פרק מעניין....

../images/Emo162.gif פרק מעניין....

ההחלפות בהחלט עוררו את העניין... ובאמת היה טוב לבוראן שהפסידו בקרב החסינות- עכשיו יש לקבוצת בוראן יתרון כשיגיעו למיזוג - אומנם כעת הם במיעוט אבל הם סילקו חבר סמבורו- (במקרה הזה סיילס היה הקורבן) ובמיזוג הם יוכלו להמשיך לסלק אחד אחד מסומברו... אז למעשה יצא להם טוב שהפסידו. וקלרנס הנחש- מת עליו!! איך הוא עושה לג´ף: "סיילס מאוד חשוב. צריך לשמור אותו בקבוצה. בזכותו נתחשל וננצח במשימות.. סיילס הוא תוספת משמעותית וכוח לקבוצה". ולמי הוא מצביע דקה אחרי? לסיילס כמובן. ואי אפשר להאשים אותו, אם לא היה מיזוג עם הסומברו הוא היה עלול לעוף, מצבו היה רעוע מאוד... אבל הקטע שממש בקור רוח הוא הציג את העניין באופן שונה לגמרי... בקיצור...מת עליו... וספויילר קטן: קלרנס לא יזכה... וחבל!

Outlast

New member
אוף... איזה עצבים...

איחוד מעצבן! למה זה טוב? הקטע הכי מעצבן, שהייתה איזושהי התפתחות במשחק שלא מצאה חן בעיניי ההפקה (או וואטאבר), שאולי נראתה להם שתגרום למשחק להיות צפוי או משהו כזה, ורק בגלל שזה לא היה להם נוח- הם פשוט הלכו ושינו את המשחק! איזו חוצפה. נכון, זה מכניס עניין, אבל באמת, זה פשוט דופק חלק מהאנשים שם! אז לפרנק וטריסה יצא טוב, אבל מה עם הקשרים שאנשים יצרו? למה הם צריכים להתחיל עכשיו הכל מחדש? לדעתי זה לא בסדר, וזה לגמרי מיותר... וקלרנס, יצור מעצבן. נכון שהוא חזק, אבל זה הדבר היחידי שיש בו (וכרגע אולי זה כל מה שצריך). האמת שלא חשבתי אית´ן למשל יהיה כזה דו פרצופי- ישחק אותה כאילו הוא עם סיילס ובסוף יצביע נגדו (גם אם זה די צפוי והגיוני). וסיילס, אוי, סיילס... אני כבר מתגעגעת... רציתי להגיד עוד משהו, אבל שכחתי... אוף, הצ´אט שלי לא מתחבר, מעצבן. אבל מה דעתכם להפוך את זה לקבוע- כל שבוע אחרי הפרק- כולם לצ´אט. לילה טוב, אוסי. (אה, כן- תודו שהקרצייה בתחת היה הקטע הכי מצחיק שנראה עד כה בכל העונות, פשוט נקרעתי...)

אני לא חושבת שזה בגלל שההפקה לא

אהבה את הכיוון. אני חושבת שבגלל שהמתחרים ראו את שתי העונות הקודמות, הם צריכים בכל פעם לשנות משהו, בשביל שלא יהיה קל מדי להחליט על טקטיקות ובשביל שלא יהיה משעמם לצופים.

Optimus_Prime

New member
LOL

הקרציה.. פחח.. איזה קטע עלוב בכלל הטום הזה.. הוא הולך לדבר עם לקס, הוא עושה לו כזה "we got there a queer and 2 ladies that won´t go away from each other" איזה מצחיק זה היה .. הוא כזה אידיוט הטום הזה.. והוא גם אנטישמי.. יאק.. קרא לאית´ן "יהודון". שיעוף מהר
הקטע עם החלפת השבטים היה ממש ממש טוב..הם חייבים הפתעות כאלו כדי לעורר עניין בסדרה.

canimal

New member
מסכימה עם אלת הירח

ואם הם לא היו מחליטים לעשות את ההחלפות, אז המצב בסמבורו היה מעודד את זה. אז זה 2 ציפורים במכה, ומי יודע מה בא קודם: סמבורו או ההחלטה. הקשרים שאנשים יצרו יעזרו להם במיזוג, מתי שהוא יהיה.. אני ממש בעד מה שהם עשו, זה קשה, וזה הורג שבוראן נפרדה ככה, אבל זה טוב לראות את פרנק וטי מספרים לאחרים מה הלך בסמבורו, ולראות את חברי בוראן לשעבר הנגעלים מהעצלנות שבסמבורו! סך הכל זה היה לטובה. וזה טוב שהישרדות משנה את עצמה. יכול להיות שאיתן התכוון להעיף את קלרנס ולא את סיילס עד שסיילס חשף את עצמו כשקרן כשהוא אמר שאין סיכוי שפרנק וטי יצביעו נגד קלרנס. ובאמת כל מה שיש בקלרנס זה שהוא חזק.

mishmesh

New member
והקטע עם הקרציה באמת היה קורע...

וגם עם העיזים, שקלרנס לקח שני עיזים, פשוט התפוצצתי...

canimal

New member
לא יכולת לשים אייקון? לא מבינה למה

קלרנס טרח להתיידד עם סיילס רק כדי להצביע נגדו אח"כ. למה לטרוח? מה נחשי בזה? זה סתם בזבוז אנרגיה הוא רק גרם לאחרים לחוש בוז כלפיו ולחשוב שהוא מנסה ליצור ברית עם סיילס. מה ערמומי בזה? לפי מה שאני מבינה הוא באמת חשב שהוא וסיילס יכולים לכרות ברית ופשוט שינה את דעתו אח"כ.

shirakl

New member
זה בהחלט הציל לכמה אנשים את עורם../images/Emo58.gif

אני חושבת שמיד כשקלטו שהולכת להיות העברה, אז כל חברי בוראן ההתחלתיים החליטו שהם נשארים נאמנים לבוראן ויהי מה, ובאופן מפתיע גם חברי בוראן שנשארו בו החליטו את אותו דבר. לכן, אפילו שנדמה לפרק וטריסה שזה יציל אותם, זה רק ישאיר אותם לעוד כמה פרקים... כמובן שמי שהפסיד מההחלפות האלה הם קבוצת הצעירים של סמבורו, שכן אחד מהם כבר הועף מבוראן, ועוד אחד (נדמה לי שלינדסי, אבל אני אולי טועה) יעוף בפרק הבא מסמבורו... אבל לא נורא, הם לא היו משהו בכל אופן, אני מההתחלה העדפתי את בוראן, ועכשיו עוד יותר... כל הכבוד על הנאמנות...

QuEeN oF mE

New member
כן..

זה היה ממש נחמד שקלרנס הצביע לסיילס..וזה היה רק כדי שסיילס לא יצביעו נגדו.. גם חשבתי שאיתן יצביע לקלרנס.. אחרי השיכנועים של סיילס..

shirakl

New member
איתן משחק את המשחק ממש כמו שצריך

הוא הרבה יותר "בתוך המשחק" ממה שנראה כלפי חוץ. כל הקטע עם סיילס לא היה אמיתי, אבל מה הוא יגיד לו? "היי, אני לא יכול לכרות איתך ברית כי דוקא בא לי להעיף אותך..." לא נראה לי... לא משחקים ככה בהשרדות...

QuEeN oF mE

New member
ברור.

הוא באמת משחק טוב..הוא גם לא כ"כ בולט.. ובטח שהוא לא יכול היה להגיד לסיילס שהוא יעיף אותו..אבל הוא גם יכול היה להאמין לסיילס ולהקשיב לו..

למעלה