עדכונים...

avrilary

New member
../images/Emo159.gifהבלוג של הילארי-4.4.07

הילארי עדכנה את הבלוג שלה ביום רביעי ושם הפוסט היה "Dignity is Finally Out!" -מתורגם- או מיי גאד אני כל כך לחוצה, האלבום שלי יצא ואני מחכה בלהט לראות איך הולך לו. אני רוצה שהוא יצליח. עבדתי עליו קשה ויש לי להקה חדשה וצליל חדש. השקת האלבום שלנו הייתה ענקית! היו יותר מ400 אנשים. רט לורנס קפץ לשם, הוא עזר לי עם PLAY WITH FIRE, וקארה דיוגוארדי שעזרה לי לכתוב את רוב האלבום. ריצ'רד ויז'ן שעשה הרבה מהרמיקסים שלי היה הדי ג'יי שלנו. זה היה מדהים. אני מושפלת ומתרגשת מכל הביקורות בניו יורק טיימס וביו אס איי טודיי (נוקשת על עץ)
. לא משנה כמה אלבום ימכור, אני גאה בו כי הוא בא מהלב שלי. אני מרגישה יותר טוב מאז שחזרתי לניו יורק, אולי כי יצא לי לעשות קצת קניות בניו יורק. טוב, השבוע אני מתארחת אצל ג'ימי קימל, ג'יי לנו, טיירה בנקס, אלן דג'נרס ועושה משהו במיי ספייס. אה כן, תראו את ספיישל MTV על החיים שלי. MTV עקב אחריי מסביב לעולם; זה היה כיף. אל תשכחו לקנות עותק של "דיגניטי" בחנויות ולהצביע לסינגל שלי בTRL. ברצינות, אנשים, אני כל כך אסירת תודה לכל מי שנתן לי הערות מעודדות וחיוביות . אני אוהבת אנשים אקטיביים כמו שרה, וויליאם וסקוט. אתם מקור השראה גדול בשבילי! אני מודה לכם על כל התמיכה. חייבת ללכת, אדבר איתכם אחר כך. -באנגלית- OMG I am sooo nervous, my album dropped and I am anxiously waiting to see how it does. I want it to do well. I have been working hard and I have a new band and a new sound. Our album release party was huge! We had over 400 people in the house. Rhett Lawrence stopped by, he helped me on Play With Fire, and Cara D. helped me write most of the album. Richard Vision who does a lot of my remixes was our D.J. It was awesome. I am humbled and excited about all of the reviews in the NY Times and USA Today (knock on Wood). No matter how the album sells, I am proud of it because it came from my heart! I am feeling better since I returned from NY, maybe because I had a chance to shop a little in NY. Well, this week I have Kimmel, Tyra, Ellen, Leno and something for My Space. Oh yeah, check out the MTV Special on my life. MTV followed me around the world; it was fun. Don't 4get to pick up a copy of Dignity at the stores and to vote for my video on TRL. Seriously, guys, I am so thankful to all of you who send inspiring and positive remarks to me. I love how active people are like Sarah and William and Scot. You guys are a great source of inspiration to me! I thank you for all of the support. Gotta Go ttyl!!

איזה מאמי היא ואיפו אפשר

ליקנות הלכתי ולא מצאתי חח הלכתי בדיוק ביום שזה יצא אז אינ ילך מקסימום מחר איפו קנית שאני ילך לשם =]

Efrat K

New member
דייי

כל שני וחמישי אני מסתכלת שם ודווקא כשלא הם מעדכנים אותו
תודה.

נועמאמי

New member
../images/Emo13.gifהיי אני חדשה

את יכולה בבקשה לתת את כתובת הבלוג של הלארי??

avrilary

New member
סורי, אני לוקחת את כל מה שהיא כותבת

מאתרי מעריצים שלה. היה לי את הכתובת במחשב שלי, אבל אני לא בו]:

avrilary

New member
../images/Emo162.gifפוטושוט חדש.

כתוב שזה מBurbank, אלוהים יודע מה זה. תמונות מדהימות :] הפוטושוטים האחרונים שלה מושלמים! [יאי התחיל with love באמטיוי הרגע.]

למעלה