הכר את הפורום

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

STA1

New member
../images/Emo163.gifהכר את הפורום../images/Emo163.gif

הפעם הנחקרת השבועית שלנו היאא.......................נופרר!!! למה את עונה בכלל לשאלות נופר? למה את בכלל באה לפורום? הזמנו אותך? למה את אוהבת את סאמרלנד? למה את שונאת את הסידרה כולם אוהבים את ריימונד? שחקן אהוב? צעצוע אהוב? בנאדם שנוא? מה דעתך עליי?? מה דעתך על רונן? מה דעתך על כל העולם?

נופר 247

New member
../images/Emo9.gif

למה את עונה בכלל לשאלות נופר? ככה בראש שלי למה את בכלל באה לפורום? ג'סי
הזמנו אותך? ג'סי הזמין עם העיניים שלו
למה את אוהבת את סאמרלנד? ג'סי כבר אמרתי
וגם סדרה יפה הסיפור עם ג'וני ואווה וג'יי אני אוהבת המון סדרות כאלה... למה את שונאת את הסידרה כולם אוהבים את ריימונד? האמת אני באמת שונאת את ריימונד האף שלו מעצבן....הגובה כבר יותר עדיף שחקן אהוב? ג'סי מקרטני
....ובראד פיט
צעצוע אהוב? אין לי ממש צעצועים... בנאדם שנוא?מחלב
(שבר לי את הרגל הבן זונה) מה דעתך עליי??חמוד (
), יש מצב לתמונה? מה דעתך על רונן? שווה(
)...יש מצב לתמונה? מה דעתך על כל העולם?יש חרא ויש טוב העולם יפה והעולם רע אתה פשוט צריך לזרום איתו ולא לחשוב יותר מדי על החיים...

מיטל101

New member
והגיע תורי לשאלות....חה חה חה

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה? עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין? כמה שעות דיברתם בטלפון היום? מה חשבון הפאלפון שלכם החודש? כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה? מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות? איך אתם שונאים שכוראים לכם (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)? כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה? יש לכם מאוור או מזגן בחדר? כמה שעות אתם על המחשב היום? איזה מפורסם אתם הכי אוהבים ולמה? האם אתם רואים ערוץ E נפגשתם כבר עם מפורסם? ואם כן אז מתי ועם מי? אתם רוצים להיות מפורסמים כשתהיו גדולים? מי לדעתכם מן המפורסמים הבאים יותר שווה: א. אשטון קוצ'ר ב. בראד פיט ג. אורלנדו בלום
ומי לדעתכם מהמפורסמות יותר שווה: א. אנג'לינה ג'ולי ב. ג'ניפר אניסטון ג. ג'ניפר לופז ד. בריטני ספירס/ כריסטינה אגילרה האם אתם יודעים שקיילי מינוג חולה בסרטן? מי לדעתכם המפורסם הכי חתיך ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתו? מי המפורסמת הכי חתיכה ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתה? איזה שיר אתם הכי אוהבים ושל איזה זמר? תנו לי שם של שיר אחד של: א. אייל גולן ב. סבלימנאל והצל ג. שירי מסיקה ד. קובי פרץ שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? אתם מרוצים מהשיער שלכם? מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) אתם בעד לצבוע את השיער? לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? מה צבע העיניים שכובש אתכם? עיניים גדולות או קטנות? מה צבע העיניים שלכם? מרוצים ממנו? ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? אתם יודעים לכבוש עם העיניים? אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? אתם מדברים עם העיניים? יש לכם משקפיים? עדשות? פנים פנים מאורכות או קצרות? רזות או שמנמנות? מה לדעתכם הכי יפה בפנים? איך נראות הפנים שלכם? מרוצים מהם? מה הייתם משנים בהם? מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יש לכם בלוטה באף? יש לכם אף סולד או להפך? מרוצים מהאף שלכם? מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) הייתם עושים ניתוח אף? האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) מצח גבוה או נמוך? יש לכם נמשים? אתם מתאפרים? מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) יש לכם קמטים? מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש לכם חיוך יפה? מה החיוך הכי יפה שראיתם? יש לכם שפתיים יפות? למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? מרוצים מהשפתיים שלכם? הן מתקלפות? אתם שמים שפתון? יש לכם אזניים בולטות? יש לכם חצ'קונים? אתם מורטים גבות? גוף: אתם גבוהים? יש לכם משקל עודף? לבנות: יש לכן חזה גדול? לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? יש לכם מתניים? מה צבע העור שלכם? מרוצים ממנו? מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? יש לכם תחת גדול או קטן? יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? הרבה נותנים לכם מכות בתחת? מרוצים מהגוף שלכם? לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? איפה כבר הורדתם שיערות? בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? יש לכם הרבה בגדים? לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? אתם לובשים צבעים תואמים? מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? היסטריים לגבי המראה? אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי? נותנים לכם מחמאות על המראה? מרגישים טוב עם עצמכם? מה הכי חשוב לכם במראה? בהצלחההההההההה

נופר 247

New member
אמאלה....!!!

מתי ראיתם 150 ש"ח בפעם האחרונה? מזמן... עם מי דיברתם בפעם האחרונה אונליין?לא זוכרת כמה שעות דיברתם בטלפון היום?דקה..אני מעדיפה פנים על קול מה חשבון הפאלפון שלכם החודש?50..שוב יותר עדיף לדבר פנים כמה שעות ברצף לא השתנתם הכי הרבה?7 וחצי שעות...נראה לי..זה לפני שעות בית ספר מה אתם מעדיפים זכרים או נקבות? זכרים...(למרות שהנקבות שולטות בזכרים) איך אתם שונאים שכוראים לכם (זכר/נקבה,/בחור/ה,נער/ה,גבר/אישה וכל העולה בזה...)?לא הבנתי את השאלה כמה שעות לא ראיתם טלוויזיה? מהיום?..6 שעות יש לכם מאוור או מזגן בחדר?מאוור כמה שעות אתם על המחשב היום?2 איזה מפורסם אתם הכי אוהבים ולמה? ג'סי מקרטני...התאהבתי...אין לכם מושג עד כמה האם אתם רואים ערוץ E: לפעמים..שיש זמן נפגשתם כבר עם מפורסם? ואם כן אז מתי ועם מי? הראל סקעת הוא היה במרחק נגיעה..כמעט התעלפתי.... אתם רוצים להיות מפורסמים כשתהיו גדולים? רק בתור במאית מי לדעתכם מן המפורסמים הבאים יותר שווה: א. אשטון קוצ'ר ב. בראד פיט ג. אורלנדו בלום בראד פיט- זה לא רק שם ..זה מותג! ומי לדעתכם מהמפורסמות יותר שווה: א. אנג'לינה ג'ולי ב. ג'ניפר אניסטון ג. ג'ניפר לופז ד. בריטני ספירס/ כריסטינה אגילרה ג'ניפר אניסטון היא ובראד זוג כזה מושלם...חבל (אנג'לינה הזונה) האם אתם יודעים שקיילי מינוג חולה בסרטן? כן..לא כזה נורא בקושי מכירה אותה מי לדעתכם המפורסם הכי חתיך ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתו? ג'סי מקרטני..הכל...רק לא משפחה וחברים.... מי המפורסמת הכי חתיכה ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתה?.ג'ניפר אניסטון איזה שיר אתם הכי אוהבים ושל איזה זמר? ג'סי מקרטני- why dont you kiss her כי הוא מזה מדבר אליי תנו לי שם של שיר אחד של: א. אייל גולן- מציאות אחרת ב. סבלימנאל והצל- התקווה ג. שירי מסיקה- מי זו? אני מכירה מירי מסיקה אם התכוונת אליה אז "לשם" ד. קובי פרץ-בלבלי אותו שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם?שטני מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם?ורוד מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...)גלי מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? מהכתפיים עד לאמצע הזרוע (לפני המרפק) מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? עד הסנטר ומעלה מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם?לא כל כך..אבל מי כן אוהב את השיער שלו? מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) יותר חלק אתם בעד לצבוע את השיער? פה ושם אבל לא את כל השער לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים?ורוד כחול ירוק מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! ג'סי- לא יודעת איך קוראים לתספורת שלו אבל היא כזו יפה שער בלונדי עם גוונים מכסה את כל הראש חולה על זה... האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא כל כך...ולא גזענות או משהו פשוט אין הרבה כאלה אז פשוט לא רגיל לראות את זה עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם?כחול או ירוק ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? ג'סי עיניים גדולות או קטנות? לא שמתי לב לזה... מה צבע העיניים שלכם? בין חום לירוק מרוצים ממנו?כן ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? במכושפות האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות?כן זה יפה זה יבלוט מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?ג'סי אתם יודעים לכבוש עם העיניים?לא אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? יש כזה עיתון? מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים?עיפרון שחור עם צללית ורודה בהירה אתם מדברים עם העיניים? לא יש לכם משקפיים? לא עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? עגולות רזות או שמנמנות? ---- מה לדעתכם הכי יפה בפנים?עיניים איך נראות הפנים שלכם?------- מרוצים מהם?לא מה הייתם משנים בהם?-------- מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו)- ג'סי!!!!!!!!! עצמות לחיים מהממות אין שום דבר רע בהם- שלמות! יש לכם בלוטה באף?לא יש לכם אף סולד או להפך? הפך מרוצים מהאף שלכם?לא מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם?ג'סי מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...)מה שתיארת הייתם עושים ניתוח אף?כן האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא~! מצח גבוה או נמוך? לא שמתי לב יש לכם נמשים?כן אתם מתאפרים?לפעמים פה ושם מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) ג'סי..כל מילה מיותרת יש לכם קמטים?לא! מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? מחלב יש לכם חיוך יפה?לא יודעת מה החיוך הכי יפה שראיתם?ג'סי ברור וגם אורי אומונותי (ככה רושמים את השם שלו?) גם חיוך כובש יש לכם שפתיים יפות?נראהה לי שכן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם?ג'סי איזה שפתיים אתם רוצים לנשק?ג'סי מרוצים מהשפתיים שלכם?כן הן מתקלפות?לא אתם שמים שפתון? לפעמים יש לכם אזניים בולטות?לא..למזלי יש לכם חצ'קונים?כן אתם מורטים גבות?כן גוף: אתם גבוהים?כן יש לכם משקל עודף?------------- לבנות: יש לכן חזה גדול?------------- לבנים: יש לכם ___ גדול? אין לי יש לכם רגליים ארוכות?כן יש לכם מתניים?כן מה צבע העור שלכם? לא יודעת איך להגדיר אותו... מרוצים ממנו?כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? לא יודעת..(מתחילה להתעייף) יש לכם תחת גדול או קטן? אך פעם לא ראיתי אותו יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? למעלה תראו אותה תשובה הרבה נותנים לכם מכות בתחת? מה? מישהו נוגע לי בתחת אני מכפכפת אותו מרוצים מהגוף שלכם?לא לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? את באמת מתפה שאני יענה על זה? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים?--- איפה כבר הורדתם שיערות? בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? מה שלבשתי לבת מצווה מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? גופייה של קסטרו וג'ינס של ליי קופר יש לכם הרבה בגדים? לא לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? גינס וחולצה או גופיה לא צמודה לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא אתם לובשים צבעים תואמים? לא אבל אני עדיין נשארת קשורה (עוד קצת ..עוד קצת ומסיימים) מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) זרוק אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לפעמים...צלוי איפה אני... מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? אוברול ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? כמה שאפשר.. היסטריים לגבי המראה? קצת אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? ------------- תמשיכו לחלום מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) עור בהיר עם עניניים כחולות או ירוקות ושער בלונדיני הייתם עושים ניתוח פלסטי? אולי נותנים לכם מחמאות על המראה? רק על הבגדים מרגישים טוב עם עצמכם? פעם כן פעם לא מה הכי חשוב לכם במראה? שיער יש !!! יש!~!! סיימתי!!!!!!!!!!!! free!!!!!!!!!1

למעלה