../images/Emo163.gif אחחח חברים...
היום יצאתי לבית הכנסת (רפורמי) ושמעתי קצת את החזנית שרה ש את מה שקוראים שם.. (בלי להעליב אף אחד. בדרך חזרתי והרגשתי איזה משב רוח קריר, נעים כזה, מחזיר איזו תחושה של חורף. לא יודע מה איתכם אבל אצלי החורף זו העונה הכי כיפית בשנה. אז נעזוב בצד את התקפי האסטמה שבאים תמיד לפני החורף, בשבילי החורף זו תקופה קסומה! לי הכי כיף ללכ תבחוץ בגשם, אם אפשר אז עדיף שלג ואם קמים על הצד הנכון של המיטה אז אפשר גם ברד (אבל בחתיכות קטנות בבקשה) להתכרבל במעיל גדול ומנופח שהצטיידנו במיוחד לפני החורף, לחזור כל יום בשלוש מהבצפר כשה
כבר בחוץ ואנחנו רטובים לגמרי, לפשוט את המעיל ואת הצעיף, להוריד את הכפפות וללכת להתקרבל בשמיכת הפוך ליד ה
(תנור). לראות איך הכבישים מוצפים ומדיי פעם אפילו כיף לשבת בבית באמצע הפסקת חשמל שקרתה כי איזה עמוד חשמל התמוטט. לקום בבוקר קפואים מקור, לקפוץ טיפה בשביל להתחמם ושוב ללבוש את הסווטשירט פליז (שיש לי כבר בכמויות), את הכפפות והצעיף ואותו מעיל קסום שקנינו במיוחד לפני החורף. לצאת החוצה בנעליים סגורות ולדרוך על איזה
או שניים (בטעות כמובן). וללכת לבצפר עם הקור בחוץ והחום בתוך המעיל ולראות את האדים שיוצאים מהפה זה ממש כיף. ואז להגיע לבצפר ו8לפשוט את המעיל ולתלות על הוו בכיתה, ולפרוש את המטריה בפינה, ולהיפגש עם החברים וכולם קופאים מקור ולהתחמם ליד המזגן (שתמיד במצבי מזג אוויר קיצוניים מתקלקל). אחחח
אני
חורף. אני כבר מחכה לגשם הראשון שירד בשביל לצאת החוצה בחולצה קצרה ולעמוד מתחתיו, להרגיש אותו יורד.. זה מה שפתאום נזכרתי מאותו משב רוח קר, ופתאום התחלתי להתחמם מבפנים מזיכרון התנור של החורף (זה שמעלים מהמחסן כשמתחיל להיות קר). עוד מישהו אוהב את החורף? אורן
היום יצאתי לבית הכנסת (רפורמי) ושמעתי קצת את החזנית שרה ש את מה שקוראים שם.. (בלי להעליב אף אחד. בדרך חזרתי והרגשתי איזה משב רוח קריר, נעים כזה, מחזיר איזו תחושה של חורף. לא יודע מה איתכם אבל אצלי החורף זו העונה הכי כיפית בשנה. אז נעזוב בצד את התקפי האסטמה שבאים תמיד לפני החורף, בשבילי החורף זו תקופה קסומה! לי הכי כיף ללכ תבחוץ בגשם, אם אפשר אז עדיף שלג ואם קמים על הצד הנכון של המיטה אז אפשר גם ברד (אבל בחתיכות קטנות בבקשה) להתכרבל במעיל גדול ומנופח שהצטיידנו במיוחד לפני החורף, לחזור כל יום בשלוש מהבצפר כשה