ל-IVF

• פותח הנושא poli4
  • פורסם בתאריך

poli4

New member
../images/Emo160.gif ל-IVF

אז אחרי שהטיפול נכשל. ובגלל "שלא ניתן להשיג תגובה מתונה עם השחלות שלי..." עליתי על המסלול המהיר ל-IVF. זיידמן היה מקסים (כרגיל) , הביע בי המון אמון ... מחר אני מגישה את הטפסים לועדה , ויש לי מן תחושה (תמימה) שעשיתי צעד גדול לקראת הדבר האמיתי.

בייבי4

New member
פולי היקרה - אותה הסירה בדיוק

גם אני מטופלת אצל פרו' זיידמן וגם לי לפני שבוע וחצי נאמר שבגלל שהשחלות שלי מגיבות או חזק או חלש מידי אנחנו עוברים לIVF... הגשתי טפסים וקיבלתי אישור ואני מאוד מרוצה - מרגישה שסוף סוף אולי עכשיו זה יבוא. שיהיה לך המון המון בהצלחה!!!

פינקי33

New member
לא חשבתי שזו בעיה עד שהתחלתי

להבין שמשהו פה לא בסדר... עם איקקלומין 1 ליום הגבתי יפה מדי ועם פיוריגון 50, גונל F 75 לא הנבתי כלום.. עכשיו אני על פיוריגון 100 שנראה לי שגם לא יביא לתוצאות מעבר לזקיק אחד שגם ככה יש לי תמיד... אוף, כיף לכן שאתן כבר בדרך ל-IVF, לי ייקח עוד זמן עם הטפסים...

ל א ו

New member
זו בדיוק התחושה והיא לא תמימה בכלל

כשאני התחלתי את ההפריות אני זוכרת שכשיצאתי מהבית חולים נשמתי נשימה ארוכה ארוכה, כאילו התחלתי לזוז. עכשיו רק נשאר לאחל בהצלחה בקרוב מאוד!

עינת ב6

New member
../images/Emo160.gifהגעת למחלקה הראשונה!

מתוקה אני רק יכולה לומר לך שגם אני הגבתי בצורה מטורפת להורמונים או שפשוט נפנפתי אותם באדישות
- ובגלל זה עברתי לIVF. היה קצת מלחיץ ומרגש ביחד
(מן תערובת מיוחדת שכזאת...) אבל בסופו של דבר זה היה שווה את זה כי הרגשתי שסוף סוף מהו באמת קורה!
מאחלת לך שכל הטפסולוגיה תעבור בקלות... ושתזכי לספר לנו בשורות מה זה חיוביות כבר אחרי הפעם הראשונה...
ב
ה
צ
ל
ח
ה
!

neta2

New member
בהצלחה בהצלחה בהצלחה!!../images/Emo57.gif

אין לי ספק שאת בדרך להצלחה, ועוד עם זיידמן הגדול מכולם! שיהיה בהצלחה ומהר.

תולו

New member
../images/Emo160.gif נעימה

מוכרת כל כך התחושה הזו, אצלי היא אופיינה יותר כהקלה, פתאום הרגשתי שאני יכולה להרגע, פלאי הטכנולוגיה יטפלו בהכל. ואכן עשו עבודה טובה

h i l a l

New member
שתהיה אחלה של ../images/Emo160.gif

וכמובן המון המון בהצלחה.

elian5

New member
פולי , שיהיה לך ב-ה-צ-ל-ח-ה

פולי , מאחלת לך המון המון בהצלחה , ושהטיסה תיהיה חד פעמית! ותעשי את זה בגדול!!!!
אליאן5

למעלה