יום שישי

LOLI152

New member
עכשיו קמתי:)

שנה שניה ברצף. טפוטפוטפו. אין יום שישי! ואהו:) גם המערכת ממש לא רעה! הולכת יותר מאוחר להיפגש עם כמה חברות שלא ראיתי יותר מדי זמן בקניון!:) (אחת חזרה מניו-יורק, אחת סתם גרה רחוק ולא בבצפר איתי.)

../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

התחלתי בשעה שלישית (עשר), וככה זה במערכת
שעות 3-4: מתמטיקה. טריגו'+חדו"א. טרגיו' עבר ממש מהר והיה די מובן ונחמד, חדו"א לא משהו. ואז הלכתי להסתובב עם חבר, ואכלנו גם וזה
היה חם ברמות. סה"כ יום טוב

Insanity Is Me

New member
שישי :O

שעה 1-2: מחשבים. היה משעמם, אז הרצנו צחוקים ושיחקתי משחקי חשיבה בוואלה חח שעה 3: תנ"ך. כרגיל מצחיק בטירוף. המורה צעקה על מישהי מהכיתה "This is the last time you מעצבנת אותי!!"
שעה 4: לשון. אחלה מורה, הבנתי את כל החומר כמו שצריך.
אח"כ חזרתי הביתה, ראיתי באטמן חוזר
, נחתי... עוד מעט יוצאים עם כולם ועם החבר
אני שונאת להיות מקוררת!!!@^!^$$

tamaguchi girl

New member
עבר מהר, למרות שזה 6 שעות ><

שעה 1- אנגלית. המורה בסדר אז איכשהו השיעור עבר P: שעה 2+3- אמור להיות תנ"ך אבל המורה לא הגיעה, אז היו שעתיים חופשיות D: שעה 4+5+6- מדעי המחשב. המורה כ"כ נוראית
היא לא ידעה אפילו איך לפתוח את התוכנה (ד"ר ג'אווה) ושאלה אותנו! והיא לא יודעת כלום, היא פשוט מעתיקה מהספר
איך אני אשרוד את הבגרות השנה זו השאלה :S

tamaguchi girl

New member
המ, ג'אווה ../images/Emo6.gif

ואאל"ט אנחנו אמורים ללמוד מתישהו גם Cשארפ, אבל אני לא ממש בטוחה
ועם מורה אחרת אנחנו לומדים HTML ASP וג'אווהסקריפט :]

../images/Emo12.gif

כל מה שאמרת חוץ מג'אווה גם אנחנו לומדים אבל ג'אווה לא נראה לי בתוכנית בכלל
אלא אם כן את במגמה וזה החומר הנוסף שרק אתם לומדים...

למדנו את כל זה שנה שעברה ../images/Emo12.gif

HTML, JAVASCRIPT, ASP סיימנו ועשינו בזה פרוייקט. ג'אווה גם למדנו ועשינו על זה בגרות (מדעי המחשב א'). השנה אנחנו לומדים עיצוב תוכנה, מודלים חישוביים, VB ואקסס.

tamaguchi girl

New member
הא../images/Emo2.gif

כמה יחידות אתם עושים? אצלי זה מקצוע הרחבה, אבל אנחנו עושים 5 יחידות. אני מכירה בי"ס אחרים שעושים 10 יחידות ובאמת למדו את כל מה שאני לומדת בי' וגם סיימו את הפרוייקט והכל

יש לך בצפר מוזר../images/Emo2.gif

אצלנו זה שאלון א'+פרוייקט בניית אתרים בי"א ושאלון ב' בי"ב איך הספקתם ללמוד את כל החומר לבגרות בשנה אחת?

הבי"ס שלך מוזר ../images/Emo2.gif

אמורים להגיש למדעי המחשב א' ב-י'! ומספיקים את החומר |: למרות שזה מעייף. התוכנית אצלנו זה ככה: י': מדעי המחשב א'+פרוייקט בניית אתרים. י"א: מדעי המחשב ב'. י"ב: פרוייקט ניתוח מערכות מידע (VB).

יום קצר וחביב

התחלתי ב9 וסיימתי ברבע ל1... ספורט על הבוקר ואז תעבורה והיסטוריה... מחשבים היה נחמד כי אני וחברה שלי עבדנו על איזה דף משימות בזמן שכל השאר הקשיבו למורה שעשתה חזרה על החומר... מתברר שיש דרכים מקוריות יותר להכפיל את X בY מאשר לעשות פשוט X*Y, הרי למה להשתמש בדרך הקצרה כשאפשר להשתמש בלולאות while ארוכות ומייגעות?
(#C)

למעלה