Bike case for a trip

puchumuchu

New member
../images/Emo160.gif Bike case for a trip

Hi, I'm planning a trip to southern France next summer (mt. Ventoux included). I want to take my bike with me and I wanted to get some suggestions of what is the best way to pack and ship them. Do you know of any special suitcase? any kind of arrangements? thanks for the help in advance Dan

אני אורז בקופסת אופניים מקרטון

אותה קופסה שמביאים איתה את האופניים לחנות. אין בעיה לארוז, עושה את העבודה ובחינם מכל חנות שהיא בכל מקום בעולם.

puchumuchu

New member
Worried

I'm just worried that something will happen to the frame during the flight. last thing i want is to get to my detination and see that my bike are half broken. thanks for the help.

ItsikH

Member
יתרונות וחסרונות ללא ספק, מזוודה היא הפתרון הבטוח ביותר לאופניים (בתנאי שהיא מגיעה ליעדה כמובן, בניגוד לארגז שלי שבילה יומיים שלמים באי שם עד שהגיע). מצד שני, היא מחייבת את הרוכב למצוא לה פתרון עד לטיסה חזרה, שלא לדבר על חוסר האפשרות לרכב מנקודה לנקודה. אני כמובן מעדיף את הארגז שנותן לי חופש תכנון מירבי. האם יש סיכון לאופניים? בטיסה הלוך אפשר להשקיע יותר באריזה בהקפדה, פצפצים, ריפוד מכל סוג שהוא, בחזור קצת יותר קשה. וגם עם הריפוד ברור שארגז פחות בטוח ממזוודה קשיחה.

מזוודות אופניים

אתה יכול לעשות חיפוש באינטרנט ותראה את היצע המזוודות הקיים. בנוסף, יש כבר די הרבה חנויות בארץ שמשכירות מזוודות אופניים ואתה משלם לפי פרק הזמן שאתה עם המזוודה. ברוב חברות התעופה כדאי להודיע מראש שאתה מגיע עם אופניים, "ציוד ספורט", ומתנהגים אל המזוודה יפה יותר מאשר שאר המזוודות, ככה שגם אריזה בתוך קרטון כמו שירון המליץ- אפשרית ביותר וחוסכת כסף.

למעלה