i´m back, i´m back

שרוניק

New member
../images/Emo160.gifi´m back, i´m back ../images/Emo23.gif

חזרתי מהנסיעה המאוד מעניינת והנורא נורא מעייפת שהיתה לי בניו יורק !!!! הספקתם לשכוח אותי ????? האמת, התגעגעתי, ואפילו ניסיתי כמה פעמים להתחבר שם למחשב, אבל כל פעם היתה איזה בעיה בפונטים, וקיללתי את האמריקאים נורא !!! ולמי שמתעניין, הספקתי לעשות קניות, לראות הצגה אחת, ללכת ברגע המון, ובעיקר לשבת שעות על גבי שעות על גבי שעות בישיבות ארוכות ארוכות ארוכות !!! אז מה שלום כולם? אדידס, מזל טוב !!!
אפי, הסיגריות אצלי, מיד שולחת לך במסרים... אני רואה שהיו המון בעיות, חבל שלא הייתי... בכל מקרה, ברוכים הנמצאים החדשים שאני לא מכירה, ואני מקווה שיהיה לי קצת זמן להתעדכן, כי אני עוד בג´ט לג ובגלל שחזרנו, יש לנו המון המון דברים לסכם מהנסיעה ולהכין... אוי מה שמחכה לי... הצילו !!!!

שרוניק

New member
אה, והדף הראשי שנכנסים אליו

לפני הפורום נורא יפה...זה חדש או שרק עכשיו שמתי לב לזה???

אושר מ

New member
שלומלום לך

ברוכה השבה (והשווה). שמחה שנהנית
. וכן, הדף הזה הוא חדש. זה דף אנשים. החידוש החדש מבית תפוז.

אושר מ

New member
שלומלום לך

ברוכה השבה (והשווה). שמחה שנהנית
. וכן, הדף הזה הוא חדש. זה דף אנשים. החידוש החדש מבית תפוז.

ברוכה השבה, יקירתי

האם נעם לך זמנך? האם החנויות נעמו את כספך? האם חברייך לעבודה נעמו את דעתך? האם מחתרת "אל קעידה" נעמה את טיסתך? האם סיגריותי נעמו את מזוודתך? ואושר יקירתי, משום שדור השתרשר לו בכזו הרמוניה עם בקשתך למחיקת הכפילות, את הנעשה אין להשיב. ואולי ככה טוב: כך יוכלו שאר חברי הפורום לתקן את תדמיתך בעיניהם, ואולי כך יבינו שגם את עושה טעויות, ולמרות מה שחשבו עד עתה - אינך מושלמת לחלוטין - אלא בעלת חסרונות מזעריים ביותר.

אושר מ

New member
../images/Emo6.gif

אבל זו דווקא היתה טעות של עמרכת תפוז. שלא שלחה את ההודעה הראשונה, ואח"F שלחה את שתיהן
. סתם סתם.

adidas^

New member
ברוכה הבאה!!

שרוניק היקרה, האם הספקת גם להינות מהתפוח הגדול?
(טוב מה, אין תפוח
)

למעלה