דיבוב

sapir lee

New member
יש לי! יש לי!

מייק: *בקול שרמנטי* "היי בובה מה קורה? זורמת איתי לאפטר פארטי אח"כ?" ג'ו: *שומע מה מייק מקשקש וישר מתפרץ בדרמטיות* "עצור!!! אתה הומו! הומו! נשנש! נושך כריות! מייק באמת! אתה צריך לומר את האמת, הגיע הזמן לצאת מהארון!!" מייק:*מלמל לעצמו* "כוסאמא שלו..."

DrunkenBar

New member
בהשראה מספיר :]

מייק קורץ לחבורת כוסיות. "Hey there
" ג'ו: "Hands off ladies! his mine!"

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif חחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה קרקרים הם!

spring92

New member
../images/Emo122.gif

צ'סטר: "מייק! הצילו! הפירסינג הזה מזה כואב!" מייק: "אמרתי לך לא לעשות אותו, אתה לא מבין שזה יותר יפה בצד מאשר באמצע? עכשיו אני לא עוזר לך" עלוב

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif אהמ... כן

צ'סטר: "אאאאאאאאאאאאאההההההההההההה תגידו לו להחזיר לי את העוגיות.... מצלמה תגידי לו" [כן כן כמו שתראו בקליפ ביום חמישי צ'סטר מדבר עם מצלמות] מייק: "לא מחזיר ולא מחזיר. הן שלי בכלל" לא מצחיק

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif XDDDD

וואי ג'ו, את יודעת שעדיין יש לי עוגיות על השולחן ? [אבל היום אני הולכת לאכול אותן
]

יש לי

מייק: אוקיי, היית ילד רע, הגיע הזמן לעונש צ'סטר: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה