שרשור רקעים הרבה זמן לא ראינו מה הולך לכל אחד בדסקטופ. שתפו אותנו..
A Angelus New member 24/3/07 #1 ../images/Emo162.gif שרשור רקעים הרבה זמן לא ראינו מה הולך לכל אחד בדסקטופ. שתפו אותנו..
A Angelus New member 24/3/07 #2 1. מתחיל - אמנם לא ויסטה, אבל דומה. לא מאורגן גם כמו שאני אוהב את הדסקטופ, אבל יש טראויס ברקע. הא, ויש את ורותם.. ורון.. ואדם (שזה הרגע שלח הודעה )
1. מתחיל - אמנם לא ויסטה, אבל דומה. לא מאורגן גם כמו שאני אוהב את הדסקטופ, אבל יש טראויס ברקע. הא, ויש את ורותם.. ורון.. ואדם (שזה הרגע שלח הודעה )
A Angelus New member 24/3/07 #4 ../images/Emo2.gif יפה! למרות שאתה עילג, וטרם למדת לשרשר כראוי. אגב, 'אדם היה פה ' - זה מה שאני חושב שזה?
../images/Emo2.gif יפה! למרות שאתה עילג, וטרם למדת לשרשר כראוי. אגב, 'אדם היה פה ' - זה מה שאני חושב שזה?
A AdamINC New member 25/3/07 #11 כן ../images/Emo6.gif ואני כן יודע לשרשר!!! נעל שכמותך. פשוט אתה! אתה שלחת לי קישור עם ההודעה שלך ולא עם ההודעה הראשית
כן ../images/Emo6.gif ואני כן יודע לשרשר!!! נעל שכמותך. פשוט אתה! אתה שלחת לי קישור עם ההודעה שלך ולא עם ההודעה הראשית
R Roncha87 New member 24/3/07 #7 לא מאורגן כמו שאתה אוהב? ../images/Emo13.gif גם את זה אפשר לנתח אתה יודע
R Roncha87 New member 24/3/07 #5 2. שלי! ../images/Emo13.gif סקראבס אין מה לעשות, מכורה תשאר מכורה. מסנג'ר, מישהו שלא עונה להודעות ואת שי. אי סי קיו- כן אני נשארת נאמנה, לא ברור למה. את קליס עם ליטל סטאר ברקע, להיט! ועוד כל מיני שטויות.
2. שלי! ../images/Emo13.gif סקראבס אין מה לעשות, מכורה תשאר מכורה. מסנג'ר, מישהו שלא עונה להודעות ואת שי. אי סי קיו- כן אני נשארת נאמנה, לא ברור למה. את קליס עם ליטל סטאר ברקע, להיט! ועוד כל מיני שטויות.
L limors2 Well-known member 30/3/07 #19 ../images/Emo124.gifגמני גמני! כי החלפתי ואני מתה עליו קרדיט לפליקר של מישהו!