פסח בפתח

Omri The One

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo41.gifפסח בפתח../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo162.gif

שאאאאאאאאאאאאלום
מה המצב?
כן, כן אנו עומדים לקראת חופש פסח
אעאעאעאעא
עכשיו לשאלון חמדמד
10 דברים שאתם מתכננים לעשות החופש: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
9 אנשים שאתם מתכננים להפגש איתם בחופש: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
8 מקומות שאתם הולכים אליהם בחופש: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
7 שירים שאתם מכירים שקשורים לפסח: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
6 סיבות למה כיף בפסח: 1. 2. 3. 4. 5. 6.
5 סיבות למה לא כיף בפסח: 1. 2. 3. 4. 5.
4 מאכלים אהובים של החג: 1. 2. 3. 4.
3 מכות שאתם מכירים: 1. 2. 3.
2 סיבות למה אתם עונים על השאלון הזה: 1. 2. סיבה 1 למה כדאי לאהוב את החג: 1.
תהנו בחופש
ותספרו חויות
!

אמ2ר

New member
עונה ראשונה ../images/Emo12.gif

10 דברים שאתם מתכננים לעשות החופש: 1.להפגש עם חברים שלי 2.להיות בבריכה 3.ללכת לים 4.ללכת למפגש פורום מה"ת 5.להפגש עם החיפאים שאני מתגעגעת אליהם המוןהמון 6.להרשם לתיכון 7.לישון 8.להפגש עם ח"ב [אהמאהמ
] 9.ללכת לקניון (
) 10.להסתפר 9 אנשים שאתם מתכננים להפגש איתם בחופש: 1.איתי 2.רומי 3.חיפאים 4.מה"תים 5.גל 6.הדר 7.בוסי 8.עדי 9.שמול 8 מקומות שאתם הולכים אליהם בחופש: 1.תחכון 2.עזריאלי 3.בריכה 4.ים 5.מספרה
6.קולנוע 7.קניון 8.בתים של אחרים 7 שירים שאתם מכירים שקשורים לפסח: 1.וואו אממ...."עבדים היינו" 2."הא לחמה עניה"
3.די נו, לא רוצה.
4. 5. 6. 7. 6 סיבות למה כיף בפסח: 1.חופש 2.חופש 3.חופש 4.חופש 5.חופש 6.חופש 5 סיבות למה לא כיף בפסח: 1.אין.
2. 3. 4. 5. 4 מאכלים אהובים של החג: 1.בעע
2. 3. 4. 3 מכות שאתם מכירים: 1.דצ"כ 2.עד"ש 3.באח"ב
2 סיבות למה אתם עונים על השאלון הזה: 1.כי הוא בפורום שלי ומשעמם לי 2.כי אני המנהלת פה
סיבה 1 למה כדאי לאהוב את החג: 1.כי יש חופש

../images/Emo204.gifעונה|

10 דברים שאתם מתכננים לעשות החופש: 1.לישון 2.מחשב 3.טלויזיה 4.שיעורי בית 5.לשמוע מוזיקה 6.להתאמן על הגיטרה 7.להפגש עם חברות 8.לזלול 9.לקנות דיסקים 10.סתם ללכת לקניון 9 אנשים שאתם מתכננים להפגש איתם בחופש: 1.יפעת 2.מריה 3.קרן 4.סימסושיקים. לא בטוח. 5.רון. 6.הייתי שמחה גם :ניצן, בר, יובל ושאר מתוקות. 7.קרין 8.מירי 9.איילת 8 מקומות שאתם הולכים אליהם בחופש: 1.אולי ת"א 2.ברצלונה 3.בתקווה לב"ש 4.קניון 5.סלון 6.מטבלח 7.לחוג 8.לחברות 7 שירים שאתם מכירים שקשורים לפסח: 1."עבדים היינו" 2.טוב נו, עזבו אותי באמא'שכם. 3. 4. 5. 6. 7. 6 סיבות למה כיף בפסח: 1.חופש 2.כנ"ל 3.כנ"ל 4.כנ"ל 5.זהו
6. 5 סיבות למה לא כיף בפסח: 1.ש.ב 2. 3. 4. 5. 4 מאכלים אהובים של החג: 1.מצה בליכלום 2.מצה עם שוקולד 3. 4. 3 מכות שאתם מכירים: 1.סטירה
2.בוקס
3.בעיטה
2 סיבות למה אתם עונים על השאלון הזה: 1.משעמם 2.מאוד סיבה 1 למה כדאי לאהוב את החג: 1.חופש

SoosKatan

New member
אני !!! שאלון מקסים../images/Emo99.gif

עכשיו לשאלון חמדמד 10 דברים שאתם מתכננים לעשות החופש: 1. לונה-פארק 2. ים... והרבה!! 3. בריכה 4. טיול פסח (כמו צופים) 5. תחרות ברכיבה!! 6.חברות... 7.מממ... קניון 9 אנשים שאתם מתכננים להפגש איתם בחופש: 1. חברות 2.עוד חברות 3.ועוד חברות 8 מקומות שאתם הולכים אליהם בחופש: 1. תיראו סעיף ראשון 7 שירים שאתם מכירים שקשורים לפסח: 1. לא זוכרת... חחח... 6 סיבות למה כיף בפסח: 1.מצות 2.חופש 3.חברים 4.מזג אויר מושלם 5. הרבה כוסונים בים 6. ו... כי זה פסח! 5 סיבות למה לא כיף בפסח: 1. מצה = משמין!!! 2. הרבה שיעורים לחופש... ועבודות 3. לפעמים גשם או שחם מדי! 4. לפעמים משעמם (זה לא נכון פשוט אני מנסה למלות את כל המיספרים) 5.ווו.... כי אסור לאכול לחם 4 מאכלים אהובים של החג: 1. הכל מגעיל חוף ממצות יאמממ.... אה וביצים קשות ותמרים 2. 3. 4. 3 מכות שאתם מכירים: 1.דם 2.צפרגע 3.ערוב 2 סיבות למה אתם עונים על השאלון הזה: 1.הוא היה נראה נחמד אבל מסתבר שהו משעמם (לא לקחת ללב =]) 2.משעמם סיבה 1 למה כדאי לאהוב את החג: 1. זה פססססחחחחח

VmaayanushV

New member
נמנמ..

10 דברים שאתם מתכננים לעשות החופש: 1.להנות 2.להיפגש עם חברים 3.לישון! 4.להכין עבודות, שיעורים וכל זה.. 5.לאכול מצות!
6.לראות טלוויזיה 7.לשמוע מוזיקה 8.להיות במחשב 9.ממ.. 10.ועוד פעם - ממ.. 9 אנשים שאתם מתכננים להפגש איתם בחופש: 1.חברים (כאילו שאתם מכירים) 2.עוד חברים 3.חברות 4.עוד חברות 5.ומשפחה.. 6.ממ.. 7.ממ.. 8.עוד- ממ.. 9.ואחרון- ממ.. 8 מקומות שאתם הולכים אליהם בחופש: 1.בתים של חברים 2.משפחה 3.קניונים 4.למיטה! 5.קיר טיפוסס!!
6.ממ.. 7.ת"א 8.ממ.. 7 שירים שאתם מכירים שקשורים לפסח: 1."אחד מי יודע?" 2.זהו. 3.זהו. 4.זהו. 5.זהו. 6.זהו. 7.זהו. 6 סיבות למה כיף בפסח: 1.חופש 2.חופשש 3.חופששש 4.חופשששש 5.חופששששש 6.חופשששששש 5 סיבות למה לא כיף בפסח: 1.כי 2.יש 3.מלא 4.שיעורים 5.ועבודות!! 4 מאכלים אהובים של החג: 1.מצות
2.וזהו. 3... 4... 3 מכות שאתם מכירים: 1.כינים.. 2.דם.. 3.חושך.. 2 סיבות למה אתם עונים על השאלון הזה: 1.כי משעמם לי!! ולכולם יש יום הורים
2.אין עם מי לדבר.. סיבה 1 למה כדאי לאהוב את החג: 1.חופשששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!

רונלע

New member
../images/Emo41.gifעוד שאלון לפסח! [זה יותר שווה.]

אחד מי יודע? 10 אנשים שאתה אוהב להיות בחברתם: 9 מאכלים שאתה אוהב לאכול: 8 דברים שרצים לך בראש כרגע: 7 דברים שאתה נוגע בהם כל יום: 6 דברים שאתה עושה כל יום: 5 דברים שאתה רוצה לעשות לפני שתמות: 4 דברים שאף פעם לא תעשה: 3 דברים שאתה חושב עליהם כשאתה מתעורר: 2 בגדים אהובים עליך: אדם אחד, שאתה אוהב יותר מכל אחד אחר בעולם:

roin10

New member
שיהיה...../images/Emo98.gif

אחד מי יודע? 10 אנשים שאתה אוהב להיות בחברתם:אמא,אחותי,אח שלי,דודים שלי,חברים שלי[רק החברים שלי זה יותר מ10,אז מפסיק] 9 מאכלים שאתה אוהב לאכול:בוטנים
,אורז[לא משנה איך],אוכל סיני לסוגיו,מאכלים של אמא
,פסטה,גליגה,ארטיק וכו'
8 דברים שרצים לך בראש כרגע: 1.למה אני טורח לענות על השאלון הזה
2.איך נעים ניצח אותי לעזאזל!!11 3.אין סקין יפה יש לי
4.אני מת מצמא אבל אין לי כוח לקום
5.כו' 7 דברים שאתה נוגע בהם כל יום:העכבר,המקלדת,השולחן של המחשב,הכבל של המסך,המסך,המחשב,מצלמת אינטרנט,הכיסא של המחשב. 6 דברים שאתה עושה כל יום:מתקין סקינים חדשים למחשב,בודק E-mail,בודק מה חדש באתר של ווינדוס לייב,בודק וכותב הודעות בח"ב,בודק וכותב הודעות במה"ת,בודק וכותב הודעות בתוכנות בטא[רולז
] 5 דברים שאתה רוצה לעשות לפני שתמות:רק דבר אחד-לחיות
4 דברים שאף פעם לא תעשה:פירסינג,לאכול תרד,אגנוב,ארצח[
] 3 דברים שאתה חושב עליהם כשאתה מתעורר:דבר אחד-לחזור לישון 2 בגדים אהובים עליך:וירוס,ולא יודע איך קוראים לזה
אדם אחד, שאתה אוהב יותר מכל אחד אחר בעולם:אמא

רונלע

New member
עונה...

10 אנשים שאתה אוהב להיות בחברתם: טל אבשה ניצן נועי גל מיכלי עוד 4 אנשים לבחירתכם ממה"ת או רמת גן. 9 מאכלים שאתה אוהב לאכול: פיצה בורקסP: צ'יפס מרק מיכלי עוד 4 דברים טעימים. [אני לא עצלנית, סתם לא מוצאת] 8 דברים שרצים לך בראש כרגע: וואו, חופש אני צריכה להתספר אני מבריזה לחברים מיציאה והם יהרגו אותי היחסים עדיין מתים והם ישארו ככה תמיד אני מטומטמת קר לי אני אתגעגע היא תפגוש את המש"צים שלנו.. והם יתחברו. וזה חרא... 7 דברים שאתה נוגע בהם כל יום: שיער המקלדת והעכבר מיטה מברשת שיניים מקרר פלאפון MP3 6 דברים שאתה עושה כל יום: אוכלת מחשב אוכלת מחשב אוכלת מחשב 5 דברים שאתה רוצה לעשות לפני שתמות: לאמץ כלב צלילה עם דולפינים לרקוד בלהקה או משהו להגיד למשה שהמהשמו שלו מפחיד להגיד לגלית שהקול שלה מפחיד 4 דברים שאף פעם לא תעשה: לא פוסלת כלום 3 דברים שאתה חושב עליהם כשאתה מתעורר: אני רוצה לישון אני רוצה לישון אני רוצה לישון 2 בגדים אהובים עליך: חולצה אפורה ארוכה ושחורה קצרה גרביים ארוכות אדם אחד, שאתה אוהב יותר מכל אחד אחר בעולם: טל...

VmaayanushV

New member
...

10 אנשים שאתה אוהב להיות בחברתם: עומרי, אורלי, רום, עפרי, ממ.. יונתן, שיר, והמשפחה שלי (4 אנשים) 9 מאכלים שאתה אוהב לאכול: פיצה, צ'יפס, ממ.. שוקולד, בורקס גבינה, אורז, נודלס, אגרול, אפרסק, גלידה וניל 8 דברים שרצים לך בראש כרגע: מתי אח שלי מסיים להתקלח? אני עייפה רוצה לקום מחר מאוחר מה אני אעשה מחר רוצה יום חמישי! אני עייפה אני עייפה 7 דברים שאתה נוגע בהם כל יום: חתולה שלי!!
מקלדת שלט טלוויזיה מזלג מברשת ומשחת שיניים מיטה בגדים 6 דברים שאתה עושה כל יום: מדברת עם אנשים מצחצחת שיניים אוכלת שותה נכנסת לפרום
רואה טלוויזיה 5 דברים שאתה רוצה לעשות לפני שתמות: ממ..עזבו. 4 דברים שאף פעם לא תעשה: הכל יכול לקרות! 3 דברים שאתה חושב עליהם כשאתה מתעורר: ל-י-ש-ו-ן-! איזה יום היום?! היתכן ויום שישבת היום?! 2 בגדים אהובים עליך: ג'ינס וחולצה מיוחדת עם הדפס מגניב של איזה סדרה יפנית! (קשה להסביר) אדם אחד, שאתה אוהב יותר מכל אחד אחר בעולם:

shmeksit

New member
שתיים מי יודע?

10 אנשים שאתה אוהב להיות בחברתם: 1.מיכל 2.תמה 3.מאי 4.הלית 5.אביב 6.המשפחה שלי (4) 10. המשפחה המורחבת, חח זה הרבה.. 9 מאכלים שאתה אוהב לאכול: 1. המבורגר 2. פסטה 3. במבה 4. יש עוד הרבה, אז אני אפסיק פה.. 8 דברים שרצים לך בראש כרגע: 1.פסטה 2.
3.למה אני עונה על השאלה הזו? 4. למה אני בכלל עונה על השאלון הזה? 5. אממ השוקולד שאכלתי היה טעים! 6. יאממייי 7. זיהו 7 דברים שאתה נוגע בהם כל יום: 1.העכבר 2.הכיסא של המחשב 3.שוקולד 4.המקלדת 5.המיטה שלי 6. יש עוד, 7 לא מספיק... 6 דברים שאתה עושה כל יום: 1. רוקדת 2.שרה 3.שומעת שירים 4.מדברת הטלפון ו\או פלאפון 5.נושמת
6. מתכתבת 5 דברים שאתה רוצה לעשות לפני שתמות: עזבותי באמא שלכם.. 4 דברים שאף פעם לא תעשה: 1.אנשק צפרדע 2.ארצח 3 דברים שאתה חושב עליהם כשאתה מתעורר: 1.מה אני אעשה בשביל לא להשתעמם היום? 2. איך אני חוזרת לישון? 3. יש לי היום חוג? 2 בגדים אהובים עליך: 1. בגדים של הוניגמן ומהחנות של אמא שלי 2. ג'ינסים של רד Z אדם אחד, שאתה אוהב יותר מכל אחד אחר בעולם: ננאאא

בו^^

10 אנשים שאתה אוהב להיות בחברתם: יש הרבה יותר מ-10 9 מאכלים שאתה אוהב לאכול: כל מיני..:p 8 דברים שרצים לך בראש כרגע: סידור החדר, ובחירת מגמות 7 דברים שאתה נוגע בהם כל יום: ארון, פלאפון, שלט, עכבר, מקלדת, שידה, ועוד כמה:) 6 דברים שאתה עושה כל יום: המ 5 דברים שאתה רוצה לעשות לפני שתמות: צניחה חופשית 4 דברים שאף פעם לא תעשה: המ 3 דברים שאתה חושב עליהם כשאתה מתעורר: המ 2 בגדים אהובים עליך: הממממממ אדם אחד, שאתה אוהב יותר מכל אחד אחר בעולם: אין אחד, יש הרבה

רונלע

New member
משעמם.

10 דברים שאתם מתכננים לעשות החופש: 1. להשתעמם 2. בריכה 3. סופרלנד 4. מפגש ישרא 5. מפגש מה"ת 6. לישון 7. לישון 8. לישון 9. לישון 10. לישון 9 אנשים שאתם מתכננים להפגש איתם בחופש: 1. ניצן!! 2. תוםםםםם 3. גאלין 4. אבשה, אולי 5. טל, אולי 6. מאריה [הלוואי] 7. מה"ת 8. אמ 9. אמ 8 מקומות שאתם הולכים אליהם בחופש: 1. בריכה עם מיכלי כפרעליה 2. סופרלנד עם המשפחה [או משהו] 3. שפיים עם חברים, יכול להיות 4. מפגש ישרא 5. מפגש מה"ת 6. מיטה 7. מיטה 8. מיטה 7 שירים שאתם מכירים שקשורים לפסח: 1. היום 2. יום 3. הולדת 4. היום 5. יום 6. הולדת 7. למיכלי! 6 סיבות למה כיף בפסח: 1. כי יש יום הולדת למיכלי
2. כי יש חופש 3. ואפשר לישון 4. ולישון 5. ולישון 6. ולישון 5 סיבות למה לא כיף בפסח: 1. כי. 2. אמ. 3. פאק. 4. 5. 4 מאכלים אהובים של החג: 1. טוסט עם מצה|ריר| [למרות שסביר להניח שהשנה נוותר על לגעת במצות...] 2. אמ 3. נו 4. עוגת יום הולדת של מיכלי!!! 3 מכות שאתם מכירים: 1. ממיכלי 2. מאחי 3. מעדן 2 סיבות למה אתם עונים על השאלון הזה: 1. כי משעמם 2. ואני חולת נפש סיבה 1 למה כדאי לאהוב את החג: 1. כי יש למיכלי יום הולדת!!!!!!!!!!!!!!!!111111111

עונהההההה

עכשיו לשאלון חמדמד 10 דברים שאתם מתכננים לעשות החופש: 1.ים 2.בריכה 3.טיול ים אל ים של הצופים 4.לנסוע למפגש מדינת התפוזים 5.לבלות עם חברות 6.לאכול הרבה מצות עם שוקולד 7.לישון!! 8.ללמוד למבחן באנגלית ובג"ג 9.להכיר בנים חתיכים בים!!! 10.להנות!!! 9 אנשים שאתם מתכננים להפגש איתם בחופש: 1.מור 2.שמול 3.גלעד 4.אלה 5.ספיר 6.הדר 7.דניאל 8.ספיר 9.רוית 8 מקומות שאתם הולכים אליהם בחופש: 1.ים כנרת 2.ים תיכון 3.אולי בת"א 4.במיטה 5.בחדר 6.בבית 7.זהו נראה לי 8. 7 שירים שאתם מכירים שקשורים לפסח: 1.אביב הגיע פסח בא 2.מה נשתנה 3. 1 מי יודע 1 אני יודע 4.עבדים היינו 5.ארבעת האחים 6.מלאו כיסי באגוזים 7.אין לי עוד שיר 6 סיבות למה כיף בפסח: 1.חופש 2.אין לי לימודים 3.אפשר לישון הרבה 4.אין שיעורי בית 5.אפשר לצאת עד מאוחר..לא שעכשי ואני גם לא יוצאת עד מתי שבא לי 6.לא לובשים חולצת בצפר!!! חחח 5 סיבות למה לא כיף בפסח: 1.תמיד 2.כיף 3.בחופשת 4.פסח 5.!!!! 4 מאכלים אהובים של החג: 1.מצה עם שוקולד 2.מצב עם קוטג' 3.זהו חח 4.אני חושבת 3 מכות שאתם מכירים: 1.דם 2.צפרדע 3.כינים 2 סיבות למה אתם עונים על השאלון הזה: 1.כי כיף לענות על זה 2. ומשעמם לי עכשיו.. סיבה 1 למה כדאי לאהוב את החג: 1.חופש 20 יום!!!!!!!!!!!!!!! תהנו בחופש ותספרו חויות!

shmeksit

New member
לוּ לוּ

מה יש לי עם כותרות בתפוז? 10 דברים שאתם מתכננים לעשות החופש: 1.איקאה 2.חוג 3.חנות של אמא 4.ים סלאש בריכה (או שניהם) 5.חברות 6.תל אביב אם יצא 7.שיעורי בית בספרות 8.לבנות אתר עם מיכ[ע]ל (אם יתחשק לה XD) 9.לחגוג ליל סדר 10.לנסוע לדודה שלי 9 אנשים שאתם מתכננים להפגש איתם בחופש: 1.תמה 2.הלית 3.הבנות מהחוג 4.הבנות מהחוג של אחותי (נומה יש שם בנות שקסיות [האמ מיכל וקרן אור]) 5.דודים שלי 6.אביב 7.בתקווה ניצן 8.הבחורה שעובדת עם אמא שלי ><" 9.אם יצא אז מפגשיין שלמשהו 8 מקומות שאתם הולכים אליהם בחופש: 1.איקאה 2.מתנ"ס 3.הבית של החברות שלי 4.הבית של דודה שלי 5.עזריאלי 6.קניון 7.סלון 8.מטבח 7 שירים שאתם מכירים שקשורים לפסח: 1."עבדים היינו" 2."אביב הגיע פסח בא" 3."אה לחמניה" (חח) 4.נווודייי 5. 6. 7. 6 סיבות למה כיף בפסח: 1.חופש 2.ת"א 3.פסח! 4.לראות את המשפחה 5. 6. 5 סיבות למה לא כיף בפסח: 1.שיעורי בית בספרות :[ 2. 3. 4. 5. 4 מאכלים אהובים של החג: 1.מצות 2.קניידלך (או כמו שצביקה אומר: קְנֵיידָלָיֵיך) 3. 4. 3 מכות שאתם מכירים: 1. ארבה 2. חושך 3. מכת בכורות (זה ניראה כמו בחורות עם שגיאה..) 2 סיבות למה אתם עונים על השאלון הזה: 1. משעמם לי 2.מאוד משעמם לי סיבה 1 למה כדאי לאהוב את החג: 1. כי הוא חג ובחג יש חופש מהלימודים!

שלינקע ../images/Emo99.gif

10 דברים שאתם מתכננים לעשות החופש: 1.ליסוע לאבישג. 2.ליסוע לתערוכות. 3.ליסוע לאור ולנשנש פרקרים
4.ים. 5.לשנות את האתר. 6.להכין הכל להמלטה של שלינקע,וליסוע לזיווג עם סילק.
7.לראות טלוויזיה ולהיות על המחשב.
8.להוריד את מה שצברתי בחורף.
9.להסתפר ואולי לצבוע שוב את השיער. 10.לצלם הרבההההה וליסוע לכל מיני מקומות.
9 אנשים שאתם מתכננים להפגש איתם בחופש: 1.רונלי. 2.בר. 3.ניצן. 4.אילנה. 5.אבישג. 6.אור. 7.אילי. 8.יעלה. 9.רון. 8 מקומות שאתם הולכים אליהם בחופש: 1.קריית מוצקין. 2.מכבים רעות. 3.ת"א. 4.הצפון וכאלה
5.גבעת חיים וכפר הס(תערוכות נו><) 6.ים. 7.קניות,לשם שינוי.
8.פ"ת,לראות את סילק.
7 שירים שאתם מכירים שקשורים לפסח: 1."אחד מי יודע" 2."עבדים היינו" 3.ו..וזהו.
4. 5. 6. 7. 6 סיבות למה כיף בפסח: 1.חופש!!
2.מחשב!!
3.מצות!!
4.חופש!!
5.חופש!!
6. 5 סיבות למה לא כיף בפסח: 1.WTF?! פסח זה כיף!
2. 3. 4. 5. 4 מאכלים אהובים של החג: 1.קניידלך של סבתא
2.מצה עם שוקולד 3.סתם מצה
4. 3 מכות שאתם מכירים: 1.בכורות 2.שחין 3.דם 2 סיבות למה אתם עונים על השאלון הזה: 1.כי משעמם
2.סתם כי ככה.
סיבה 1 למה כדאי לאהוב את החג: 1.חופש!!!!!!!!!

למעלה