../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

בעוד כמה שעות, אחרי ששולחן החג יסודר והכל יהיה במקום, אני ממריאה לי לכמה ימים
השארתי מלאי גדול של תופינים על השיש.
מקווה שכולם יתנהגו בהתאם בזמן העדרי ויתגעגעו הרבהההה
מבטיחה לשוב בהקדם, יוצאת למנוחה קלה
להשתמע רק טוב!!!

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

תודה לכוווולם מבטיחה לשוב במהירות חג שמח רק טוב!!!

ברק 188

New member
גחלילית זוהרת במטוס נשמע כמו בזמנים מודרנים

ובכול זאת לך מעוף במטוס נעים נחיתה רכה חופשה מעולה וחזרי מאוששת ונמרצת היות כי לאחר החג על באמת השנה מתחילה עד....חנוכה . Play On

עלווה

New member
חג סוכות שמח

גחלילתוש טסה לחופשה....תהני מכל רגע
ניקו מאשר להתפרע...יאללה בלאגן
ברקי מה חנוכה...כל יום הוא התחלה
חללית האם נחתה והביאה עימה את אביב....ברוכים הבאים
צילוש בארגז חול עם הנכדודים המקסימים
וטוב טוב טוב לי על ה-
טוב לי על הלב זהבה בן מילים: דני שושן לחן: עממי טורקי הדליקו אור הלילה כמה שטוב הלילה בשורה טובה הלילה טוב לי טוב לי על הלב נגנו לי עוד הלילה עשו לי טוב הלילה כי בא אושרי הלילה טוב לי טוב לי על הלב הנה הוא בא הנער לו אחכה בשער זוהר באור הסהר טוב לי טוב לי על הלב שולחן מלכים אכין לו יין עדנים אביא לו ליל אהבה אתן לו טוב לי טוב לי על הלב. חולצת זהב ארקום לו דבש וחלב אביא לו ואהבה אשמור לו טוב לי טוב לי על הלב מאור עיניי האיר לו ושיר ענוג אשיר לו מיטת שנהב אפרוס לו טוב לי טוב לי על הלב אביב חיי פורח כל העולם זורח ואיך הלב שמח טוב לי טוב לי על הלב ציפור מעל תשיר לי בשורה טובה תביא לי וחיוכים תשאיר לי טוב לי טוב לי על הלב. הדליקו אור הלילה כמה שטוב הלילה בשורה טובה הלילה טוב לי טוב לי על הלב נגנו לי עוד הלילה עשו לי טוב הלילה כי בא אושרי הלילה טוב לי טוב לי על הלב הנה הוא בא הנער לו אחכה בשער זוהר באור הסהר טוב לי טוב לי על הלב שולחן מלכים אכין לו יין עדנים אביא לו ליל אהבה אתן לו טוב לי טוב לי על הלב. הדליקו אור הלילה כמה שטוב הלילה בשורה טובה הלילה טוב לי טוב לי על הלב.

ניקו 45

New member
המנהלת לא כאן. אפשר להתפרע../images/Emo151.gifולהתחרע חופשי

יש אישור להשתולל עד בלי די
ולך מעופפת בת השחקים אאחל : טיסה נעימה , חופשה מהנה , מזג אוויר סגרירי , וריחוף מוצלח בדרכך הביתה . סעו בשלום וחזרו בשלום .

aviev1

New member
חשבתי ומצאתי שמזמן לא ביקרתי את חברי/ותי

הטובים שכאן. מקווה שהחגים עוברים לכם בנעימים ובלי הגזמה יתרה של אירוח או אכילה. לכן גם נראה לי שהיה נכון לחלק את יום הכיפורים לשני מועדים. חציו אחרי ראש השנה וחציו השני לאחר חג הסוכות. חג סוכות שמח לכולם.

ניקו 45

New member
אתה צודק aviev1 מנמזמן שלא ביקרת אותנו../images/Emo24.gif

ברוך שובך אל מעונם של בני/ות התקווה . ואני דווקא בדעה שאת הכיפור יש לגמור בפעם אחת . מצווה לשמוח בחג הסוכות , ושמחת בחגך .... היכונו היכונו לשמחת תורה , שמחת בית השואבה ושמחת התשובה ....

../images/Emo6.gifניקו,לא זכור לי שסילביה המשתוללת ביקרה פ

: פעם פה בתקוות,,,,,,,וגם לא זכור לי שגחלי העיפה מפה משיהו/היא בגלל התפרעות, מקסימום בדיחות פה ושם כמו זו למשל
זקן בדיור מוגן מחליט ללכת לבית בושת. הוא מבקש מהמדאם להביא לו את החתיכה הכי לוהטת. היא אומרת אוקי, אבל זה יעלה לך ללילה 1500 $. הוא חושב חושב ואומר למה לא, חיים רק פעם אחת (וגם לא יודעים עד מתי) לחדר נכנסת חתיכה פצצה, מפשיטה אותו אט אט - וזורקת את הבגדים שלו דרך החלון. הוא שואל בתדהמה מה את עושה - איך אצא מכאן בבקר ? והיא עונה: אנחנו נעשה סקס כזה הלילה, שתרד 10 ק"ג והבגדים במילא יפלו ממך. היא מתפשטת, מניחה את השמלה המפוארת שלה על הכיסא, והוא בא וזורק את השמלה מהחלון. היא שואלת: מה זה צריך להיות - נקמה ? לא זו לא נקמה, הוא עונה, אבל עד שתצליחי להעמיד לי אותו, השמלה הזו תצא מהאופנה.

ניקו 45

New member
../images/Emo45.gifקרעת אותי שושק'ה ../images/Emo6.gif

זו בדיוק הסיבה שאין סיכוי שאי פעם אזדקן
ומי זו בכלל סילביה אההה ? אנחנו מכירים אותה ? אחלה בדיחה

ברק 188

New member
בטוח מותר להתפרע ולהתחר'רע לרעך כמוך

נו טוב אני מתחיל לא יודע איך אגמור אבל ננסה...וזה ב'רק שלב ההתחלה
אישה אחת התעוררה בוקר אחד, וסיפרה לבעלה על חלום שחלמה: הייתי במכירה פומבית של אברי מין זכריים. הגדול ביותר נמכר ב-1000$ והקטן ביותר, ב-10$. מה עם כאלו בגודל של שלי? בכמה הם נמכרו ? , שאל הבעל. אף אחד לא הציע עליהם מחיר , היא ענתה. הבעל נעלב ורצה לנקום, אולם לא אמר דבר. למחרת בבוקר, הוא אמר לאשתו שגם לו היה חלום: הייתי במחירה פומבית של אברי מין נשיים. ההדוק ביותר נמכר ב-1000$ והרפוי ביותר ב-10$. ומה עם כאלו כמו שלי ? , שאלה האישה. חייך הבעל וענה לה: זה המקום בו נערכה המכירה הפומבית... יחי החופשה של המנהלת

ניקו 45

New member
ועל זה אמי היתה אומרת 188 דרגה../images/Emo6.gif

מגדול לקטן אפשר לעשות , אבל מקטן לגדול אי אפשר לעשות
(והיא אמרה זאת בקוריינטציה של חייט ואני כמובן לקחתי את זה ....
)

ברק 188

New member
כול מה שלא ידעתם על שרה...

קודם כול ניקו המסקנות שלך נבנות מראה על חוש התמצאות במרחב מקדם ההתפשטות הטבעית אימא שלך אישה חכמה מה באתי לספר לכם לא ב'רק על דברים גסים יחייה הברק גם לראות נסים ונפלאות מוקיר ומתפעל הוא אז טוב... לא חושב במקרה הזה שזאת שרה'לה שלנו שצעירה עוד אבל באו תכירו את שרה לא תאמינו לאחר שתראו... בת ה-92, !!! צופה אדוקה של רואים עם כוכבים, שמוכיחה לכולם שאפשר גם אחרת - פשוט להתפעל

ש ר ה לה

New member
WOW!!! היא ממש מדהימה!!! השרה הזאת....../images/Emo59.gif

-*אני לצערי ברקי לא יכולה לרקוד סלסה כזאת.... פשוט אין לי שמלה מתאימה....

גחליליתוש, תהני מהטיסה ומהטיול. עם כל חופשי

זה כנראה הדבר הכי נכון לעשות. והגיחות האלה למקום אחר ובחזרה... והעולם החדש שמתגלה לעיננו... תמיד קוסמים לי. נחכה לך בשמחה. רק שלא ברור... אם לא יהיו כאן מסיבות...
אף פעם לא הייתי שוטרת טובה... אני רושמת ורושמת... והיא לבטח כבר נחתה ונמצאת במקום הנכון.... שטוף שמש וים. והיא שרה כל כך יפה על אור גחליליות כתר שמש

צילוש43

New member
הו, הו, הו..ברוכים השבים..../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

חללית האם ואביב..
איזו הפתעה הכנתם לי לחג הנפלא
שמחה לראותכם לאחר יובל
ומי לא בא למסיבמבה???..
הכל חופשי..וכלול על חשבון חברי המיסים
להשתולל 100
(ברקי כבר ברחבה
)

למעלה