביהוד.. ] ברוכה הבאה לפורום!
XDDD איפה ביהוד??../images/Emo2.gif אני גם מיהוד. איילת, בת 20. יש מצב שאת מכירה את משפחת מכני, ואם לא אז בטח ההורים שלך. [אלא אם אתם חדשים ביהוד.. ] ברוכה הבאה לפורום!