"עבדים היינו, היינו.. עתה בני חורין.."

חיה פשוט גאון../images/Emo3.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: כבר הרבה זמן שספר
ואתמול היה בהופעה ולא הייתי
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: אם לא את- יואב דגני ררר יש לי סינגל
אלבום שבועי: הסינגל של יואב ואיגי וקסמן- לא מחכה יותר לדוור וגם האנשים החדשים ועכשיו טוב[בניקיונות] תמונה שבועית: מחפשת
יאמיי הקנייה של השבוע: אני יודעת שחברה שלי צריכה לקנות לי דיסק.. אני לא יודעת איזה עדיין משהו טוב שקרה השבוע: לא היה הרבה.. שבוע קשה.. בעצם כן היה משו טוב [שיחה אל תוך הלילה עם הילי
] משהו מבאס שהיה השבוע: תשימו לב מי קורא לכם בבלוג . יש אנשים שנהנים לחדור לפרטיות שלכם.. כמו אחים שלכם לדוגמא אז אם הוא הגיע גם לפה.. אז הייי
] מאכל השבוע: פסק זמן כשר לפסח.. זה רק אני או שהם יותר טעימים? תיכנונים לשבוע הבא: יומולדת וכאלה.. מי שבא ברוך הבא.. אין תכנונים שאלת בונוס: איפה אתם ב-סדר?! ועם מי חוגגים..? בבית עם אחי אשתו ואחייניות שלי וגם עם חברה של אחי [בע]

בת 1986

New member
חחחחחחח אני לא מקורית..

כי זה מה שאיחלו לי ביומולדת 21...!!

shahar1989

New member
שמחה רבההה, שמחה רבההה אביב הגיע פסחח באאא!!1

שיר-שבועי-של-ג'נגו: כמו פעם
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: אה.. אה.... אה.... כל הפלייליסטהופעה של יואב [?!]
אלבום שבועי: עמירםאינק
תמונה שבועית:
הקנייה של השבוע: כרטיס להופעה של איתמר, וכרטיס להופעה של מורןגמליאל וכרטיס להופעה של יואב. אח איזה הספקת שבועי..
משהו טוב שקרה השבוע: ^^
משהו מבאס שהיה השבוע: דוח! פאקינג 500 שקל! חרא!
מאכל השבוע: אה....
תיכנונים לשבוע הבא: אומנות.
שאלת בונוס: איפה אתם ב-סדר?! ועם מי חוגגים..? בבית, עם המשפחה, כל המפשחה, כל מי שאתם מדמיינים משפחה שלי, כולם כאן! כמעט... אבל הרבהההה
בלאגןן.. בעע..

mazalika7

New member
חג שמח../images/Emo13.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: כל הפלייליסט של ההופעה!
! שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: אהבה עיוורת- יואב דגני! ועודד מלא!
אלבום שבועי: עיר- שלומי שבן
תמונה שבועית:אין. הקנייה של השבוע: חולצה. משהו טוב שקרה השבוע: הרבה כסף!!! הופעה של ג'נגו, ראיתי את ליל
, השתחררתי מהצבא! ובכלל היה שבוע מעולה!!!!!!!!!! משהו מבאס שהיה השבוע: אממממממ.... מאכל השבוע: "תורכיה"
[זה, בורקס...] תיכנונים לשבוע הבא: לעבוד? שאלת בונוס: איפה אתם ב-סדר?! ועם מי חוגגים..? בבית, עם המשפחה המצומצמת :)

amitshilo

New member
קצת באיחור..

שיר-שבועי-של-ג'נגו: המ המ המ..."שבוע נשאר" ו-"לילה".
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: Michel-Anouk, "עוד ועוד"-איתמר מאירי/איתמר מאירי ויואב דגני ועוד המון..
אלבום שבועי: אני חושבת ש"שלום לתמימות" של רונית שחר.
תמונה שבועית: מטיילים בעין סהרונים:) אני המתולתלת
הקנייה של השבוע: ארטיק סולרו ביום של החלוקה-ללא ספק.
משהו טוב שקרה השבוע: פגשתי את טוהר
, מצפה רמון, חזרות, ארט דה קוקו אתמול עם חברות:)
משהו מבאס שהיה השבוע: עייפות מטורפת אחרי החזרות.
מאכל השבוע: פונדו בארט דה קוקו
פשוט...נמנמנמ עם אננס אמיתי!
. וגם מציות שהיו הארוחת בוקר שלי כל השבוע. והפויקה במצפה רמון, והצלי..אח..שבוע של אוכל
תיכנונים לשבוע הבא: מחנה! ולנוח מהמחנה..
שאלת בונוס: איפה אתם ב-סדר?! ועם מי חוגגים..? עשינו במצפה רמון-המשפחה המצומצמת, הגיסים, חברים ממש ממש טובים שלנו ובן דוד שלי.

למעלה