דיון GMR

SainTonix

New member
../images/Emo162.gifדיון GMR ../images/Emo162.gif

אחרי השמיעה הראשונה והשניה של הדיסק החדש..
מה השיר שהכי הכי אהבתם? (שיר אחד!!)
מה השיר שהכי פחות אהבתם? (אם יש יותר משיר אחד- תכתבו את כולם)

Takals

New member
טוב אז ככה......

השיר שהכי אהבתי:Victims Of Love השיר שהכי פחות אהבתי הוא:A Beautiful Place פשוט לא כל כך קליט

אני../images/Emo9.gif

מה השיר שהכי הכי אהבתם? (שיר אחד!!) Victims Of Love מה השיר שהכי פחות אהבתם? (אם יש יותר משיר אחד- תכתבו את כולם) אין אהבתי את הכל

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחח אחרי שכתבתי את שלי

פתאום אני רואה שבעצם כולם אוהבים את ויקטמס אוף לאב XDD השיר באמת טוב.. נקווה שיהיה הסינגל הבא אומשהו P:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif קשה :\

מה השיר שהכי הכי אהבתם? (שיר אחד!!) Victims Of Love
כלכך מכורה לשיר הזה!! מה השיר שהכי פחות אהבתם? (אם יש יותר משיר אחד- תכתבו את כולם) אמממ.. זה באמת קשה :\ All Black היה הכי פחות חביב לדעתי.. קצת מעצבן אבל בכל זאת כל הדיסק כלכך טוב!

MadinaLake

New member
אני עונה...

מה השיר שהכי הכי אהבתם? (שיר אחד!!)ממש ממש קשה לי להחליט אז אין לי ברירה אני חייבת יותר מאחד
Misery All Black The River מה השיר שהכי פחות אהבתם? אני אוהבת את כולם אבל אם צריך להגיד אחד אז where would we be now

SainTonix

New member
../images/Emo157.gif

מה השיר שהכי הכי אהבתם? Misery
, כמובן שאהבתי את כולם אבל זה שיר שמההתחלה ממש ממש אהבתי.. מה השיר שהכי פחות אהבתם? אני אוהב אותו אבל לדעתי הוא הכי פחות טוב : Beautiful Place.. אומנם עם מסרים וכו'.. אבל עדיין, חסר בו משהו עם כל האלבום המאוד קליט וקצבי הזה.. שיר יפה בפני עצמו, אבל לא מתחבר לי טוב עם האלבום, לפחות כרגע..

Takals

New member
../images/Emo70.gifGMR מקום שלוש עשרה באנגליה

במצעד המכירות וזה רק השבוע הראשון,זה טוב ? לפי דעתי זה בכלל לא רע בכלל

xoLiaty

New member
האממ ..

השיר שהכי אהבתי - Where would we be ? שיר מדהים שנהיה האהוב עליי ביותר עוד בטעימות הקטנות שהיו לפני יציאת הדיסק . פשוט.. מדהים . ואני לא יכולה להצביע על שיר שלא אהבתי חיכיתי לאלבום הזדה כל כך הרבה זמן .. פשוט כל השירים מושלמים !

TheRiver

New member
../images/Emo67.gif

מה השיר שהכי הכי אהבתם? (שיר אחד!!) - ALL BLACK, MISERY, VICTIMS OF LOVE מה השיר שהכי פחות אהבתם? (אם יש יותר משיר אחד- תכתבו את כולם) - March On זה לא שהוא לא טוב, פשוט הגירסא האקוסטית שלו הרבה יותר טובה, וקצת התאכזבתי...

למעלה