shoham95

New member
../images/Emo161.gif

תגידו, גם אתכם מטריד מה תעשו בעתיד? אתם בוחרים עכשיו, בתיכון, דברים לפי זה? כלומר, מגמות מסויימות- בשביל שבעתיד תוכלו להתקבל לאוניברסיטה מסויימת, או ללמוד את המקצוע המסויים הזה? אתם כבר מתחילים לחשוב על מה תלמדו, על עבודה, דברים כאלה? אתם חושבים שצריך לחשוב על הדברים האלו מעכשיו, או לדחות את זה לתקופות יותר מאוחרות בחיים שלנו? שצריך לתכנן כבר מעכשיו ועל פי זה לבחור מגמות, מספר יחידות שעושים וכו'? סתם מעניין אותי לדעת
.

ממש לא ../images/Emo3.gif

המגמה שאני לומדת בתיכון ממש לא תקבע לי מה אני הולכת ללמוד באוניברסיטה, או מה יהיו תחומי העניין שלי אז בכלל. וגם אם אני פה בוחרת פסיכו סוציו וגם שם (באוניברסיטה) מחליטה ללמוד את אותו הדבר - אין לי שום נקודות זכות או משהו מלבד העובדה שאולי ישאר לי קצת טעם של ידע קודם. מעבר לזה בתור אחת שמכירה את עצמי טוב מאוד (מי לא? חח) אני יודעת שעד אז יהיו לי שיקולים שונים ומחשבות שונות, ואין שום טעם תכנן את העתיד מראש. כשעוד עשר דקות אני ארגיש שונה מעכשיו.
כמובן שכן צריך להשקיע את המינימום ולא לזלזל וכן לשאוף לגבוה כי אין לדעת אילו טעויות עבר ישפיעו על העתיד בצורה הגדולה ביותר, אז כדאי להשאיר את כמות האופציות המקסימאלית שאפשר פתוחה, אבל בינתיים זה לא ממש מעניין אותי חח אני חיה את ההווה :)
ובלי קשר - מישהו חשב מה יהיו השלכות הפייסבוק על החיים שלנו? מי מאיתנו שיהפוך לפוליטיקאי בעתיד, או חבר כנסת, או איזה אדם דגול, מה תהיה ההשפעה של התיעוד המיותר הזה של כל רגע אפשרי בחיים? של כל סטטוס דפוק כשכתבתם כשהייתם בני טיפשעשרה? זה מסקרן אותי

or19951

New member
תפתחי דיון משלך ונוכל לדבר גם על זה

חבל לערבב שמחה בשמחה

or19951

New member
אני מסכים עם נוי

בתור אחד שעומד לבחור שילוב שכולם ירימו עליו גבה (כמעט כולם
) וזה תאטרון-אקולוגיה אני יודע שאני לא יעסוק באחד מהם בעתיד. אני בוחר מה שיהיה טוב בשבילי עכשיו- לא מה שיהיה לי בעתיד. ברור שהרצונות שלי בעתיד ישתנו, אז אם אני ארצה להיות פתאום מתמטיקאי (חס וחלילה) אני אשלים ל5 יחידות. כרגע אני בוחר מה שיהיה לי הכי טוב ושאני לא אקרוס.

למעלה