סדר חברים

הפנטזיה

New member
עדכון לגבי סדר פסח!

נדחה לחג שני! עדכונים יהיו בהמשך הנושא בתכנון 10 משתתפים כבר יש לפחות

אניעצמי

New member
סדר פסח ../images/Emo159.gif

הי עינת, אני חדשה כאן באיזור. אשמח אם תעדכני אותי לגבי הסדר (שכבר הבנתי שנדחה לחג השני).

blaumark

New member
פסח שני לחברים (סדר חברים בחג שני)

שלום רב לכולם לאלה התענינו בסדר חברים חג שני אז ככה אנחנו מנסים לארגן ויש כבר מספר רב של פניות אנחנו רוצים לתהחיל לסגור דברים אז כל המעונין או מעונינת אנא צרו קשר עם סמדר או איתי (מארק) או דרך הפורום או הודעות אישיות ואפשר גם לטלפון שלי 052-725323 אשמח לראות את כולכם בחג בברכה מארק בלאו Jet Club Israel

אני מצטערת, אבל ממש לא אני המארגנת

ולא ידועים לי פרטים. את יכולה לפנות לפנטזיה שהעלתה את רעיון הסדר השני, ההודעה שלה מופיעה קצת יותר למטה בעמוד זה או לפנות למארק שמארגן, הלינק להודעה שלו מופיע בסיכום השבועי.

ליאן.

New member
תגיד מארק

אתה בטוח שזה הולך להיות סדר פסח ? מה בדיוק הולך להיות?.. מה צריך להביא וכמה אנשים כבר יש.. אלו השאלות שמחכות להבהרה ומענה. ליאן.

blaumark

New member
תשובה לשאלתך ליאן

היי קודם כל שמחתי לשמוע שאת מכירה את שרון פירסט טוב אז ככה סדר לא הולך להיות אבל ארוחת ערב כן נכון להיום יש בערך 10-12 משתתפים ועוד כמה שבסימן שאלה הכיוון הוא ארוחת חג למספר אנשים שרובם לעולם לא ניפגשו יחד אם משחקי חברה או כל העולה על דעתם האמת היא שמעולם לא עשיתי דבר כזה אבל לפי התגובות אני אופטימי בנוגע למה להביא כרגע אני מנסה להיפגש עם סמדר כדי להתחיל לתכנן כדי שלא ניתקע אם המון בקבוקי יין וכמעט בלי מה לאכול אבל הרעיון זה קיבוץ גלויות של מאכלים הייתי פעם במקום דומה בדרום אפריקה זה היה באיזה חור ליד פליטנבארג ביי היה מסעדה מדהימה שמזמינים את כל המסעדה בין 12 - 30 איש והם פותחים שולחן שחבל על הזמן מתחילים במנות מערביות ועוברים למנות מזרחיות כולל קוסקוס ובסוף איזה קינוח אקזוטי היה פשוט לא יאמן לדעתי אחד הארוחות וערבים הכי טובים שהיה לי בחיי בקיצור נראה אותכם בחג בברכה מארק בלאו

הפנטזיה

New member
עדכון! עדכון!

ערב חג שני רוקם לו עור וגידים והולך להיות תוסס במיוחד אז מה יהיה לנו שם? - היכרות מלווה בשתיה וכיבוד קל - ארוחה: אפשר להביא תבשיל או סלט, יין או פלטת בשר כדלהלן: התכנון בעיקרו לארוחה מתחלק ל- 3: 1. מנה ראשונה - גפילטע פיש, סלטים ונישנושים 2. מנה עיקרית - ארוחה על האש!(קבבים, סטייקים, נקניקיות חריפות, כנפיים קציצות בשר ועוד!) אלטרנטיבי: מוקפץ תאלינדי, תפו"א בתנור קציצות תפו"א (בנטז טוניסאי מעשה ידיי) 3. קינוח - סלט פירות, לפתן, כדורי שוקולד. מלווה בסלטים, יינות, שתיה קלה וכד´. - משחקי חברה ואופציה לתחרות פיג´מות. בקיצור הולך להיות פיצוץץץץץץץץץ! נורא משעשע קליל ונעים לח´ברה צעירים בראש טוב! כולם מוזמנים.

הפנטזיה

New member
תודה! וכמובן...

שגם אתן מוזמנות ונשמח אם תגיעו. תודה על כל שיתוף הפעולה!

blaumark

New member
הערב מתקדם יפה קדימה הזדמנות

אחרונה להצטרף צרו קשר מארק 052-725323

שאלה

שלום, רציתי לשאול מהו טווח הגילאים של האנשים שהודיעו שיגיעו לחג? והאם אפשר לבוא בזוגות (ידידים)? תודה ויום טוב

blaumark

New member
אנחנו קצרים על זמן צור קשר טלפונית

לפרטים נוספים 052-725323 מארק

blaumark

New member
מנהלות הפורום

עוד לא קיבלתי אישור על הגעתכם קדימה אתם מיצגות דבר חשוב אני מצפה לכן בברכה מארק בלאו

../images/Emo51.gif על ההזמנה אבל אני אוותר

שיהיה לכם טעים, נעים ומקסים, ונשמח לקרוא דיווח על מה קרה איך ומי היה.

blaumark

New member
היי עינת אני הכתובת

היי עינת שמי מארק ואני יוזם הרעיון אשמח לתת לך פרטים את מוזמנת לשאול בפורום שגם אחרים יוכלו לקבל מידע או באופן של הודעות פרטיות או בטלפון 052-725323 בברכה מארק בלאו

בא ואת הארגונים הראשונים תעשה באופן

אישי ואינטימי יותר. הודעה מסודרת עם כל הפרטים נעלה בשמחה בפורום. אנחנו לא רוצות ליצור כאן סימפוזיון בנושא.

רומנטי21

New member
האם?../images/Emo35.gif

האם גם אני יכול להיות מוזמן או שזה רק לך עצמך לפגוש בחורות ולהכירן?

blaumark

New member
רומנטי - כמובן שגם אתה מוזמן

כולם מוזמנים בלי יוצא מהכלל כמובן יש לקחת בחשבון את עניין הגיל יש מינימום שלא ניתן לעבור אבל כל עוד אתה מעל 18 אז אין סיבה שלא תבוא הגיל הממוצע הור בין 26-30 אבל זה לא אומר שחריגות לא יקבלו הזמנה מבחינתי מ 18 ומעלה הכל הולך נשמח לתת לך עוד פרטים תיצור קשר 052-725323 מארק

למעלה