Same time, Same place

../images/Emo160.gifSame time, Same place../images/Emo133.gif

אני מתה על הפרק הזה. בפרקים האחרונים ווילו הייתה ממש חסרה בחבורה, והפרק הזה מלא בה, וזה כל כך כיף. עניין הצבע הצהוב חוזר.. Get the sign? I don't think she's gonna see the sign. זאנדר ממש גאה בעצמו- My mouth saved the world! דון עדיין לא סלחה לווילו לגמרי, ויש לזה כמה דוגמאות במהלך הפרק. She didn't finish being NOT evil? הרעיון של השעון בשדה התעופה הוא ממש אחלה רעיון. ווילו חוזרת ואף אחד לא מחכה לה, או לפחות זה מה שהיא רואה. Welcome home, me. הנארל הזה דיי חמוד.. ונכון רואים את השעון בבית שכתוב בו שהשעה 10:41? אז עשיתי איזה בוחן על באפי, וזכרתי שזו השעה שהייתה שם! *גאה בעצמי* ווילו מתקרבת לחלון וחווה כמה שניות של פלאשבקים לפעם האחרונה שהייתה שם. רעש של זכוכית נשברת, וצעקה שחותכת את האוויר. Tara! המעברים בין ווילו לזאנדר, באפי ודון עשויים ממש טוב. קטעי האניה- ווילו ממש משעשעים. I thought you were with Giles studying how to NOT kill people. ו- You feel really responsible? You are really responsible! ושפת באפי במיטבה- W: Spike's what in the whatment? A: Insane. Base וקצת נעצבתי שזאנדר ובאפי חושבים שווילו עשתה את פשיטת העור. Maybe Willow IS back. זה שהשאירו את ספייק משוגע במשך כמה פרקים היה לדעתי רעיון ממש טוב. והוא גם ממש חמוד..אבל הפעם ספייק לא לגמרי משוגע, הוא באמת מדבר עם אנשים שונים שלא רואים אחד את השני. Someone isn't here. Button button, who's got the button? My money's on the witch. Red's a bad girl. וגם ממש נחמד שהנאום שלו מתחבר לאנשים השונים שאיתם הוא מדבר. והרפרנס הקטן ההוא ל- Fool For Love היה חמוד. What's a word means glowing? Gotta rhyme. והקטע עם הקוטלת והילד שלה(בתרגום צולע).- Her boy? I'm.. Her boy? ווילו באה לאניה לעזרה. I don't have any money. היא מצאה גופה ליד התיכון.- Yes, that can happen. What it you? No! אני ממש אוהבת את הקטע הזה. והן עושות כישוף. This isn't going to get all sexy is it? אוקיי, יש לך את האבקה שלך? Oh, I ate that. אניה כלבבי. בעקבות ההסבר של ווילו אנו שומעים עוד משפט חמוד מאניה- Oh, pretty! Will it hurt the carpet? רואים את כל השדים בעיר כנקודות זוהרות על המפה. Hey look! That's me, hello! אוקיי, זוכרת את השיחה שלנו על השטיח? No, sorry. You damaged my carpet. רק תשתגרי לשם Really quick like a bunn- Really quick.. והשיחה על ה- Vicera וה- Guts. I have this feeling in my gut- In your vicera! ספייק דווקא טוב כמדריך דרך.. William's a good boy. כן, באו נקשור את עצמנו לערפד המשוגע. ספייק עוקב אחרי הריח המלהיב של הדם, And we follow the fairly ripe smell of Spike. מגיעים לצוק. Give him a break, Buffy. Maybe it's a vicious skin-eating rock cliff. ספייק משוגע, What's his excuse? אני אוהבת את הנארל, אבל הקטע עם הפיסות עור ממש דוחה. דון משותקת- Stop talking about vomit! היא משותקת, אבל Paralized how? אה, She's poseble. התנוחות ששמים אותה ממש חמודות. בעיקר הקטע עם השלט. שנגרום לה להצדיע? Oh, Buffy killed the demon. It was gross. מסתבר שקלם צריך לקצצץ קצת במדיטציה.. הסוף הזה ממש טוב. I have so much srenkth. And I'm giving it away. ואני יודעת שלא צירפתי תמונה להודעה הרבה זמן, אבל הפעם יש לי אחת מתאימה במיוחד. מיה.

City Of Angel

New member
ווילו איז באק

הברה יותר מהר ממה שחשבתי ווילו חוזרת לסאנידייל שוב עם שיער ג'ינג'י ובטחון עצמי ששואף לאפס, וחוששת שהחברים שלה לא יקבלו אותה. כל-כך חוששת עד שגורמת לזה. היה רעיון ממש יפה לעשות את הקטע שגם ווילו וגם באפי וזאנדר מדברים אל ספייק לא ביחד אלא פעם אחר פעם. * שמתם לב שהשד הוא אחד הג'נטלמנים מהפרק Hush? * זה רק אני או שבסוף הפרק באפי נראת ממש אבל ממש נורא?

p_nurit

New member
פספסתי את הסוף :--( מה קרה???

הבינו מה קורה עם ווילו והחברה הם בעולמות מקבילים או מה?

תשובה(נראה לי)...

ווילו ממש פחדה והייתה לחוצה מאם יקבלו אותה חזרה או לא, ובגלל שיש לה כוחות של מן סופר וויקה כזו, אז היא גרמה לזה לקרות רק ע"י המחשבה שלה. ובגלל זה היא לא ראתה אותם והם לא ראו אותה.

*מעוצבנת*

אוף מיה כתבת בדיוק את הקטעים שרציתי לכתוב! ועבדתי מאוד קשה והעתקתי ציטוטים מאגניבים מהפרק(*מתוסבכת*) וזה נורא מתסכל! לא נורא זה היה כתוב בצורה כה יפה אז אני יחיה אניווי...סופסוף ווילו מיי לאב חזרה!!! התגעגעתי אליה!
ממש כאב לי לראות את הקטעים בהתחלה...כל הקטעים של welcome home me והפלאשבק בחדר ושהיא הייתה לבד וכל זה
דון ובאפי ממש עיצבנו אותי כאן....למרות שהיה משפט נחמד של דון ("she's didn't finish being not evil??") אבל חוצמיזה ממש כעסתי שהם ישר חשבו שהיא ברחה וירדה מהטיסה באמצע וכל מה שהם חשבו שם... אחרי שהם גילו על הילד שקרעו לו את העור אי אפשר להאשים אותם...אבל לפני זה הם עיצבנו אותי!גררר
גם אהבתי שזאנדר הגן עליה בשדה תעופה... אהבתי את הקטעים עם ווילו ואניה מחוץ לmagic box ובבית של אניה... this is'nt gonna get all sexy is it? I doubt it וואו אני פשוט נקרעתי מצחוק בקטע ששיתקו את דון זה היה אחד מהקטעים הכי טובים שקיימים! שאניה עושה לה כל מיני פוזות מוזרות וזאנדר מפיל אותה על הראש
כל פעם שדון דיברה פשוט נשפכתי מצחוק... הוו ווילו המסכנה חטפה שריטה בבטן ושיתקו אותה!! רשע הנורל הזה!!!
אבוי זה היה כל כך מגעיל הקטע שהוא אוכל לה חתיכות מהבטן (במיוחד הקולות שנלוו לזה...בלעע) ואז באפי הגיע וkilled the demon וזה היה פיכסי (תרגום חופשי וגרוע) נורא אהבתי את הסצנה בסוף שהן יושבות על המיטה ומדברות זה מראה שלמרות כל מה שווילו עשתה באפי וכולם סולחים לה ויודעים שהכל היה מאבל וצער... הא פרק יפה מלא בווילו
כך צריך להיות כל פרק! (לא אני לא מתוסבכת בכלל...אני לא מוחאת כפיים עם ליאט כל פעם שאנחנו רואות את אליסון בשיר פתיחה)

nikiya

New member
מתה על הפרק הזה...

כל כך שנון... פשוט כייף... אבל שוננננננננננננאת כשהם לא מוצאים אחד את השני... רק ישבתי על הספה וצעקתי "נו כבר היא פה!!!" כמו משוגעת... אבל חוץ מכמה התקפי חרדה... פרק יפיפה!

למעלה