חג קרטונים יבשים שמח מהם תוכניותיכם לחג? והאם אתם באים למפגש?
L limors2 Well-known member 18/4/08 #1 ../images/Emo161.gifחג קרטונים יבשים שמח../images/Emo70.gif../images/Emo155.gif מהם תוכניותיכם לחג? והאם אתם באים למפגש?
../images/Emo161.gifחג קרטונים יבשים שמח../images/Emo70.gif../images/Emo155.gif מהם תוכניותיכם לחג? והאם אתם באים למפגש?
E e r a n666 New member 18/4/08 #2 חג שמייייייח מי אוכל את הקרטונים האלה? ומי הכין סליק (מקום מסתור) ללחם? אין ממש תוכניות.. ומקווה לבוא למפגש..
חג שמייייייח מי אוכל את הקרטונים האלה? ומי הכין סליק (מקום מסתור) ללחם? אין ממש תוכניות.. ומקווה לבוא למפגש..
L limors2 Well-known member 18/4/08 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אשמור את זה ואשתמש בזה בפסח הבא בהזדמנויות שונות
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אשמור את זה ואשתמש בזה בפסח הבא בהזדמנויות שונות
ה העוגייה של דפנה New member 18/4/08 #11 כשהייתי קטנה הייתי מכורה למצה עם שוקולד../images/Emo85.gif אני לא זוכרת עכשיו מה הטעם של זה....
נ נעמקה19 New member 19/4/08 #15 כי ככה הן הרבה יותר טעימות. D: מרטיבים אותן, שמים במגבת במשך שעה, ואז מוציאים אותן והן רכות
C clyps New member 18/4/08 #5 חג שמח!../images/Emo162.gif להלן תכניותיי: היום-רעננה מחר-סדר יום ראשון-ים שני-מפגש! , ומיתר ואני ישנות בתל אביב שלישי- מיתר ואני בתל אביב... לגבי שאר הימים... עוד לא חשבתי על זה... אני מניחה שלהיות עם חברים, לטייל קצת ובין לבין אולי ללמוד הסטוריה... [:
חג שמח!../images/Emo162.gif להלן תכניותיי: היום-רעננה מחר-סדר יום ראשון-ים שני-מפגש! , ומיתר ואני ישנות בתל אביב שלישי- מיתר ואני בתל אביב... לגבי שאר הימים... עוד לא חשבתי על זה... אני מניחה שלהיות עם חברים, לטייל קצת ובין לבין אולי ללמוד הסטוריה... [:
L limors2 Well-known member 18/4/08 #8 חופש, חופש!../images/Emo99.gif שני שלישי רביעי ואז אוליאוליהלוואי גם חמישישישיחופש! 2 מפגשים בשני, עוד מפגש בשלישי, ברביעי חברתי מכיתה א' סופסוף באה לבקרני בביתי החדש, והרבה גילמור וGTA ומפגש, כן! אין לי מספרי טלפון של אף אחד אבל
חופש, חופש!../images/Emo99.gif שני שלישי רביעי ואז אוליאוליהלוואי גם חמישישישיחופש! 2 מפגשים בשני, עוד מפגש בשלישי, ברביעי חברתי מכיתה א' סופסוף באה לבקרני בביתי החדש, והרבה גילמור וGTA ומפגש, כן! אין לי מספרי טלפון של אף אחד אבל
נ נעמקה19 New member 18/4/08 #10 הממ.. היום פונדו עם החברות. מחר סדר. מחרתיים כלום. אחרי מחרתיים סיירים. [טיול של ארבעה ימים]. ועד אז - אלוהים גדול.
הממ.. היום פונדו עם החברות. מחר סדר. מחרתיים כלום. אחרי מחרתיים סיירים. [טיול של ארבעה ימים]. ועד אז - אלוהים גדול.