דיבוב באמת, תדובבו D: מי שמדובב מקבל חיבוק תמונה ראשונה
L LPMCR New member 4/7/07 #1 ../images/Emo163.gif דיבוב ../images/Emo11.gif באמת, תדובבו D: מי שמדובב מקבל חיבוק תמונה ראשונה
L LPMCR New member 4/7/07 #4 ../images/Emo163.gif לי זה נראה כמו : "אררר אני מאוד רעב היום^&%^* בוא לפה!! נו!!" XDD
H hitchhiker218 New member 4/7/07 #6 ../images/Emo80.gif"אעעע! אני מייקנשטיין!! מוהעעעע!!!" צ'סטר, צ'סטר... קום!!!!! צ'סטר:"וואי איזה חלום...."
../images/Emo80.gif"אעעע! אני מייקנשטיין!! מוהעעעע!!!" צ'סטר, צ'סטר... קום!!!!! צ'סטר:"וואי איזה חלום...."
S sapir lee New member 4/7/07 #10 הוא מה זה מפחיד בתמונה הזאת... ממש אבל מייק:"שמעתי שמישהו לא אכל את הארוחת ערב שלו! צ'סטר?? אבוללה בא לאכול אותך!! -צחוק מרושע-"
הוא מה זה מפחיד בתמונה הזאת... ממש אבל מייק:"שמעתי שמישהו לא אכל את הארוחת ערב שלו! צ'סטר?? אבוללה בא לאכול אותך!! -צחוק מרושע-"
L LPMCR New member 4/7/07 #8 ../images/Emo163.gif זה לא הוא שאונס זה אונסים אותו ../images/Emo99.gif אני יאשים את ג'ו בזה D: היא הכניסה לנו את זה לראש חח סתם D:
../images/Emo163.gif זה לא הוא שאונס זה אונסים אותו ../images/Emo99.gif אני יאשים את ג'ו בזה D: היא הכניסה לנו את זה לראש חח סתם D:
S sapir lee New member 4/7/07 #9 דיבוב D: צ'סטר:"היה טוב, רק אל תספר למייק כן?" *קורץ* ג'יי זי:"ברור צאז'י" P: