יום שישי

היום יום שישי.

מתחיל שעה שלישית. שעות 3-4: מתמטיקה חדו"א שהיה נחמד, וטרגיו' שהיה ממש מגעיל.

יום נהדר D:

אמא שלי הסיעה אותי גם בבוקר וגם בצהרים
התחלתי ב10!!!
(עד 1)
מחשבים היה ממש נחמד היום
יש לי המון מה לעשות בסופ"ש הזה

סוף שבוע../images/Emo13.gif../images/Emo181.gif

שעת 0: אזרחות שעה 1: אזרחות שעת 2: תנ"ך שעה 3: היסטוריה שעה 4: היסטוריה שעה 5: ספרות יום קצר <:

Grim Reaperit

New member
../images/Emo181.gif

שעה ראשונה-היסטוריה,היה משעמם...שיחקתי סוליטייר באייפוד שעה שנייה-תנ"ך,עשינו (עוד) חזרה על החומר,אז דיברתי עם חברה על מלא נושאים,כולל עונש מוות...היה מעניין
שעה שלישית-שיעור ראשון של ספרות השנה,המורה ממש טובה וסופסוף נלמד ספרות כמו שצריך (לא שלא נהניתי לשחק כדורגל עם המורה במקום ללמוד שנה שעברה). שעה רביעית-המורה לאזרחות (שהוא גם המחנך) המעצבן לא בא אז היה חלון. שעות חמישית שישית-סולפג, עם הראש מגמה שלא יודעת ללמד ומלמדת אותנו אותו חומר מכיתה ט. שעות שביעית שמינית-תולדות המוסיקה עם המורה האהוב עליי,היה שיעור טוב. בע..

Grim Reaperit

New member
../images/Emo140.gif בא לי קיץ ../images/Emo10.gif

ונסיים במשפט של המורה לאנגלית מכיתה ט' בנושא Conditionals "If I were a jellyfish,life would be great" :D

Stootz

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

יום קצרר:]
הסתפרתיייי השיער שלי יפה!
חברות באות אליי בערב:)
יש לי מלא בחנים ושיעורים לשבוע הבא ועוד לא התחלתי/=

Insanity Is Me

New member
סופ"ש D:

הגעתי לבצפר ב8 ומסתבר שהמורה התקשרה על הבוקר להודיע שהיא לא באה. התבטלו שעתיים מחשבים ואז סתם ישבתי עד 10 כמו מפגרת בחוץ
בצפר של מטומטמים. אח"כ שעה תנ"ך ואז לשון. מהיסטוריה הברזתי והלכתי עם חברה לסופר לקנות דברים לערב [בית ריק לכמה ימים וזה
] בינתיים בדרך הביתה חטפתי מכת שמש ועכשיו אני מרגישה כמו קקה
אני מקווה שאני ארגיש יותר טוב כדי שאוכל לצאת, לא בא לי שישי בבית... במיוחד לא כשכולם עושים לילה לבן אצל חברה בבית ריק.

למעלה