אין 1 מה תעשו?
D DesertRose7 New member 28/4/05 #13 כנראה שלא הבנת אותי.. את אמורה לשרשר את התמונה למספר שאת חושבת.. יש?
M may90 New member 28/4/05 #14 הווו אופס... בלעע אינ יכולה לפחות לגמור? כי לא ידעתי וכבר נשאר לי רק עוד אחד?...
D DesertRose7 New member 28/4/05 #15 תסיימי.. ונכו ןשתהיי נחמדה ותעלי אותן שוב רק במקום הנכון?! או שאת רוצה שאני אעשה א תזה בשבילך.. מאי.. את צריכה לשמש דוגמא ! (חיחי)
תסיימי.. ונכו ןשתהיי נחמדה ותעלי אותן שוב רק במקום הנכון?! או שאת רוצה שאני אעשה א תזה בשבילך.. מאי.. את צריכה לשמש דוגמא ! (חיחי)
M may90 New member 28/4/05 #16 אמממממממ.............. אני יעלה...(ואני ילדה עצלנית) אני משמשת דוגמה טובההההההההההה
M may90 New member 28/4/05 #29 חיחיחי אני מותק ואת כיפית לדקירה אבל איכסה מקפליי פיכס פיכסה! אבל דאגי ודני יאמי יאמי חעחעחעחעחעחעעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחע
חיחיחי אני מותק ואת כיפית לדקירה אבל איכסה מקפליי פיכס פיכסה! אבל דאגי ודני יאמי יאמי חעחעחעחעחעחעעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחע
M may90 New member 29/4/05 #36 *גונבת לשחר ת'תפקיד* את רואהמ מספרים מ1-10 ששחר עשתה? אז תשרשרי בכל מס' תמונה של לבוש של מקפליי מזעזע לפי הגועל שלו-10-הכי מגעיל-1-הכי נחמד מביניהם
*גונבת לשחר ת'תפקיד* את רואהמ מספרים מ1-10 ששחר עשתה? אז תשרשרי בכל מס' תמונה של לבוש של מקפליי מזעזע לפי הגועל שלו-10-הכי מגעיל-1-הכי נחמד מביניהם